Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Пісні цукерки

Пісні цукерки

22-09-2016, 20:08
872
Пісні цукерки
Більшість віруючого православного народу дотримуються сорокаденний піст. Ах, а як же в ці дні шалено хочеться солоденького, якого повно на прилавках магазинів але, на жаль, з вмістом заборонених нам тваринних жирів. Не впадайте у відчай, тому що ми знаємо, як приготувати дуже смачненькі пісні цукерки і з задоволенням розповімо вам, у своїх рецептах, як зробити їх самим в затишних домашніх умовах.

Пісні шоколадні цукерки своїми руками


Інгредієнти:

  • чорний шоколад (95%) – 2 плитки (200 г);

  • вишня у власному соку – 1 банка (05 л);

  • мигдаль (очищений) – 90 р.


  • Приготування
    Беремо справжній, чорний шоколад, який не має у своєму складі звичайного або сухого молока і відповідно без інших тварин компонентів. Викладаємо його в ємність поставлену на водяну баню і помішуючи, повністю розплавляємо. Клітинки спеціальної форми з силікону, для виготовлення цукерок, рясно змащуємо (без пробілів) шоколадом. Після виставляємо її десь на 20 хвилин у камеру холодильника.
    Вишню відкидаємо з банки на друшляк, а сироп збираємо в підставлену під нього ємність. Мигдаль кладемо в кавомолку і подрібнюємо його до стану подібного борошні. Відливаємо 100 грам сиропу, вливаємо його в піалу з мигдальною борошном і перемішуємо її з ним, до отримання не сильно рідкої кашки.
    Дістаємо форму і поміщаємо по центру кожної з комірок, вишеньку. Прикриваємо її невеликою кількістю кашки з борошна мигдалю з сиропом і заливаємо до країв формочок залишилися чорним шоколадом. Форму знову відправляємо в холод і до повного застигання шоколаду чекаємо на 30-40 хвилин.

    Пісні цукерки з какао


    Інгредієнти:

  • темний какао – 25 ст. ложки;

  • вода – 1 ст. ложка;

  • рослинне масло – 1 ст. ложка;

  • цукор – 2 ст. ложки;

  • цукрова пудра – 90 г;

  • ванілін – 1/3 ч. ложки;

  • очищені насіння соняшнику – 80 г;

  • ядра волоських горіхів – 80 р.


  • Приготування
    У велику турку або металеву кружку насипаємо темний какао з цукровим піском і доливаємо до них рослинне масло, питну воду. Ставимо все на конфорку з повільним вогнем і помішуючи, доводимо отриманий шоколад до кипіння. Після проварюємо його 3 а то і 4 хвилини і відставляємо, щоб він трохи охолов.
    Насіння соняшнику разом з ядрами волоських горішків прокручуємо через м'ясорубку з частою гратами. Висипаємо в цю суміш ванілін, просіяне цукрову пудру і перемішуємо всі разом. Виливаємо сюди трохи остиглий шоколад, знову все перемішуємо ложкою і отримуємо однорідну масу, з якої ми катаємо чистими руками кульки, подібні невеликим круглим конфеткам. Викладаємо їх на велике плоске блюдо і для застигання цукерок, ставимо тарілочку з ними в холодильник. Дістаємо їх через 45-50 хвилин, обвалюємо половину цих чудових, пісних цукерок в темному какао, а другу їх частина в цукровій пудрі.

    Пісні цукерки із сухофруктів і горіхів


    Інгредієнти:

  • ізюм темний – 60 г;

  • ізюм світлий – 60 г;

  • фініки – 120 г;

  • курага – 120 г;

  • фундук (очищений) – 150 г;

  • лимон – 1 шт.;

  • гречаний мед – 25 ст. ложки.


  • Приготування
    Пісні цукерки

    Фініки разом з курагою замочуємо хоча б на годину в холодній воді. Після зливаємо з сухофруктів воду, з фініків дістаємо непотрібні нам кісточки і прокручуємо їх разом з двома видами родзинок, очищеним фундуком і курагою на дрібну сітку м'ясорубки. З лимона зчищаємо або зрізаємо шкірку, розрізаємо, витягаємо з серединки кісточки і слідом пропускаємо через м'ясорубку. Перемішуємо його з усією масою, яку в процесі заправляємо гречаним медом. Постійно змочуємо ручки у воді і ліпимо з отриманої суміші цукерки. Ставимо їх десь на 50-60 хвилин в холодильну камеру, а після можна буде насолодитися їх незвичайним смаком з чашкою улюбленого чаю.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Баунті - рецепт
    Баунті - рецепт
    Порадувати домашніх справжнім райською насолодою» неймовірно просто! Чудові цукерки «Баунті» так легко готувати, що до процесу і малюків можна
    Цукерки «Трюфель» – рецепт
    Цукерки «Трюфель» – рецепт
    Створення домашніх солодощів багатьом приносить неймовірне задоволення. Адже приготовані самостійно десерти набагато смачніше магазинних аналогів.
    Рецепти шоколадних цукерок своїми руками
    Рецепти шоколадних цукерок своїми руками
    Для отримання чистого продукту потрібно не полінуватися і приготувати виняткові шоколадні цукерки своїми руками. Тоді ви точно будете знати їх склад.
    Вишня в шоколаді
    Вишня в шоколаді
    Вишня в шоколаді - це дивовижно смачні шоколадні цукерки, які хочеться їсти знову і знову. Любите це ласощі? Тоді вам точно сподобається наша стаття.
    Цукерки «Трюфель»
    Цукерки «Трюфель»
    Цукерки «Трюфель» - дуже відоме ласощі, яке стоїть не тільки купувати в магазині, але і готувати самостійно. Адже це і смачніше, і корисніше, і
    Цукерки з сухофруктів
    Цукерки з сухофруктів
    Не можете жити без солодкого? Вас так і тягне з'їсти що-небудь смачненьке, але от біда - піклуєтеся про фігуру? Що ж робити? Спробуйте приготувати