» » Глазур для паски – рецепт

Глазур для паски – рецепт

Глазур для паски – рецепт
Багато господині до свята Пасхи печуть паски самостійно. Рецепти глазурі для паски чекають вас нижче.
Цукрово-білкова глазур для пасок – рецепт
Інгредієнти:

  • лимонний сік свіжовичавлений – 150 мл;

  • цукрова пудра просеянная – 190 г;

  • білки яєць – 2 шт.


  • Приготування
    Охолоджені білки курячих яєць розтираємо з лимонним соком добре збиваємо. Частинами вводимо цукрову пудру, ока не вийде густа маса. Покриваємо нею охолоджені паски.
    Шоколадна глазур для паски
    Інгредієнти:

  • натуральне масло вершкове – 45 г;

  • цукровий пісок – 65 г;

  • шоколад темний – 85 м;

  • сік апельсиновий – 50 мл


  • Приготування
    У каструльку покласти масло, шоколад, цукор, вливаємо апельсиновий сік, покласти масу на плиту і, помішуючи, доводимо до однорідності маси. Потім суміш трохи охолоджуємо і наносимо на паски.
    Цукрова глазур для паски – рецепт
    Інгредієнти:

  • пудра цукрова – 1 ст. ложка;

  • тепла вода – 70 мл


  • Приготування
    Просіваємо пудру, з'єднуємо з водою, ставимо на плиту і нагріваємо до температури близько 40 градусів, помішуючи, щоб уникнути підгоряння. Якщо маса виходить дуже густою, вливаємо ще трохи води, а якщо навпаки занадто рідкою, то можна підсипати цукрової пудри. Глазур відразу ж наносимо на паски.
    Глазур для пасок, яка не обсипається
    Інгредієнти:

  • охолоджені білки – 2 шт.;

  • дрібний цукровий пісок – 245 г;

  • сіль.


  • Приготування
    Охолоджені білки розтираємо з додаванням солі до стану пишної піни. Потім невеликими порціями, не перестаючи збивати, підсипаємо цукровий пісок. Коли вже весь цукор буде доданий, продовжуємо процес збивання ще 4 хвилини. Отриману глазур наносимо на охолоджені паски.
    Глазур для пасок з цукрової пудри без яєць
    Інгредієнти:

  • пудра цукрова;

  • свіжовичавлений лимонний сік – 20 мл


  • Приготування
    У просіяне цукрову пудру додаємо свіжовичавлений сік лимона і розмішуємо, до повністю однорідної маси. Готову глазур тут же наносимо на паски.
    Як зробити шоколадну глазур для паски?
    Інгредієнти:

  • шоколад – 110 г;

  • пудра цукрова – 145 г;
  • Глазур для паски – рецепт

  • крохмаль – 10 г;

  • порошок какао – 55 г;

  • натуральне масло вершкове – 45 г;

  • молоко – 6 ст. ложок.


  • Приготування
    Цукрову пудру просіваємо і змішуємо з молоком, доводимо масу на невеликому вогні до кипіння. Потім додаємо шоколад, масло і, помішуючи, доводимо масу до повного розчинення шоколаду. Потім додаємо какао, крохмаль і ретельно вимішуємо. Обмазуємо паски злегка остигнула глазур'ю.
    Додав: admin | 22-09-2016, 14:58
    Переглядів: 90