Рецепт торта «Мурашника» зі згущеним молоком
Для багатьох торт «Мурашник» асоціюється з часом радянської епохи, навіваючи ностальгічні спогади щасливого дитинства. Але і ті, хто пробує цей прекрасний десерт вперше, стають його вірними шанувальниками. Господині ж люблять це ласощі не тільки за чудовий смак, але ще й за просту і доступну технологію приготування.
Інгредієнти:
печиво пісочне – 740 г;
варена згущене молоко – 525 г;
селянське вершкове масло – 220 г;
горіхи будь – 280 м;
пудра цукрова – 100 г;
мак і натертий шоколад для прикраси.
Приготування
Мурашник з печива готується без особливих зусиль, так як не вимагає тривалого процесу приготування тіста і метушні з його випіканням. В даному випадку починаємо з приготування крему. Для цього розм'якшене вершкове масло збиваємо з цукровою пудрою і трохи збиваємо до однорідності і легкості. Потім, продовжуючи працювати міксером, потроху вводимо варену згущенку і пробиваємо масу до максимально можливої однорідності.
Тепер розламуємо печиво на шматочки, подрібнюємо до бажаного розміру крихти горіхи і змішуємо все з приготованим кремом. Тепер викладаємо пухку солодку масу на блюдо гіркою у вигляді мурашника і притрушиваем зверху прожареним маком і натертим темним шоколадом.
Даємо тортику вистоятися і просочитися в холодильнику кілька годин і можемо пробувати.
Інгредієнти:
Для тіста:
пшенична просеянная борошно – 580 г;
цукровий пісок – 90 г;
сметана – 210 г;
масло вершкове або маргарин – 210 г;
сіль велика – 1 невелика щіпка;
сода харчова – 05 ч. ложечки;
Для крему:
варена згущене молоко – 390 г;
селянське вершкове масло – 190 г;
горіхи будь-які на вибір – за смаком;
мак і натертий шоколад для прикраси.
Приготування
У мисці змішати просіяне борошно з цукровим піском, додати м'яке масло або маргарин і ретельно розтираємо. Тепер додаємо сметану, погашену оцтом соду, щіпку солі і виробляємо заміс м'якого і зовсім не липкого тіста. Далі нам необхідно буде провернути через м'ясорубку, відрізаючи ножем невеликі фрагменти виходить з грат «соломки» і укладаючи їх на промаслений лист. Маємо заготовки в прогрітій духовці і даємо їм запектися до красивого золотистого відтінку при температурі 180 градусів.
Поки готове печиво остигає, розбиваємо за допомогою міксера м'яке вершкове масло для крему і додаємо потроху згущене варене молоко, домагаючись у результаті однорідної маси.
Печиво розламуємо на шматочки, скориставшись для полегшення качалкою або товкачиком, і змішуємо згодом отриману крихту з кремом. Викладаємо солодку масу на блюдо гіркою, притрушиваем шоколадом і за бажанням маком і ставимо на полицю холодильника для просочення на кілька годин.
Торт «Мурашник» з печива зі згущеним молоком - найпростіший рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Мурашник з печива готується без особливих зусиль, так як не вимагає тривалого процесу приготування тіста і метушні з його випіканням. В даному випадку починаємо з приготування крему. Для цього розм'якшене вершкове масло збиваємо з цукровою пудрою і трохи збиваємо до однорідності і легкості. Потім, продовжуючи працювати міксером, потроху вводимо варену згущенку і пробиваємо масу до максимально можливої однорідності.
Тепер розламуємо печиво на шматочки, подрібнюємо до бажаного розміру крихти горіхи і змішуємо все з приготованим кремом. Тепер викладаємо пухку солодку масу на блюдо гіркою у вигляді мурашника і притрушиваем зверху прожареним маком і натертим темним шоколадом.
Даємо тортику вистоятися і просочитися в холодильнику кілька годин і можемо пробувати.
Класичний рецепт торта «Мурашник» зі згущеним молоком
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Приготування
У мисці змішати просіяне борошно з цукровим піском, додати м'яке масло або маргарин і ретельно розтираємо. Тепер додаємо сметану, погашену оцтом соду, щіпку солі і виробляємо заміс м'якого і зовсім не липкого тіста. Далі нам необхідно буде провернути через м'ясорубку, відрізаючи ножем невеликі фрагменти виходить з грат «соломки» і укладаючи їх на промаслений лист. Маємо заготовки в прогрітій духовці і даємо їм запектися до красивого золотистого відтінку при температурі 180 градусів.
Поки готове печиво остигає, розбиваємо за допомогою міксера м'яке вершкове масло для крему і додаємо потроху згущене варене молоко, домагаючись у результаті однорідної маси.
Печиво розламуємо на шматочки, скориставшись для полегшення качалкою або товкачиком, і змішуємо згодом отриману крихту з кремом. Викладаємо солодку масу на блюдо гіркою, притрушиваем шоколадом і за бажанням маком і ставимо на полицю холодильника для просочення на кілька годин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Торт «Мурашник» з печива без випічки – рецепт
Такий торт напевно багато готували ще в дитинстві. Порадуйте тепер своїх малюків цим незрівнянним ласощами, яке, до речі вони можу допомогти вам
Торт без випічки печива зі згущеним молоком
Рецепти в цій статті стануть у пригоді кожній господині, адже часом гості приходять несподівано або малюки просять новий тортик і швидше. Розповімо,
Класичний торт «Мурашник»
Рецепт «Мурашника» настільки давнє, що його по праву можна вважати класичним. Далі докладно опишемо той самий старий варіант його створення і
Торт зі згущеним молоком на швидку руку
У цій статті зібрані найбільш швидкі і неймовірно прості рецепти домашніх десертів. Тепер порадувати малюків смачним тортом можна, не докладаючи
Тістечко мурашник
«Мурашник»- це чудове домашнє ласощі, смак якого багатьом знайомий з дитинства. Готувати його можна однією порцією у вигляді тортика, а можна зробити
Торт «Мурашник» з печива
Торт «Мурашник» - це чудовий десерт на будь яке свято. І сьогодні ми розповімо, як його зробити і печива. Читаємо наші поради і створюємо дивовижне