Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Гострі огірки

Гострі огірки

5-07-2015, 16:51
1 348
Гострі огірки
Якщо вам вже трохи приїлися солоні, свіжі і мариновані огірки, то спробуйте приготувати нове блюдо – огірки по-корейськи. Це зовсім нескладно, не відніме у вас багато часу і вам не потрібно ніяких екзотичних продуктів. Огірки по-корейськи чудово підійдуть як в якості закуски до будь-яких других страв, так і просто у вигляді самостійного салату в урочистих випадках. Давайте розглянемо з вами деякі рецепти приготування огірків по-корейськи.

Гострі огірки по-корейськи


Інгредієнти:

  • свіжі огірки – 1 кг;

  • сіль – 1 ч. ложка;

  • оцет – 2 ст. ложки;

  • соєвий соус – 2 ст. ложки;

  • червоний пекучий перець – 05 ч. ложки;

  • кунжутне насіння – 1 ст. ложка;

  • масло рослинне – 4 ст. ложки;

  • часник – 4 зубчики.


  • Приготування
    Беремо свіжі огірки, миємо їх у теплій воді, обсушуємо рушником, обрізаємо кінчики і ріжемо невеликими брусочками, для цього кожен огірочок розрізаємо в довжину на 4 частини, а потім ще 3 рази поперек. Далі шматочки огірків перекладаємо в каструльку, як слід, солимо до смаку, перемішуємо і залишаємо маринуватися хвилин на 20. Потім обережно зливаємо утворилася рідина, вливаємо до огірків оцет, додаємо соєвий соус і червоний пекучий перець. Все ретельно перемішуємо. Рослинна олія раскаливаем на сковороді, потім швидко знімаємо з плити і всипаємо кунжутне насіння. Тепер дуже обережно вливаємо розпечене масло огірки і ретельно перемішуємо. В останню чергу додаємо в салат, видавлений через прес або просто подрібнений часник. Знову все перемішуємо і знімаємо огірки по-корейськи в холодильник маринуватися хвилин на 30. Готовий салат може спокійно зберігатися в холодильнику кілька днів.

    Огірки по-корейськи


    Інгредієнти:

  • морква – 2 шт.;

  • свіжі огірки – 500 г;

  • сіль, цукор, червоний перець – за смаком;

  • часник – 2 зубчики.


  • Приготування
    Отже, моркву миємо, чистимо і натираємо на крупній тертці. З заздалегідь вимитих огірків відрізаємо кінчики і розрізаємо їх на кілька однакових невеликих частин. У глибокій мисці змішуємо огірочки з морквою, додаємо за смаком сіль, цукор, червоний мелений перець і все ретельно перемішуємо. Далі видавлюємо в салат часник і залишаємо настоюватися приблизно на 5 годин у прохолодне місце або холодильник.
    По закінченню часу, апетитні і хрусткі огірочки по-корейськи можна подавати до столу, посипавши дрібно порізаною зеленню кропу.

    Огірки по-корейськи на зиму


    Інгредієнти:

  • свіжі огірки – 2 кг;

  • морква – 500 г;

  • цукор – 100 г;

  • олія – 05 склянки;

  • оцет 9 % – 05 ст.;

  • сіль – 50 г;

  • часник – 2 зубчики;

  • приправа для корейської моркви – 7 р.


  • Приготування
    Як приготувати огірки по-корейськи? Морква гарненько миємо, витираємо рушником і чистимо. Потім натираємо її на спеціальній тертці для приготування корейських салатів. Огірки ретельно промиваємо, обсушуємо, акуратно обрізаємо з обох
    Гострі огірки
    сторін хвостики і шаткуємо однаковими тонкими кружечками. Часник чистимо від лушпиння, подрібнюємо ножем, або пропускаємо через часникодавку.
    У рослинне масло додаємо цукор, оцет, сіль і все добре перемішуємо. Тепер порізані огірки і терту моркву перекладаємо в глибоку миску, додаємо часник і кладемо за смаком приправу для корейської моркви. Ретельно все перемішуємо і заливаємо приготовленим раніше маринадом. Залишаємо салат на 5 годин просякати, а після цього розкладаємо його в чисті літрові банки і накриваємо кришками. Стерилізуємо банки з огірками 10 хвилин і закатуємо. Зберігаємо таку закуску в погребі чи холодильнику.
    Як гострої закуски запас можна також приготувати помідори по-корейськи і папороть по-корейськи . Приємного апетиту!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Огірки з кунжутом
    Огірки з кунжутом
    Огірки з кунжутом - легка і пікантна закуска, яка чудово поєднується з будь-яким гарніром. Вона чудово підійде для святкового або фуршетного столу. І
    Заготовки на зиму з огірків
    Заготовки на зиму з огірків
    Всі ми звикли до того, що обов'язковим атрибутом зимового святкового столу обов'язково є мариновані огірочки. Але повірте, спробувавши закрутити ці
    Маринована морква
    Маринована морква
    Морква - дуже корисний продукт, адже в ній міститься багато вітаміну А, який необхідний нашому організму. З неї готують салати, додають її у супи і
    Огірки по-корейськи
    Огірки по-корейськи
    Овочі по-корейськи завоювали популярність у всьому світі. Ми з задоволенням їмо їх в якості закуски або добавки до основної страви. І приготувати їх
    Корейський салат з м'ясом
    Корейський салат з м'ясом
    Страви корейської кухні для нас вже давно перестали бути екзотикою - вони увійшли в наше меню і полюбилися багатьма. Нижче ми наведемо кілька
    Кабачки по-корейськи - рецепти
    Кабачки по-корейськи - рецепти
    Корейські страви вже давно присутні на наших столах. І сьогодні ми поділимося з вами цікавими варіантами, як смачно приготувати кабачки по-корейськи.