Як зробити згущене молоко в домашніх умовах?

Як зробити згущене молоко вдома?
Інгредієнти:
Приготування
Молоко збиваємо в блендері з цукром, переливаємо суміш в емальований каструлю і ставимо її на слабенький вогонь. Доводимо до закипання і, постійно помішуючи, проварюємо до моменту зменшення обсягу молока до 2/3 від початкового. В результаті маса набуває світло-кремовий відтінок і злегка загусає. На останніх хвилинах приготування додаємо ванільний цукор. Готова згущене молоко виходить густоватой і трохи тягучою, але для початку її необхідно як слід остудити.
Як зробити згущене молоко в домашніх умовах?
Інгредієнти:
Приготування
Молоко злегка підігріваємо в мікрохвильовій печі. Потім додаємо сухе молоко, всипаємо цукор, ваніль і перемішуємо вінчиком до повного розчинення інгредієнтів. Отриману суміш нагріваємо на водяній бані і проварюємо близько години до загустіння. Після цього знімаємо готову згущене молоко, виливаємо в скляну баночку і остуджуємо.
Як зробити домашню згущенку?
Інгредієнти:
Приготування
Беремо глибоку каструлю, кидаємо в неї цукор, заливаємо водою і проварюємо деякий час на повільному вогні. Потім додаємо молоко, перемішуємо і доводимо суміш до кипіння. Тушкуємо згущене молоко близько 2 годин, помішуючи, а потім акуратно знімаємо з вогню і охолоджуємо.
Як зробити згущене молоко будинку з молока?
Інгредієнти:
Приготування
У високу каструлю наливаємо свіже молоко, додаємо шматочок масла і кидаємо цукрову пудру . Ставимо посуд на невеликий вогонь і доводимо вміст до кипіння, помішуючи. Проварюємо масу 10 хвилин на середньому вогні. Після цього переливаємо згущене молоко в банку, охолоджуємо і залишаємо на цілу ніч у холодильнику.
Як зробити згущене молоко в мультиварці?
Інгредієнти:
Приготування
У глибокий посуд висипаємо цукор і сухе молоко. Ретельно перемішуємо, вливаємо холодне молоко і збиваємо до однорідності. Потім виливаємо масу в чашу мультиварки, включаємо програму «Суп» і варимо з відкритою кришкою до закипання, помішуючи. Далі переставляємо на «Випічку» і готуємо згущене молоко ще 20 хвилин, постійно заважаючи. Після цього переливаємо ласощі в ємність блендера і ретельно збиваємо до отримання ніжної текстури. Розливаємо домашню згущене молоко з пиалкам і подаємо до чаю.
Як зробити із звичайної згущеного молока варену?
Інгредієнти:
Приготування
Згущене молоко виливаємо в невелику каструлю і ставимо в високий деко. Наповнюємо його наполовину водою, накриваємо фольгою і ставимо конструкцію в розігріту духовку на 2-3 години. Періодично перевіряємо ласощі, щоб не википіла вода і при необхідності доливаємо її.
Як зробити варене згущене молоко в домашніх умовах?
Інгредієнти:

Приготування
В чавунець висипаємо цукор і заливаємо його водою. Відправляємо посуд на вогонь і, постійно помішуючи, розчиняємо всі кристали. Після закипання, проварюємо сироп кілька хвилин і тонкою цівкою вводимо молоко. Варимо згущене молоко до загустіння, періодично помішуючи. Через 15 хвилин підсипаємо просіяне какао і ретельно вимішуємо ласощі до однорідної маси. Даємо йому ще покипіти 1 хвилину і залишаємо остигати.
Рекомендуємо добрі рецепти

Як зварити згущене молоко без банки?
Приготування домашніх ласощів - дуже захоплююче заняття. Порадуйте рідних дивовижно смачною згущеним молоком, звареної власноруч. Такий десерт

Глазур з какао
Самий вдалий і неймовірно простий спосіб приховати похибки домашнього кондитерського виробу або оригінально прикрасити готовий торт - це покрити його

Глазур для торта з какао та молока
Головною особливістю глазурі для будь-якого десерту є швидке і головне ефектне оформлення готового виробу. Приготувати якісну глазур зовсім не

Крем для заварних тістечок
Улюблені ласощі більшості ласунів - заварне тістечко - зовсім не складно зробити самостійно, так і вийде десерт набагато смачніше покупного.

Згущене молоко в мультиварці
Згущене молоко - це будь ласощі багатьох. Її також використовують для приготування різної випічки: тортів, тістечок, еклерів і т. д. І зараз ми

Як зробити варену згущенку?
Якщо ви раптом вирішили приготувати тортик з вареним згущеним молоком, а в холодильнику є лише звичайна солодкість, то не варто засмучуватися. З