» » Як зробити домашнє морозиво?

Як зробити домашнє морозиво?

Як зробити домашнє морозиво?
Варіацій рецептів домашнього морозива настільки багато, що воно з лишком здатне побити весь магазинний асортимент. Нерозумно упустити шанс зробити головне прохолодні ласощі сезону власноруч, використовуючи натуральні інгредієнти і контролюючи процес приготування з перших етапів. Докладно про те, як зробити домашнє морозиво ми розповімо нижче.

Як зробити шоколадне морозиво в домашніх умовах?


Навіть відсутність морожениці не може стати перешкодою на шляху до приготування домашнього морозива і варіація з нижченаведеного рецепта – прямий тому доказ.
Інгредієнти:

  • крем-сир - 245 г;

  • цукор - 115 г;

  • екстракт ванілі - 5 мл;

  • шоколадна паста - 95 г;

  • вершки для збивання - 355 мл


  • Приготування
    Підготуйте основу морозива з крем-сиру. Збийте сир з цукром і невеликою кількістю ванільного екстракту (або іншого ароматизатора) чекаючи, поки цукрові кристали повністю зникнуть. Доповніть збиту сирну масу шоколадною пастою, після чого переходите до вершків, саме вони забезпечать холодного десерту необхідну текстуру.
    Збийте вершки до стійких піків і обережно, порціями, змішайте їх з основою з крем-сиру. Розподіліть масу в контейнер і залиште до повного заморожування.

    Як зробити морозиво в домашніх умовах?


    Основою класичного морозива є вершки або їх суміш з молоком, але цей рецепт – виняток, оскільки в його рамках вершкову основу доповнює сметана, надає готового морозива не тільки цікаву текстуру, але і приємну кислинку.
    Інгредієнти:

  • чорниця - 2 ст.;

  • цукор - 135 г;

  • цедра лимона - 1/2 ч. ложки;

  • сік половинки лимона;

  • вершки - 355 мл;

  • сметана - 340 р.


  • Приготування
    Помістіть чорницю в сотейник і засипте цукром. Відразу ж слідом влийте лимонний сік і цедру. Залиште посуд над середнім вогнем, поки ягоди не полопаються, після чого охолодіть протягом 10 хвилин.
    Перед тим, як зробити домашнє морозиво з вершків, збийте ягоди блендером в однорідне пюре. Влийте до пюре вершки зі сметаною, повторіть збивання, охолодіть суміш, а потім перелийте її в мороженицю і готуйте, дотримуючись інструкції.

    Як легко зробити морозиво лід в домашніх умовах?


    При відсутності морожениці, блендера або міксера, єдиним виходом є приготування фруктового льоду. Наша версія крижаного ласощі відрізняється від звичної, оскільки містить не фруктово-ягідний сік в своїй основі, а алкогольну суміш вина і шнапсу.
    Інгредієнти:

  • вино - 1/2 пляшки;

  • шнапс персиковий - 75 мл;

  • цукор - 45 г;

  • персик - 1 шт.;

  • чорниця - 1 ст.;

  • свіжа м'ята.


  • Приготування
    Розведіть цукор у вині, влийте шнапс і приступайте до підготовки фруктів. Наріжте очищені персики, чорницю промийте разом з листям м'яти і обсушіть. Розташуйте шматочки персика, чорницю і м'яту в формочках і залийте сумішшю шампанського зі шнапсом. Залиште форми в морозильній камері до повного застигання.

    Як зробити домашнє морозиво з молока без вершків?

    Як зробити домашнє морозиво?

    Якщо ви уникаєте використання тваринних продуктів, то приголомшливо смачне морозиво можна зробити на основі жирного кокосового молока. Готове морозиво виходить дивно кремоподібним і має тропічним смаком.
    Інгредієнти:

  • кокосове молоко - 415 мл;

  • мед - 135 мл;

  • ванільний екстракт - 10 мл


  • Приготування
    За ніч до приготування морозива, покладіть сам контейнер морожениці в морозильну камеру. Збийте інгредієнти зі списку і також попередньо остудіть їх протягом всієї ночі в холодильнику. Вранці влийте суміш в мороженицю і готуйте, дотримуючись інструкції до пристрою.
    Додав: admin | 22-09-2016, 15:35
    Переглядів: 89