Глазур для паски – рецепт
Багато господині до свята Пасхи печуть паски самостійно. Рецепти глазурі для паски чекають вас нижче.
Цукрово-білкова глазур для пасок – рецепт
Інгредієнти:
лимонний сік свіжовичавлений – 150 мл;
цукрова пудра просеянная – 190 г;
білки яєць – 2 шт.
Приготування
Охолоджені білки курячих яєць розтираємо з лимонним соком добре збиваємо. Частинами вводимо цукрову пудру, ока не вийде густа маса. Покриваємо нею охолоджені паски.
Шоколадна глазур для паски
Інгредієнти:
натуральне масло вершкове – 45 г;
цукровий пісок – 65 г;
шоколад темний – 85 м;
сік апельсиновий – 50 мл
Приготування
У каструльку покласти масло, шоколад, цукор, вливаємо апельсиновий сік, покласти масу на плиту і, помішуючи, доводимо до однорідності маси. Потім суміш трохи охолоджуємо і наносимо на паски.
Цукрова глазур для паски – рецепт
Інгредієнти:
пудра цукрова – 1 ст. ложка;
тепла вода – 70 мл
Приготування
Просіваємо пудру, з'єднуємо з водою, ставимо на плиту і нагріваємо до температури близько 40 градусів, помішуючи, щоб уникнути підгоряння. Якщо маса виходить дуже густою, вливаємо ще трохи води, а якщо навпаки занадто рідкою, то можна підсипати цукрової пудри. Глазур відразу ж наносимо на паски.
Глазур для пасок, яка не обсипається
Інгредієнти:
охолоджені білки – 2 шт.;
дрібний цукровий пісок – 245 г;
сіль.
Приготування
Охолоджені білки розтираємо з додаванням солі до стану пишної піни. Потім невеликими порціями, не перестаючи збивати, підсипаємо цукровий пісок. Коли вже весь цукор буде доданий, продовжуємо процес збивання ще 4 хвилини. Отриману глазур наносимо на охолоджені паски.
Глазур для пасок з цукрової пудри без яєць
Інгредієнти:
пудра цукрова;
свіжовичавлений лимонний сік – 20 мл
Приготування
У просіяне цукрову пудру додаємо свіжовичавлений сік лимона і розмішуємо, до повністю однорідної маси. Готову глазур тут же наносимо на паски.
Як зробити шоколадну глазур для паски?
Інгредієнти:
шоколад – 110 г;
пудра цукрова – 145 г;
крохмаль – 10 г;
порошок какао – 55 г;
натуральне масло вершкове – 45 г;
молоко – 6 ст. ложок.
Приготування
Цукрову пудру просіваємо і змішуємо з молоком, доводимо масу на невеликому вогні до кипіння. Потім додаємо шоколад, масло і, помішуючи, доводимо масу до повного розчинення шоколаду. Потім додаємо какао, крохмаль і ретельно вимішуємо. Обмазуємо паски злегка остигнула глазур'ю.
Цукрово-білкова глазур для пасок – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Охолоджені білки курячих яєць розтираємо з лимонним соком добре збиваємо. Частинами вводимо цукрову пудру, ока не вийде густа маса. Покриваємо нею охолоджені паски.
Шоколадна глазур для паски
Інгредієнти:
Приготування
У каструльку покласти масло, шоколад, цукор, вливаємо апельсиновий сік, покласти масу на плиту і, помішуючи, доводимо до однорідності маси. Потім суміш трохи охолоджуємо і наносимо на паски.
Цукрова глазур для паски – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Просіваємо пудру, з'єднуємо з водою, ставимо на плиту і нагріваємо до температури близько 40 градусів, помішуючи, щоб уникнути підгоряння. Якщо маса виходить дуже густою, вливаємо ще трохи води, а якщо навпаки занадто рідкою, то можна підсипати цукрової пудри. Глазур відразу ж наносимо на паски.
Глазур для пасок, яка не обсипається
Інгредієнти:
Приготування
Охолоджені білки розтираємо з додаванням солі до стану пишної піни. Потім невеликими порціями, не перестаючи збивати, підсипаємо цукровий пісок. Коли вже весь цукор буде доданий, продовжуємо процес збивання ще 4 хвилини. Отриману глазур наносимо на охолоджені паски.
Глазур для пасок з цукрової пудри без яєць
Інгредієнти:
Приготування
У просіяне цукрову пудру додаємо свіжовичавлений сік лимона і розмішуємо, до повністю однорідної маси. Готову глазур тут же наносимо на паски.
Як зробити шоколадну глазур для паски?
Інгредієнти:
Приготування
Цукрову пудру просіваємо і змішуємо з молоком, доводимо масу на невеликому вогні до кипіння. Потім додаємо шоколад, масло і, помішуючи, доводимо масу до повного розчинення шоколаду. Потім додаємо какао, крохмаль і ретельно вимішуємо. Обмазуємо паски злегка остигнула глазур'ю.
Рекомендуємо добрі рецепти
Помадка для паски
Одним із важливих завдань у створенні пасок є їх прикраса. І тут важливо приготувати якісну, стійку і, звичайно смачну помадку. Далі розповімо кілька
Паска в мультиварці
Не маючи особливих навичок у приготуванні традиційної великодньої випічки, завжди можна довіритися старими перевіреними рецептами і адаптувати їх під
Як прикрасити паску?
З настанням довгоочікуваного свята Пасхи, господині намагаються визначитися з вибором вдалого тесту для пасок, і також хочеться незвичайно його
Глазур для паски
Паска - це солодкий пряний хліб, який зазвичай печуть на Великдень. Його поверхня зазвичай прикрашають глазур'ю. Ось про те, як зробити глазур для
Цукрова глазур
Цукрова глазур - чудове і смачне прикраса для печива, пряників, тортів, еклерів і т. д. Пропонуємо вашій увазі кілька універсальних варіантів
Лимонна глазур
Лимонна глазур - це улюблена прикраса багатьох кондитерів, оскільки завдяки лимонному соку зберігається баланс між солодким і кислим, і вона виходить