Крильця баффало

Крильця баффало
Рецепт крилець баффало користується особливою популярністю на своїй батьківщині в південній частині США. Секретом приготування такої курки є секретний соус баффало, який можна придбати в уже готовому вигляді майже в будь-якому зустрічному американському маркеті. Ми ж постараємося відтворити такий рецепт власноруч і поділимося найбільш успішними варіаціями разом з вами.

Крильця баффало – оригінальний рецепт


Класичні крила з соусом баффало – страва не з корисних, а все тому, що курятина попередньо обсмажується у великій кількості киплячої олії до хрускоту, а лише потім змішується з соусом. Виходить запаморочливо смачно і шкідливо.
Інгредієнти:

  • курячі крила - 25 шт.;

  • вустерширський соус - 15 мл;

  • гострий соус - 165 мл;

  • вершкове масло - 75 г;

  • винний оцет - 15 мл;

  • рослинна олія для фритюру.


  • Приготування
    Підготуйте курячі крила, добре сполоснувши їх, обсушивши, а потім зрізавши кінчики, які не містять м'яса. Обсушену курятину порціями опускайте в розігріте масло, після чого перекладайте на паперові рушники.
    Соус для крилець баффало робиться до смішного просто. У сотейник покладіть масло, влийте оцет, гострий соус і вустер. Дайте маслу розійтися і змішатися з іншими складовими. Коли всі крила будуть готові, просто перекладіть їх у сотейник і добре перемішайте.

    Крильця баффало – рецепт в духовці


    Самим корисним варіантом крилець є цей рецепт. У ньому не використовується масло, а гостроту крилець забезпечує набір широко поширених спецій.
    Інгредієнти:

  • курячі крильця - 540 г;

  • рослинне масло - 45 мл;

  • кайенский перець і паприка - 1/2 ч. ложки;

  • яблучний оцет - 25 мл;

  • сік лимона - 15 мл;

  • сушену цибулю і часник - по 1 ч. ложці.


  • Приготування
    Сполоснувши і обсушивши курячі крильця, розподіліть їх на деку і відправте в розігріту до 210 градусів духовку приблизно на 45 хвилин. Збийте рослинне масло разом з оцтом і цитрусовим соком. Розмістіть все на вогні, всипте спеції зі списку і дайте соусу дійти до кипіння. Додайте солі і соус з'єднайте з запеченої курятиною. Курячі крильця баффало подають до столу максимально гарячими, в супроводі легких білих соусів.

    Рецепт крилець баффало з медом в духовці


    Оригінальний рецепт виключає додавання меду до соусу для крил, але з часом, для багатства смаку, домашні кулінари почали змішувати гострий соус з невеликою кількістю меду і проварювати до консистенції глазурі.
    Інгредієнти:

  • курячі крила - 18 кг;

  • вершкове масло - 65 г;

  • гострий соус - 115 мл;

  • мед - 15 мл


  • Приготування
    Підготуйте крила і приступайте до їх обжарке партіями у фритюрі. Поки шкірка на курячих крилах підрум'янюється, прийміть за приготування соусу. Розтопивши вершкове масло і з'єднайте його з гострим соусом. Коли соус почне доходити до кипіння, змішайте його з медом і дайте побурлить ще 2-3 хвилини. Готовий соус змішайте з крилами і добре перемішайте їх.

    Як приготувати крильця баффало?


    Інгредієнти:
    Для крилець:

  • курячі крила - 12 кг;

  • паприка - 1 ч. ложка;

  • тертий часник - 1 ст. ложка;

  • гілочка розмарину.


  • Для соусу:

  • вершкове масло - 45 мл;
  • Крильця баффало

  • соус шрірача - 45 мл;

  • кетчуп - 65 мл;

  • оцет - 25 мл;

  • коричневий цукор - 65 р.


  • Приготування
    Обполосніть курячі крила, обсушивши, зріжте з них кінчики і замаринуйте в суміші паприки, часнику і розмарину з сіллю. Замариновану курятину запечіть при 190 градусах 45 хвилин. Для соусу змішайте розтоплене масло з гострим шрірача, кетчупом і цукром, проваріть соус до розчинення цукрових кристалів і з'єднайте його з крильцями.
    Додав: admin | 23-09-2016, 11:12
    Переглядів: 231