Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Торт без мастики

Торт без мастики

21-09-2016, 16:40
4 074
Торт без мастики
Мастика є відносно простим способом оздоблення тортів, але аж ніяк не самим доступним. Справа стосується навіть не ціни продукту, а складнощі в його пошуку, оскільки ніде, крім спеціалізованих магазинів, її не відшукати.
Альтернативою може стати приготування торта без мастики, який можна прикрасити також різноманітно і яскраво. Ідеями і майстер-класами ми поділимося нижче.

Красиві торти без мастики


Почнемо з загальних ідей щодо декору тортів з допомогою крему і доступних солодощів.
Першим на думку спадає декор з допомогою різноманітних насадок на кондитерські мішки. З допомогою стандартної зірчастої насадки великого діаметру, масляного крему і мінімального асортименту харчових барвників всю поверхню торта можна прикрасити витіюватими візерунками, що нагадують рожеві бутони.
Торт без мастики


За допомогою плоскої насадки-носика боки торта можна покрити мереживами всього за пару хвилин, просто розподіляючи смуги крему хвилеподібно.
Торт без мастики


Візьміть на озброєння ідеї декору з цукерками, зефіром, вафлями та іншими ласощами, які можна знайти в будь-якому супермаркеті. Зробіть акцент на легкої недбалості, яку так люблять сучасні кондитери. Розподіліть крем по поверхні торта, а в центр самої верхівки покладіть жменю різноманітних солодощів і полийте їх шоколадом – просто, а як ефектно.
Торт без мастики


Торт без мастики з ягодами і фруктами – абсолютна класика, для втілення якої не потрібно володіти особливими кулінарними навичками, досить просто покрити торт кремом зі всіх сторін і розташувати ягідки по сторонах кожного ярусу.
Торт без мастики


Ще одна ідея щодо декору двоярусних тортів без мастики також неймовірно популярна у сучасних кондитерів по всьому світу. Такі торти покривають кремом лише між коржами, а зовнішню частину залишають голою, або мінімалістично декорую квітами і фруктами.
Торт без мастики


Якщо ви віддаєте перевагу простому і молодіжному декору солодощів, то покрийте коржі ідеально рівним шаром ганаша, а на поверхні недбало розприскайте смуги різнобарвного шоколаду.
Торт без мастики


Як прикрасити торт своїми руками без мастики?


Мінімалістичний торт з невеликими рожевими бутонами стане достойним гостем на святі з будь-якого приводу, тим більше, що декорувати його простіше нікуди.
Окрасьте крем для квітів трьома різними харчовими барвниками: світло і темно-рожевим. Третю порцію залиште білою, а четверту офарбіть в зелений.
Торт без мастики


З допомогою невеликого наконечника для крему зі зіркоподібною насадкою, отсадите на лист пергаменту бутони троянд, просто рухаючись по колу.
Торт без мастики


«Хвостики» крему акуратно пригладьте змоченою у воді пензлем, щоб бутони виглядали охайними.
Торт без мастики


Те ж саме виконайте з білим і темно-рожевим кремом.
Торт без мастики


Тонкою насадкою отсадите пелюстки. Дайте квітам з крему підмерзнути в морозилці близько 10-15 хвилин.
Торт без мастики


Покрийте торт базовим шаром крему, а після обережно, орудуючи кондитерським шпателем або ножем для масла, перенесіть квіти на поверхню.




Торт без мастики

Торт без мастики






Дитячий торт без мастики


Райдужний дитячий торт можна приготувати, орудуючи всього однією великою круглою насадкою. Для декору тут ми також використовуємо масляний крем, збитий з різноманітними барвниками.
Покрийте готовий торт базовим шаром крему, щоб зібрати всі крихти. В ряд отсадите порції крему різних кольорів. Потім, з допомогою шпателя, обережно розмажте половину крему, щоб отримати форму схожу на пелюстку.
Торт без мастики


Повторіть з наступною порцією крему і так до самого кінця, поки не покриєте всі бічні поверхні торта.
Торт без мастики


Декорувати верхівку і того простіше: отсаживаете порції крему по колу і розмазуєте від країв до центру, і так до тих пір, поки вся поверхня не буде заповнена.




Торт без мастики

Торт без мастики
Рекомендуємо добрі рецепти
Торт з мастики для дівчинки
Торт з мастики для дівчинки
Порадувати маленьку іменинницю чудово яскравим десертом зовсім не складно. Спорудите для малятка домашній торт і самостійно декорують його мастикою.
Торт «Міньйон» з мастики
Торт «Міньйон» з мастики
Пропонуємо порадувати малюків незрівнянним тортом, створеним власноруч у вигляді улюбленого героя мультфільму. В деталях опишемо, як зібрати і
Торт «Холодне серце»
Торт «Холодне серце»
Порадувати дитину чудовим десертом, виконаним власноруч у вигляді улюбленого мультиплікаційного героя досить не складно. Далі докладно описаний
Як красиво прикрасити торт?
Як красиво прикрасити торт?
Спорудивши безсумнівно смачний торт потрібно подумати про його оригінальній подачі. Для цього ми пропонуємо варіанти ефектного оформлення десерту.
Як прикрасити торт кремом?
Як прикрасити торт кремом?
Прикраса домашнього торта кремом - заняття не для початківців. Однак, трохи вправності - і ви самостійно зможете створювати чудові кондитерські
Як прикрасити торт шоколадом?
Як прикрасити торт шоколадом?
Приготувавши домашній торт, часто у хазяєчок виникає питання про подальше його декоруванні. Тому ми зібрали кілька цікавих способів прикраси десерту