Маринований редис - рецепт
![Маринований редис - рецепт Маринований редис - рецепт](/uploads/posts/2015-03/marinovaniy-redis-recept_431.jpeg)
Маринований редис
Інгредієнти:
Приготування
Змішуємо обидва види оцту з цукром і сіллю, ставимо суміш на невеликий вогонь і доводимо до кипіння. Стежимо за тим, щоб кристали солі і цукру розчинилися. Остуджуємо готовий маринад до кімнатної температури.
Поки маринад остуджується, редис, морква і перець нарізаємо тонкими кружечками за допомогою ножа, або спеціального слайсера. Петрушку дрібно рубаємо. Змішуємо овочі з зеленню і укладаємо в банку.
Через 12 годин маринований редис можна вживати в їжу. Така заготовка може зберігатися аж до 2 тижнів, але якщо ви бажаєте приготувати редис, маринований на зиму, то попередньо стерилізуйте банки перед закладкою овочів.
Рецепт маринованого редиски на зиму
Інгредієнти:
Приготування
Редис ретельно миємо й нарізаємо тонкими скибочками. Часник ріжемо аналогічним чином. Змішуємо і складаємо овочі в заздалегідь простерилізовані банки.
Воду, яблучний оцет, сіль і мед змішуємо і ставимо маринад на вогонь. Чекаємо, поки суміш закипить і даємо їй активно покипіти протягом 30 секунд. Заливаємо гарячим маринадом вміст банки і закатуємо кришки.
Як зробити маринований редис?
Інгредієнти:
![Маринований редис - рецепт Маринований редис - рецепт](/uploads/posts/2015-03/marinovaniy-redis-recept_562.jpeg)
Приготування
Оцет, цукор і сіль змішуємо і переливаємо суміш у невелику емальовану каструльку. Варимо маринад до тих пір, поки кристали цукру не розчиняться. Редис і моркву ретельно миємо й нарізаємо тонкими кружечками. Аналогічним чином нарізаємо перець чилі і часник. Підготовлені овочі закладаємо в гарячий маринад і відразу ж прибираємо ємність з вогню.
Викладаємо редис з морквою в банки, заливаємо маринадом і закриваємо кришкою. Зберігаємо мариновану закуску в холодильнику протягом 1-2 тижнів. В їжу редис можна вживати вже через 12 годин.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Салат з редискою і яйцем](/uploads/posts/2015-03/salat-z-rediskoyu-yaycem_981.jpeg)
Салат з редискою і яйцем
Редис - корисний коренеплід, який можна вживати самостійно або додавати в різні закуски. І сьогодні ми з вами детально поговоримо про дивовижні
![Салат з редису і огірків](/uploads/posts/2015-03/salat-z-redisu-ogrkv_211.jpeg)
Салат з редису і огірків
У літній сезон, коли багато свіжих овочів можна часто готувати легкі і вітамінні салати. І сьогодні ми підкажемо вам кілька універсальних рецептів
![Маринований буряк - рецепт](/uploads/posts/2015-03/marinovana-buryak-recept_741.jpeg)
Маринований буряк - рецепт
Буряк - один з найбільш популярних зиязиках овочів. Її додають у борщ, вінегрет та інші страви, солять і, звичайно ж, маринують. Останній спосіб
![Маринована морква](/uploads/posts/2015-03/marinovaniy-morkva_131.jpeg)
Маринована морква
Морква - дуже корисний продукт, адже в ній міститься багато вітаміну А, який необхідний нашому організму. З неї готують салати, додають її у супи і
![Як маринувати хрін на зиму?](/uploads/posts/2015-03/yak-marinuvati-hrn-na-zimu_531.jpeg)
Як маринувати хрін на зиму?
Маринований хрін - це гостра закуска і відмінне доповнення до різноманітних соусів, але також це корисний продукт від простудних захворювань. Давайте
![Хе зі свинячих вух](/uploads/posts/2015-01/he-z-svinyachih-vuh_731.jpeg)
Хе зі свинячих вух
Свинячі вуха готують по-різному: тушкують, смажать, варять, запікають, але завжди попередньо маринують. І сьогодні ми з вами поділимося простими