Сало в духовці

Сало, запечене у фользі в духовці з часником
Інгредієнти:
Приготування
Свіже сало очищаємо ножем, зскрібаючи наявні забруднення і розрізаємо на кілька частин. Потім нашпиговываем скибки очищеним і розрізаної на частини часничком, натираємо з усіх боків сумішшю солі, перцю і спецій, а також промазуємо гірчицею. Після цього розміщуємо кожен шматок сала на окремому відрозі фольги шкірою вниз, щільно загортаємо і визначаємо в холодильник на дванадцять годин на добу.
Після цього маємо упаковки з салом в прогріту до 220 градусів духовку. Витримуємо при такому температурному режимі від сорока до шістдесяти хвилин, в залежності від кількості і величини м'ясних прошарків (чим вони товщі, тим більше часу знадобиться для запікання сала в духовці). Далі розгортаємо фольгу і даємо йому ще трохи зарум'яниться зверху.
Рулет з сала в духовці в рукаві - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування рулету нам знадобиться два шматки звичайного свіжого сала, товщиною не більше двох сантиметрів і вагою приблизно по п'ятсот грамів. Соскабливаем з продукту наявні забруднення за допомогою ножа і акуратно відокремлюємо шкіру, не порушуючи її цілісність. Після цього змішуємо в окремій мисочці сушену петрушку, мелений чорний і червоний перець, мелений коріандр і кмин. Додаємо також очищений і пропущений через прес часник і сіль і перемішуємо. Натираємо отриманою сумішшю скибки сала і звертаємо їх рулетами. Обертаємо їх свинячий шкурою, перев'язуємо шпагатом або ниткою і покласти в рукав для запікання, який запечатуємо з двох сторін стяжками.
Даємо заготівлі постояти при кімнатній температурі протягом години, потім розміщуємо в заздалегідь прогрітій до 185 градусів і запікаємо в духовці протягом півтора годин.
По готовності даємо рулетів охолонути на решітці, підставивши під неї блюдо для стікання жиру і соків, а потім обертаємо харчовою плівкою або фольгою і визначаємо в холодильник мінімум на чотири години.
Запечене сало в духовці у фользі
Інгредієнти:
Приготування
Шматок підчеревини очищаємо і за допомогою гострого ножа робимо глибокі надрізи, трохи не дорізуючи до шкурки. Отримуємо свого роду квадратики по ширині приблизно рівні товщині сала. По центру кожного

Часник очищаємо і пропускаємо через прес або натираємо на дрібній тертці. Горошини запашного і чорного перцю і коріандру, лавровий лист і сіль покласти в ступку, ретельно розтираємо, а потім змішуємо з часниковою масою і натираємо нею сало, намагаючись якомога більше прянощів завести в розрізи між кубиками.
Залишаємо сало промаринуватися від одного до двох годин, а потім розміщуємо на деко або у форму і ставимо в духовку, попередньо прогріту до 220 градусів. Для запікання сала при такому температурному режимі знадобиться від сорока п'яти до шістдесяти хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Сало по-білоруськи - рецепт
Для любителів солоного сала пропонуємо засолити цей продукт самостійно. Тільки будемо використовувати не зовсім звичні методи, а звернемося до

Як коптити сало в домашніх умовах?
Любителі сала стверджують, що найбільш смачним воно є в копченому вигляді. Проте, складно вибрати дійсно якісний продукт з того, що пропонують часом

Як засолити сало в домашніх умовах?
Сало, засолене в спеціях, набуває м'який смак, особливий аромат і перетворюється на відмінну закуску. Адже навіть ті, хто не особливо любить сало в

Засолювання сала в розсолі з часником
Улюблену багатьма закуску - солоне сало, можна без клопоту зробити самостійно. Пропонуємо трохи урізноманітнити звичний процес засолювання і

Як солити сало з часником?
Сало з чорним хлібцем і зеленим цибулею - незамінна закуска під міцні алкогольні напої в дружній компанії. Готувати таке сало краще в домашніх

Запечене сало в духовці
Запечене сало - смачне блюдо української кухні, яку обожнюють багато. І сьогодні ми розповімо, як його оригінально запекти в духовці в рукаві, в