Багато господині до свята Пасхи печуть паски самостійно. Рецепти глазурі для паски чекають вас нижче.
Цукрово-білкова глазур для пасок – рецепт
Інгредієнти: лимонний сік свіжовичавлений – 150 мл; цукрова пудра просеянная – 190 г; білки яєць – 2 шт. Приготування Охолоджені білки курячих яєць розтираємо з лимонним соком добре збиваємо. Частинами вводимо цукрову пудру, ока не вийде густа маса. Покриваємо нею охолоджені паски.
Шоколадна глазур для паски
Інгредієнти: натуральне масло вершкове – 45 г; цукровий пісок – 65 г; шоколад темний – 85 м; сік апельсиновий – 50 мл Приготування У каструльку покласти масло, шоколад, цукор, вливаємо апельсиновий сік, покласти масу на плиту і, помішуючи, доводимо до однорідності маси. Потім суміш трохи охолоджуємо і наносимо на паски.
Цукрова глазур для паски – рецепт
Інгредієнти: пудра цукрова – 1 ст. ложка; тепла вода – 70 мл Приготування Просіваємо пудру, з'єднуємо з водою, ставимо на плиту і нагріваємо до температури близько 40 градусів, помішуючи, щоб уникнути підгоряння. Якщо маса виходить дуже густою, вливаємо ще трохи води, а якщо навпаки занадто рідкою, то можна підсипати цукрової пудри. Глазур відразу ж наносимо на паски.
Глазур для пасок, яка не обсипається
Інгредієнти: охолоджені білки – 2 шт.; дрібний цукровий пісок – 245 г; сіль. Приготування Охолоджені білки розтираємо з додаванням солі до стану пишної піни. Потім невеликими порціями, не перестаючи збивати, підсипаємо цукровий пісок. Коли вже весь цукор буде доданий, продовжуємо процес збивання ще 4 хвилини. Отриману глазур наносимо на охолоджені паски.
Глазур для пасок з цукрової пудри без яєць
Інгредієнти: пудра цукрова; свіжовичавлений лимонний сік – 20 мл Приготування У просіяне цукрову пудру додаємо свіжовичавлений сік лимона і розмішуємо, до повністю однорідної маси. Готову глазур тут же наносимо на паски.
Як зробити шоколадну глазур для паски?
Інгредієнти: шоколад – 110 г; пудра цукрова – 145 г; крохмаль – 10 г; порошок какао – 55 г; натуральне масло вершкове – 45 г; молоко – 6 ст. ложок. Приготування Цукрову пудру просіваємо і змішуємо з молоком, доводимо масу на невеликому вогні до кипіння. Потім додаємо шоколад, масло і, помішуючи, доводимо масу до повного розчинення шоколаду. Потім додаємо какао, крохмаль і ретельно вимішуємо. Обмазуємо паски злегка остигнула глазур'ю.