Бананові пончики
Кожен, хто хоча б один раз спробував пончики, залишається їх шанувальником на все життя. І хоча це не найкорисніша їжа, іноді можна побалувати себе таким чудесним ласощами. І, звичайно ж, якщо приготувати пончики самостійно, вони будуть не такими шкідливими, як куплені в магазині.
Самими смачними і ароматними виходять бананові пончики, тому якщо ви хочете навчитися готувати їх у себе вдома, вам знадобляться рецепти підібрані нами.
Для того, щоб зробити пончики вам знадобиться фритюрниця, але якщо такий у вас на кухні немає, замість неї можна використовувати глибокий казан.
Інгредієнти:
банан - 1 шт.;
йогурт - 1/2 ст.;
яйце - 1 шт.;
борошно - 1 1/2 ст.;
розпушувач для тіста - 2 ч. ложки;
цукор - 2 ст. ложки;
цукрова пудра - 3 ст. ложки;
кориця мелене - 1 ст. ложка;
сіль - 1/2 ч. ложки;
рослинне масло - 2 ст. ложки;
горілка - 2 ст. ложки;
олія для смаження.
Приготування
Отже, як же зробити бананові пончики? Банан наріжте шматочками, і зверніть увагу, що він повинен бути дуже стиглим. Змішайте його, йогурт, цукор, яйце, сіль і масло в блендері. В отриману масу додайте просіяне борошно, розпушувач, горілку, і замісіть тісто. Зачерпивайте його столовою ложкою і смажте у фритюрі, поки пончики не стануть золотисто-коричневого кольору.
Викладіть їх на паперовий рушник, щоб дати стекти зайвому жиру, після чого перекладіть на блюдо. Змішайте корицю з цукровою пудрою і посипте цією сумішшю готові пончики. Подавайте їх до столу з морозивом, будь-яким фруктовим соусом або просто з чаєм.
Принадність цього десерту полягає не тільки в чудовому смаку, але також в легкості і швидкості приготування. Пончики можна встигнути приготувати, навіть якщо ви дізналися про прихід гостей за 15 хвилин.
Інгредієнти:
банан - 3 шт.;
яйця - 2 шт.;
розпушувач для тіста - 1 уп. (15 г);
борошно - 150 г;
цукор - 75-100 г;
рослинна олія для смаження.
Приготування
З бананів зніміть шкірку і розімніть їх виделкою. Додайте до отриманої банановому пюре яйця і ретельно все перемішайте. Після цього всипте в масу цукор, борошно і розпушувач і замісити м'яке тісто.
Рослинна олія розігрійте у фритюрі, тісто беріть чайною ложкою і викладайте в киплячу олію. Смажте пончики до тих пір, поки вони не придбають золотистий відтінок і не збільшаться в розмірах. Готові пончики викладіть на серветку на кілька хвилин, щоб з них стік зайвий жир, а після цього подавайте до столу з будь-яким джемом, солодким соусом або взагалі без нічого, вони і так виходять дуже смачними.
Інгредієнти:
банани - 3 шт.;
борошно - 125 г;
лимон - 1 шт.;
сухі дріжджі - 1 ч. ложка;
цукор - 2 ст. ложки;
яйце - 1 шт.;
сіль - 1/2 ч. ложки;
рослинне масло.
Приготування
З лимона зніміть цедру і подрібніть її, а також видавіть сік. Банани очистіть, поріжте дрібними шматочками, посипте їх столовою ложкою цукру, цедрою лимона і полийте лимонним соком. У мисці з'єднайте яйце, сіль і столову ложку цукру. Добре перемішайте всі, після чого додайте до них борошно і дріжджі і замісіть однорідне тісто. Влийте в нього 100 мл води.
Нарізані банани змішайте з приготованим тестом. Розігрійте масло у фритюрниці, і викладайте в неї пончики столовою ложкою. Смажте їх до золотистого кольору, потім покладіть на паперовий рушник, щоб воно ввібрало зайвий жир, а потім перекладіть на блюдо і пригощайте гостей.
Зверніть увагу, що хоча у всіх рецептах для приготування пончиків використовується фритюрниця, бананові пончики можна робити і на сковороді. Правда, у такому разі вони можуть вийти менш пишним.
Якщо після приготування пончиків у вас залишаться банани, то ви завжди можете зробити банановий пудинг або бананові оладки .
Самими смачними і ароматними виходять бананові пончики, тому якщо ви хочете навчитися готувати їх у себе вдома, вам знадобляться рецепти підібрані нами.
Як приготувати бананові пончики?
Для того, щоб зробити пончики вам знадобиться фритюрниця, але якщо такий у вас на кухні немає, замість неї можна використовувати глибокий казан.
Інгредієнти:
Приготування
Отже, як же зробити бананові пончики? Банан наріжте шматочками, і зверніть увагу, що він повинен бути дуже стиглим. Змішайте його, йогурт, цукор, яйце, сіль і масло в блендері. В отриману масу додайте просіяне борошно, розпушувач, горілку, і замісіть тісто. Зачерпивайте його столовою ложкою і смажте у фритюрі, поки пончики не стануть золотисто-коричневого кольору.
Викладіть їх на паперовий рушник, щоб дати стекти зайвому жиру, після чого перекладіть на блюдо. Змішайте корицю з цукровою пудрою і посипте цією сумішшю готові пончики. Подавайте їх до столу з морозивом, будь-яким фруктовим соусом або просто з чаєм.
Пончики з бананів
Принадність цього десерту полягає не тільки в чудовому смаку, але також в легкості і швидкості приготування. Пончики можна встигнути приготувати, навіть якщо ви дізналися про прихід гостей за 15 хвилин.
Інгредієнти:
Приготування
З бананів зніміть шкірку і розімніть їх виделкою. Додайте до отриманої банановому пюре яйця і ретельно все перемішайте. Після цього всипте в масу цукор, борошно і розпушувач і замісити м'яке тісто.
Рослинна олія розігрійте у фритюрі, тісто беріть чайною ложкою і викладайте в киплячу олію. Смажте пончики до тих пір, поки вони не придбають золотистий відтінок і не збільшаться в розмірах. Готові пончики викладіть на серветку на кілька хвилин, щоб з них стік зайвий жир, а після цього подавайте до столу з будь-яким джемом, солодким соусом або взагалі без нічого, вони і так виходять дуже смачними.
Пончики з бананом - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
З лимона зніміть цедру і подрібніть її, а також видавіть сік. Банани очистіть, поріжте дрібними шматочками, посипте їх столовою ложкою цукру, цедрою лимона і полийте лимонним соком. У мисці з'єднайте яйце, сіль і столову ложку цукру. Добре перемішайте всі, після чого додайте до них борошно і дріжджі і замісіть однорідне тісто. Влийте в нього 100 мл води.
Нарізані банани змішайте з приготованим тестом. Розігрійте масло у фритюрниці, і викладайте в неї пончики столовою ложкою. Смажте їх до золотистого кольору, потім покладіть на паперовий рушник, щоб воно ввібрало зайвий жир, а потім перекладіть на блюдо і пригощайте гостей.
Зверніть увагу, що хоча у всіх рецептах для приготування пончиків використовується фритюрниця, бананові пончики можна робити і на сковороді. Правда, у такому разі вони можуть вийти менш пишним.
Якщо після приготування пончиків у вас залишаться банани, то ви завжди можете зробити банановий пудинг або бананові оладки .
Рекомендуємо добрі рецепти
Пончики в мультиварці
Пончики - це дуже смачне, проте калорійне блюдо. Тому не кожна господиня буде часто балувати свою сім'ю таким ласощами. Проте їх усе ж треба
Рецепт пончиків на молоці
Пончики - смачне популярний і просте у приготуванні блюдо. І сьогодні ми поділимося з вами простими рецептами їх створення на молоці. Подати їх можна
Дріжджові пончики - рецепт
Солодкі, ніжні, смачні, з начинкою і без - все це пончики. Навряд чи є на світі люди, які їх не люблять. Саме з цієї причини ми вирішили розповісти
Сирні пончики - рецепт
Любите ласує сирними пончиками? Тоді потрібно терміново вчитися їх піч. Як? Дуже просто - разом з нами та нашими рецептами, які ми підібрали з
Пончики зі згущеним молоком
Всім ласунам присвячується - улюблене і знайоме з дитинства ласощі пончики зі згущеним молоком. Смакота, чи не так? Зараз ми розповімо, як за
Американські пончики - рецепт
Американські донатси з глазур'ю стали практично національною символікою, прославивши це яскраве і ніжне ласощі на весь світ. Щоб поласувати