Найпростіший рецепт цукатів з кавунових кірок
![Найпростіший рецепт цукатів з кавунових кірок Найпростіший рецепт цукатів з кавунових кірок](/uploads/posts/2015-08/nayprostshiy-recept-cukatv-z-kavunovih-krok_721.jpeg)
Як зробити цукати з кавунових кірок в мультиварці?
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування цукатів придатні кавунові кірки товстостінного кавуна. Після того як м'якоть буде з'їдена, можна приступати до переробки залишилися кірок.
Для початку зрізаємо з них гострим ножем зелену шкірку. Решту нарізаємо шматочками бажаної форми, викладаємо їх в емальовану ємність і замочуємо в холодній воді на п'ять днів. Водичку щодня міняємо на свіжу.
Вимочені кірки кладемо в ємність мультиварки, заливаємо холодною водою, налаштовуємо пристрій на режим «Варка на пару» і виставляємо двадцять хвилин. Після сигналу про завершення процесу зливаємо воду, відкинувши кавунові кірки на друшляк. Повертаємо скоринки в чашу, засипаємо цукровим піском, заливаємо водою, перемішуємо і включаємо режим «Плов». Після сигналу виймаємо цукати з ємності мультиварки і розкладаємо на деко, попередньо застеливши його пергаментним папером. Просушуємо до бажаної густини, обсипаємо цукровою пудрою і складаємо в контейнер для зберігання.
Цукати з кавунових кірок - швидкий рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Кавунові кірки позбавляємо від жорсткої зеленої шкірки. Потім промиваємо їх добряче, складаємо в емальовану каструлю, пересипаємо цукром-піском і забуваємо про них на сім-десять годин.
Після закінчення часу перемішуємо масу. Якщо виділилося достатньо соку, то воду не додаємо, в іншому випадку вливаємо трохи водички. Додаємо ваніль або будь-фруктову есенцію, прогріваємо до кипіння і проварюємо на
![Найпростіший рецепт цукатів з кавунових кірок Найпростіший рецепт цукатів з кавунових кірок](/uploads/posts/2015-08/nayprostshiy-recept-cukatv-z-kavunovih-krok_382.jpeg)
Далі остуджуємо цукати до кімнатної температури, розкладаємо їх на пергаментним папері, попередньо застелене на деко і ставимо в тепле місце для просушування. Можна прогріти до 60 градусів духовку і визначити в неї деко з цукатами, періодично перевертаючи їх. Також для цієї мети можна, за наявності, використовувати сушарку. Ступінь висушування визначаємо по своєму смаку.
Потім обсипаємо цукати цукровою пудрою і складаємо в контейнер для зберігання.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Варення з кавунових кірок](/uploads/posts/2015-03/varennya-z-kavunovih-krok_801.jpeg)
Варення з кавунових кірок
Дбайлива господиня не допустить того, щоб продукти на її кухні викидалися. Спеціально для таких хазяєчок ми наводимо рецепт варення з кавунових кірок
![Варення з апельсинових кірок](/uploads/posts/2015-03/varennya-z-apelsinovih-krok_511.jpeg)
Варення з апельсинових кірок
Якщо ви любите апельсини, то вас повинен цікавити питання: «Що робити з апельсиновими кірками?» Відповідь на нього простий: зваріть варення! Так-так,
![Цукати з мандаринових корок](/uploads/posts/2015-01/cukati-z-mandarinovih-korok_171.jpeg)
Цукати з мандаринових корок
Смачні домашні цукати можна робити з різних продуктів, згодяться навіть скоринки цитрусових, наприклад, мандарин. Саме в цій статті ми розповімо, як
![Цитрусові цукати](/uploads/posts/2015-01/citrusov-cukati_481.jpeg)
Цитрусові цукати
Цитрусові цукати можна готувати із звичних апельсинових і мандаринових корок, а можна віддати перевагу їм скоринки помело, лимони, манго - вони більш
![Цукати з апельсинів](/uploads/posts/2015-01/cukati-z-apelsinv_651.jpeg)
Цукати з апельсинів
Ми вже розглядали рецепти приготування цукатів, але от про апельсинових солодощах поки не говорили. Пора це виправити. Сьогодні ми розповімо вам, як
![Мармелад з кавунових кірок](/uploads/posts/2015-01/marmelad-z-kavunovih-krok_191.jpeg)
Мармелад з кавунових кірок
Кавуновий мармелад - це смачне частування, яке приведе в захват і дорослих і дітей. А приготований в домашніх умовах, він ще і корисний. У нашій