Гострі огірки

Гострі огірки по-корейськи
Інгредієнти:
Приготування
Беремо свіжі огірки, миємо їх у теплій воді, обсушуємо рушником, обрізаємо кінчики і ріжемо невеликими брусочками, для цього кожен огірочок розрізаємо в довжину на 4 частини, а потім ще 3 рази поперек. Далі шматочки огірків перекладаємо в каструльку, як слід, солимо до смаку, перемішуємо і залишаємо маринуватися хвилин на 20. Потім обережно зливаємо утворилася рідина, вливаємо до огірків оцет, додаємо соєвий соус і червоний пекучий перець. Все ретельно перемішуємо. Рослинна олія раскаливаем на сковороді, потім швидко знімаємо з плити і всипаємо кунжутне насіння. Тепер дуже обережно вливаємо розпечене масло огірки і ретельно перемішуємо. В останню чергу додаємо в салат, видавлений через прес або просто подрібнений часник. Знову все перемішуємо і знімаємо огірки по-корейськи в холодильник маринуватися хвилин на 30. Готовий салат може спокійно зберігатися в холодильнику кілька днів.
Огірки по-корейськи
Інгредієнти:
Приготування
Отже, моркву миємо, чистимо і натираємо на крупній тертці. З заздалегідь вимитих огірків відрізаємо кінчики і розрізаємо їх на кілька однакових невеликих частин. У глибокій мисці змішуємо огірочки з морквою, додаємо за смаком сіль, цукор, червоний мелений перець і все ретельно перемішуємо. Далі видавлюємо в салат часник і залишаємо настоюватися приблизно на 5 годин у прохолодне місце або холодильник.
По закінченню часу, апетитні і хрусткі огірочки по-корейськи можна подавати до столу, посипавши дрібно порізаною зеленню кропу.
Огірки по-корейськи на зиму
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати огірки по-корейськи? Морква гарненько миємо, витираємо рушником і чистимо. Потім натираємо її на спеціальній тертці для приготування корейських салатів. Огірки ретельно промиваємо, обсушуємо, акуратно обрізаємо з обох

У рослинне масло додаємо цукор, оцет, сіль і все добре перемішуємо. Тепер порізані огірки і терту моркву перекладаємо в глибоку миску, додаємо часник і кладемо за смаком приправу для корейської моркви. Ретельно все перемішуємо і заливаємо приготовленим раніше маринадом. Залишаємо салат на 5 годин просякати, а після цього розкладаємо його в чисті літрові банки і накриваємо кришками. Стерилізуємо банки з огірками 10 хвилин і закатуємо. Зберігаємо таку закуску в погребі чи холодильнику.
Як гострої закуски запас можна також приготувати помідори по-корейськи і папороть по-корейськи . Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Огірки з кунжутом
Огірки з кунжутом - легка і пікантна закуска, яка чудово поєднується з будь-яким гарніром. Вона чудово підійде для святкового або фуршетного столу. І

Заготовки на зиму з огірків
Всі ми звикли до того, що обов'язковим атрибутом зимового святкового столу обов'язково є мариновані огірочки. Але повірте, спробувавши закрутити ці

Маринована морква
Морква - дуже корисний продукт, адже в ній міститься багато вітаміну А, який необхідний нашому організму. З неї готують салати, додають її у супи і

Огірки по-корейськи
Овочі по-корейськи завоювали популярність у всьому світі. Ми з задоволенням їмо їх в якості закуски або добавки до основної страви. І приготувати їх

Корейський салат з м'ясом
Страви корейської кухні для нас вже давно перестали бути екзотикою - вони увійшли в наше меню і полюбилися багатьма. Нижче ми наведемо кілька

Кабачки по-корейськи - рецепти
Корейські страви вже давно присутні на наших столах. І сьогодні ми поділимося з вами цікавими варіантами, як смачно приготувати кабачки по-корейськи.