Соте - рецепт
![Соте - рецепт Соте - рецепт](/uploads/posts/2015-09/sote-recept_701.jpeg)
Рецепт соте з кабачків
Інгредієнти:
Приготування
Всі овочі промиваємо, обробляємо і нарізаємо дрібними кубиками. Потім викладаємо в сковорідку цибулю і пасеруємо його 5 хвилин в олії. Після цього додаємо моркву, перець і обсмажуємо до м'якості. Далі перекладаємо овочі в глибоку миску, а на цій же сковороді тушкуємо до прозорості кабачки. Тепер повертаємо обсмажені овочі, перемішуємо і тушкуємо під кришкою 30 хвилин на слабкому вогні. Приправляємо блюдо спеціями і даємо соте настоятися 15 хвилин. Далі розкладаємо його по банках, накриваємо кришками і стерилізуємо 10 хвилин в киплячій воді. Після цього акуратно виймаємо банки, закочує їх кришками, перевертаємо, закутуємо в теплу ковдру і залишаємо до повного охолодження. При подачі, викладаємо овочеве соте в тарілку і присипаємо подрібненої свіжою зеленню .
Рецепт соте з баклажанів на зиму
Інгредієнти:
Приготування
Всі овочі добре промиваємо і обробляємо. Потім нарізаємо їх маленькими кубиками або тонкими кружечками. У чашу мультиварки наливаємо соняшникова масло, викладаємо цибулю і пасеруємо його в режимі «Випічка» до прозорості. Після цього кидаємо моркву, болгарський перець і добре перемішуємо. Зверху викладаємо баклажани, підсолюємо їх злегка і накриваємо шаром помідорів. Закриваємо кришку приладу, вибираємо програму «Гасіння» і встановлюємо таймер на 15 години. Цим часом готуємо банки, стерилізуємо їх і кидаємо в кожну трохи цукру і солі. Потім розкладаємо овочеве соте в чисту тару, закатуємо кришками, перевертаємо і закутуємо консервацію в ковдру. Після охолодження переставляємо банки в льох або зберігаємо закуску в холодильнику.
Рецепт соте в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Чашу мультиварки промазуємо гарненько рослинним маслом і викладаємо помідор, порізаний кружечками. Далі кидаємо дрібку солі, цукру і розподіляємо скибочки кабачків. Після цього додаємо подрібнену моркву, перець, цибулю і закриваємо кришку приладу. Виставляємо програму «Гасіння» і засікаємо приблизно 45 хвилин, в залежності від потужності вашої моделі. При подачі посипаємо готове соте зеленню.
Рецепт курячого соте
Інгредієнти:
![Соте - рецепт Соте - рецепт](/uploads/posts/2015-09/sote-recept_912.jpeg)
Приготування
Всі овочі обробляємо і нарізаємо. Куряче м'ясо обполіскуємо, рубаємо кубиками і підрум'янюємо на розігрітому маслі. Потім додаємо нашатковану соломкою моркву і, помішуючи, обсмажуємо 5 хвилин. Далі кидаємо гриби, порубані пластинами, потім кабачок і помідор, перетертий через сито. Через ще 5 хвилин, додаємо подрібнений перець і ріпчасту цибулю. Ретельно перемішуємо овочеве соте, вливаємо трохи фільтрованої води і тушкуємо 10 хвилин, накривши кришкою. Як гарнір подаємо за бажанням відварений рис або вермішель.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Соте з кабачків і баклажанів](/uploads/posts/2015-09/sote-z-kabachkv-baklazhanv_901.jpeg)
Соте з кабачків і баклажанів
Соте - це прекрасне овочеве блюдо, яке доречно готувати в будь-який час року. Його можна урізноманітнити будь-якими компонентами, вийде однаково
![Соте з баклажанів в мультиварці](/uploads/posts/2015-09/sote-z-baklazhanv-v-multivarc_111.jpeg)
Соте з баклажанів в мультиварці
Головним достоїнством мультиварки є приготування різних страв з мінімальним вашою участю. До таких страв можна віднести і тушкування овочів.
![Баклажани в аджике на зиму без стерилізації](/uploads/posts/2015-09/baklazhani-v-adzhike-na-zimu-bez-sterilzacyi_491.jpeg)
Баклажани в аджике на зиму без стерилізації
Існує безліч варіантів консервування овочів. Кожен по своєму оригінальний і неповторний. Ця стаття присвячена баклажанів, і закривати ми їх будемо в
![Соте з баклажанів на зиму](/uploads/posts/2015-09/sote-z-baklazhanv-na-zimu_281.jpeg)
Соте з баклажанів на зиму
Одне з найпростіших овочевих страв - це соте. Рецептів його приготування є дуже багато і найбільш смачним воно виходить зі свіжих сезонних овочів.
![Соте з баклажанів](/uploads/posts/2015-03/sote-z-baklazhanv_501.jpeg)
Соте з баклажанів
Соте - це французька страва, дуже схоже на наше овочеве рагу. Воно стане чудовою закускою на вашому святковому або буденному столі. Давайте розберемо
![Соте з курки](/uploads/posts/2015-01/sote-z-kurki_831.jpeg)
Соте з курки
Одне з відомих французьких страв - соте. Готується воно з абсолютно різними рецептами з різними інгредієнтами. Сьогодні ми розповімо вам, яким чином