Пісні цукерки

Пісні шоколадні цукерки своїми руками
Інгредієнти:
Приготування
Беремо справжній, чорний шоколад, який не має у своєму складі звичайного або сухого молока і відповідно без інших тварин компонентів. Викладаємо його в ємність поставлену на водяну баню і помішуючи, повністю розплавляємо. Клітинки спеціальної форми з силікону, для виготовлення цукерок, рясно змащуємо (без пробілів) шоколадом. Після виставляємо її десь на 20 хвилин у камеру холодильника.
Вишню відкидаємо з банки на друшляк, а сироп збираємо в підставлену під нього ємність. Мигдаль кладемо в кавомолку і подрібнюємо його до стану подібного борошні. Відливаємо 100 грам сиропу, вливаємо його в піалу з мигдальною борошном і перемішуємо її з ним, до отримання не сильно рідкої кашки.
Дістаємо форму і поміщаємо по центру кожної з комірок, вишеньку. Прикриваємо її невеликою кількістю кашки з борошна мигдалю з сиропом і заливаємо до країв формочок залишилися чорним шоколадом. Форму знову відправляємо в холод і до повного застигання шоколаду чекаємо на 30-40 хвилин.
Пісні цукерки з какао
Інгредієнти:
Приготування
У велику турку або металеву кружку насипаємо темний какао з цукровим піском і доливаємо до них рослинне масло, питну воду. Ставимо все на конфорку з повільним вогнем і помішуючи, доводимо отриманий шоколад до кипіння. Після проварюємо його 3 а то і 4 хвилини і відставляємо, щоб він трохи охолов.
Насіння соняшнику разом з ядрами волоських горішків прокручуємо через м'ясорубку з частою гратами. Висипаємо в цю суміш ванілін, просіяне цукрову пудру і перемішуємо всі разом. Виливаємо сюди трохи остиглий шоколад, знову все перемішуємо ложкою і отримуємо однорідну масу, з якої ми катаємо чистими руками кульки, подібні невеликим круглим конфеткам. Викладаємо їх на велике плоске блюдо і для застигання цукерок, ставимо тарілочку з ними в холодильник. Дістаємо їх через 45-50 хвилин, обвалюємо половину цих чудових, пісних цукерок в темному какао, а другу їх частина в цукровій пудрі.
Пісні цукерки із сухофруктів і горіхів
Інгредієнти:
Приготування

Фініки разом з курагою замочуємо хоча б на годину в холодній воді. Після зливаємо з сухофруктів воду, з фініків дістаємо непотрібні нам кісточки і прокручуємо їх разом з двома видами родзинок, очищеним фундуком і курагою на дрібну сітку м'ясорубки. З лимона зчищаємо або зрізаємо шкірку, розрізаємо, витягаємо з серединки кісточки і слідом пропускаємо через м'ясорубку. Перемішуємо його з усією масою, яку в процесі заправляємо гречаним медом. Постійно змочуємо ручки у воді і ліпимо з отриманої суміші цукерки. Ставимо їх десь на 50-60 хвилин в холодильну камеру, а після можна буде насолодитися їх незвичайним смаком з чашкою улюбленого чаю.
Рекомендуємо добрі рецепти

Баунті - рецепт
Порадувати домашніх справжнім райською насолодою» неймовірно просто! Чудові цукерки «Баунті» так легко готувати, що до процесу і малюків можна

Цукерки «Трюфель» – рецепт
Створення домашніх солодощів багатьом приносить неймовірне задоволення. Адже приготовані самостійно десерти набагато смачніше магазинних аналогів.

Рецепти шоколадних цукерок своїми руками
Для отримання чистого продукту потрібно не полінуватися і приготувати виняткові шоколадні цукерки своїми руками. Тоді ви точно будете знати їх склад.

Вишня в шоколаді
Вишня в шоколаді - це дивовижно смачні шоколадні цукерки, які хочеться їсти знову і знову. Любите це ласощі? Тоді вам точно сподобається наша стаття.

Цукерки «Трюфель»
Цукерки «Трюфель» - дуже відоме ласощі, яке стоїть не тільки купувати в магазині, але і готувати самостійно. Адже це і смачніше, і корисніше, і

Цукерки з сухофруктів
Не можете жити без солодкого? Вас так і тягне з'їсти що-небудь смачненьке, але от біда - піклуєтеся про фігуру? Що ж робити? Спробуйте приготувати