Як посмажити банани?
Смажені банани досі можна вважати екзотикою в наших краях, але на ділі це ласощі вже давно прижилося в усьому світі. Якщо ви хочете приєднатися до загального гастрономічного божевілля, то ми докладно розповімо вам про те, як посмажити банани в рецептах нижче.
Якщо ви вирішите просто посмажити банани без яких-небудь добавок, то не потрібно запам'ятовувати ніякого хитромудрого списку інгредієнтів: масло, не переспілі банани, і можна пробувати. Головне, взяти достатню кількість масла і глибоку посуд, щоб шматочки бананів занурювалися в розігріте масло приблизно наполовину.
Розігрійте рослинне масло або його суміш з вершковим і занурте в неї нарізані поперек банани. Дочекайтеся, поки шматочки стануть зажаристыми і рум'яними з однією з сторін, а лише потім переверніть їх. Викладіть шматочки бананів на паперові рушники або серветки відразу після приготування, а потім подавайте їх з солодким соусом, медом або розтопленим шоколадом.
Альтернатива обжарке у великій кількості олії – карамелізація, яку легко здійснити, якщо підсипати на сковороду трохи цукру.
Інгредієнти:
банани - 2 шт.;
цукор - 45 г;
вершкове масло - 50 р.
Приготування
Покладіть шматочки бананів в розігріте вершкове масло. Стежачи за тим, щоб масло не надто розігрівалося і не підгоряло, всипте цукор і дайте кристалам розплавитися. Після розплавлення поливайте банани готової карамеллю до тих пір, поки вони не придбають легкий рум'янець і не стануть м'якше.
Якщо ви хочете подавати смажені банани не тільки на тостах, вафлях або млинці , а перетворити їх в самостійний снек, то виходом стане паніровка. Паніровані банани зручно їсти руками і вмочати в соус, також вони ідеально підходять для великих компаній ласунів.
Інгредієнти:
банани - 4 шт.;
яйця - 2 шт.;
кукурудзяні пластівці - 1 ст.;
цукор - 1/2 ст.;
мелена кориця - 1 ч. ложка;
рослинна олія для смаження.
Приготування
Банани наріжте брусочками. Кукурудзяні пластівці розкришите і змішайте з цукровим піском і меленою корицею. Збийте яйця і занурте в них шматочки бананів, після чого обваляйте кожен з них в суміші для панирования і опустіть у вируюче масло. Коли паніровка стане золотистою, банани викладають на серветки і відразу ж подають.
Як смачно посмажити банани на сковороді?
Якщо ви вирішите просто посмажити банани без яких-небудь добавок, то не потрібно запам'ятовувати ніякого хитромудрого списку інгредієнтів: масло, не переспілі банани, і можна пробувати. Головне, взяти достатню кількість масла і глибоку посуд, щоб шматочки бананів занурювалися в розігріте масло приблизно наполовину.
Розігрійте рослинне масло або його суміш з вершковим і занурте в неї нарізані поперек банани. Дочекайтеся, поки шматочки стануть зажаристыми і рум'яними з однією з сторін, а лише потім переверніть їх. Викладіть шматочки бананів на паперові рушники або серветки відразу після приготування, а потім подавайте їх з солодким соусом, медом або розтопленим шоколадом.
Як правильно посмажити банани на сковороді з цукром?
Альтернатива обжарке у великій кількості олії – карамелізація, яку легко здійснити, якщо підсипати на сковороду трохи цукру.
Інгредієнти:
Приготування
Покладіть шматочки бананів в розігріте вершкове масло. Стежачи за тим, щоб масло не надто розігрівалося і не підгоряло, всипте цукор і дайте кристалам розплавитися. Після розплавлення поливайте банани готової карамеллю до тих пір, поки вони не придбають легкий рум'янець і не стануть м'якше.
Як правильно посмажити банани?
Якщо ви хочете подавати смажені банани не тільки на тостах, вафлях або млинці , а перетворити їх в самостійний снек, то виходом стане паніровка. Паніровані банани зручно їсти руками і вмочати в соус, також вони ідеально підходять для великих компаній ласунів.
Інгредієнти:
Приготування
Банани наріжте брусочками. Кукурудзяні пластівці розкришите і змішайте з цукровим піском і меленою корицею. Збийте яйця і занурте в них шматочки бананів, після чого обваляйте кожен з них в суміші для панирования і опустіть у вируюче масло. Коли паніровка стане золотистою, банани викладають на серветки і відразу ж подають.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як зберігати банани?
Банан - дуже поживний, смачний і улюблений багатьма дітьми фрукт. Часто , купивши в'язку бананів, ми не знаємо де і як правильно її зберігати, що б
Банани в карамелі
Банани в карамелі - це оригінальний та вишуканий десерт, від якого будуть у захваті всі члени сім'ї. Варіантів створення цієї смакоти досить багато,
Смажені банани - рецепт
Смажені банани - це дуже смачний десерт, який сподобається і дорослим, і дітям. У нашій статті ми зібрали найцікавіші рецепти створення цього ласощі.
Сирно-банановий пиріг
Якщо ви любите піч солодкі булочки, торти і пироги, то ця стаття для вас. У ній ми розповімо, як приготувати сирно-банановий пиріг, який припаде до
Банановий пиріг рецепт
Якщо ваша сім'я дуже любить банани, то пропонуємо вам приготувати для них десерт - банановий пиріг. Для створення цього дивного ласощі вам