» » Як посмажити банани?

Як посмажити банани?

Як посмажити банани?
Смажені банани досі можна вважати екзотикою в наших краях, але на ділі це ласощі вже давно прижилося в усьому світі. Якщо ви хочете приєднатися до загального гастрономічного божевілля, то ми докладно розповімо вам про те, як посмажити банани в рецептах нижче.

Як смачно посмажити банани на сковороді?


Якщо ви вирішите просто посмажити банани без яких-небудь добавок, то не потрібно запам'ятовувати ніякого хитромудрого списку інгредієнтів: масло, не переспілі банани, і можна пробувати. Головне, взяти достатню кількість масла і глибоку посуд, щоб шматочки бананів занурювалися в розігріте масло приблизно наполовину.
Розігрійте рослинне масло або його суміш з вершковим і занурте в неї нарізані поперек банани. Дочекайтеся, поки шматочки стануть зажаристыми і рум'яними з однією з сторін, а лише потім переверніть їх. Викладіть шматочки бананів на паперові рушники або серветки відразу після приготування, а потім подавайте їх з солодким соусом, медом або розтопленим шоколадом.

Як правильно посмажити банани на сковороді з цукром?


Альтернатива обжарке у великій кількості олії – карамелізація, яку легко здійснити, якщо підсипати на сковороду трохи цукру.
Інгредієнти:

  • банани - 2 шт.;

  • цукор - 45 г;

  • вершкове масло - 50 р.


  • Приготування
    Покладіть шматочки бананів в розігріте вершкове масло. Стежачи за тим, щоб масло не надто розігрівалося і не підгоряло, всипте цукор і дайте кристалам розплавитися. Після розплавлення поливайте банани готової карамеллю до тих пір, поки вони не придбають легкий рум'янець і не стануть м'якше.

    Як правильно посмажити банани?


    Якщо ви хочете подавати смажені банани не тільки на тостах, вафлях або млинці , а перетворити їх в самостійний снек, то виходом стане паніровка. Паніровані банани зручно їсти руками і вмочати в соус, також вони ідеально підходять для великих компаній ласунів.
    Інгредієнти:

  • банани - 4 шт.;

  • яйця - 2 шт.;
  • Як посмажити банани?

  • кукурудзяні пластівці - 1 ст.;

  • цукор - 1/2 ст.;

  • мелена кориця - 1 ч. ложка;

  • рослинна олія для смаження.


  • Приготування
    Банани наріжте брусочками. Кукурудзяні пластівці розкришите і змішайте з цукровим піском і меленою корицею. Збийте яйця і занурте в них шматочки бананів, після чого обваляйте кожен з них в суміші для панирования і опустіть у вируюче масло. Коли паніровка стане золотистою, банани викладають на серветки і відразу ж подають.
    Додав: admin | 22-09-2016, 20:05
    Переглядів: 70