Кабачки по-корейськи - рецепти
![Кабачки по-корейськи - рецепти Кабачки по-корейськи - рецепти](/uploads/posts/2015-01/kabachki-po-koreyski-recepti_641.jpeg)
Рецепт кабачків по-корейськи
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки нарізаємо соломкою, солимо і даємо постояти хвилин 30. Додаємо цукор, приправу і добре перемішуємо. Нарізаємо довільно цибулю і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору. Потім цибулю прибираємо, а масло зливаємо в кабачки. Туди ж додаємо оцет і знову добре перемішуємо. Прибираємо в холодильник години на 3. Все, кабачки по-корейськи готові до вживання.
Салат з кабачків по-корейськи
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки миємо, якщо вони молоді, то їх можна не очищати. В іншому випадку знімаємо шкірку і видаляємо насіння. Трьом кабачки на тертці для моркви по-корейськи. Так само чинимо і з морквою. Цибулю ріжемо півкільцями. З'єднуємо всі інгредієнти, додаємо сіль, цукор, приправу для моркви по-корейськи, рослинне масло і оцет. Ретельно перемішуємо і даємо постояти хвилин 30. Отриманий салат розкладаємо по підготовленим стерильним банкам, виливаємо зверху залишився маринад і стерилізуємо у духовці. Для півлітрових баночок це займе 15 хвилин. Потім накриваємо кришками і закатуємо. Кабачки по-корейськи на зиму зберігаємо в прохолодному місці.
Мариновані кабачки по-корейськи
Інгредієнти:
![Кабачки по-корейськи - рецепти Кабачки по-корейськи - рецепти](/uploads/posts/2015-01/kabachki-po-koreyski-recepti_452.jpeg)
Приготування
Вимиті кабачки нарізаємо тонкими кружечками, потім посипаємо сіллю і поставити під прес на 2 години. Цибулю ріжемо півкільцями і смажимо на олії. На дрібній тертці трьом моркву, а перець ріжемо соломкою. З кабачків зливаємо сік, а самі кабачки змішуємо з цибулею, морквою, подрібненим часником і перцем. Додаємо оцет, соєвий соус , цукор, червоний мелений перець, кунжутне олію і насіння, і перемішуємо. Ставимо корейський салат в холодильник на годину. А потім подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Заготовки з кабачків на зиму](/uploads/posts/2015-03/zagotovki-z-kabachkv-na-zimu_381.jpeg)
Заготовки з кабачків на зиму
Рідко яка господиня не вважає своїм боргом зробити заготовки на зиму з сезонних овочів і фруктів. А якщо ще й дачну ділянку є або город, то тут вже
![Маринована морква](/uploads/posts/2015-03/marinovaniy-morkva_131.jpeg)
Маринована морква
Морква - дуже корисний продукт, адже в ній міститься багато вітаміну А, який необхідний нашому організму. З неї готують салати, додають її у супи і
![Мариновані кабачки](/uploads/posts/2015-03/marinovan-kabachki_131.jpeg)
Мариновані кабачки
Любите заготовляти на зиму всякі смакоти? Тоді вам знадобиться хороший рецепт маринованих кабачків. Ми підібрали для вас кілька варіантів, які ви
![Редька по-корейськи - рецепт](/uploads/posts/2015-01/redka-po-koreyski-recept_261.png)
Редька по-корейськи - рецепт
Страви східної кухні можна зустріти на наших столах досить часто. Давайте розглянемо декілька варіантів створення редьки по-корейськи. Любителям
![Салат з грибів по-корейськи](/uploads/posts/2015-01/salat-z-gribv-po-koreyski_881.jpeg)
Салат з грибів по-корейськи
Страви корейської кухні припали до смаку багатьом. Вони вже давно присутні на наших столах і не вважаються екзотикою. Любителів такої кухні ми зараз
![Селера по-корейськи](/uploads/posts/2015-01/selera-po-koreyski_731.jpeg)
Селера по-корейськи
Селера - корисна рослина, що володіє негативною калорійністю. Вживаючи цей продукт, ми витрачаємо більше калорій на його перетравлення, ніж одержуємо