Гарячі бутерброди нашвидкуруч на сковороді
Найпростішим перекусом всіх часів були і залишаться гарячі бутерброди. Їх можна швидко приготувати з практично будь-яких підручних продуктів. В якості м'ясної наповнення чудово підійде ковбаса, сосиски, чи можна взагалі замінити її грибною начинкою.
Про те, як приготувати самі оригінальні і не нудні гарячі бутерброди нашвидкуруч на сковороді дізнаєтеся із запропонованих далі рецептів.
Інгредієнти:
лаваш тонкий - 1 упаковка;
ковбаса - 170 г;
сир «Голландський» - 55 г;
печериці консервовані - 8-12 шт.;
помідор дрібний - 2 шт.;
майонез (краще домашній) - 2 ст. ложки;
зелень (петрушка, базилік фіолетовий);
олія рафінована - 1 ст. ложка.
Приготування
Лаваш розрізаємо на квадрати (з одного аркуша виходить приблизно 4 квадрата).
Готуємо наповнення: сир подрібнюємо на крупній тертці, ковбасу ріжемо кубиками, помідори півкільцями, печериці тоненькими пластинками, зелень дрібно рубаємо і змішуємо з майонезом.
В середину квадратика з лаваша спочатку викладаємо сир, зверху ковбасу, далі помідори, печериці. Додаємо трохи майонезу з зеленню. Знову присипаємо сирком. Загортаємо наш бутерброд конвертиком.
Наливаємо в сковороду трохи олії, накаливаем її на сильному вогні. Викладаємо наші конвертики і обсмажуємо до рум'яної скоринки з двох сторін.
Інгредієнти:
білий тостовий хліб – 4 шматочка;
вершки 10% – 85 мл;
яйце куряче (добірне) – 1 шт.;
ковбаса – 4 шматочка;
«Російський» сир – 4 скибочки;
«Селянське» масло – 15 г;
рослинна олія (рафінована) – 40 мл
Приготування
Підготуємо яєчно-вершкову суміш. Яйце збиваємо до однорідного стану, додаємо вершки і гарненько перемішуємо. Для пікантного і більш цікавого смаку, можна додати будь-які спеції, пряні трави, сушену або дрібно посічену свіжу зелень.
Далі сформуємо самі бутерброди. На шматочок тосту викладаємо по шматочку сиру, по два шматки ковбаси і накриваємо другим скибочкою тосту.
Сковороду прогріваємо з вершковим і рослинним маслом, потім кожен бутерброд з двох сторін в яєчної суміші і поміщаємо його на розпечену сковороду. Підрум'янюємо бутерброди з двох сторін і викладаємо на тарілку.
Про те, як приготувати самі оригінальні і не нудні гарячі бутерброди нашвидкуруч на сковороді дізнаєтеся із запропонованих далі рецептів.
Гарячі бутерброди з лаваша на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Лаваш розрізаємо на квадрати (з одного аркуша виходить приблизно 4 квадрата).
Готуємо наповнення: сир подрібнюємо на крупній тертці, ковбасу ріжемо кубиками, помідори півкільцями, печериці тоненькими пластинками, зелень дрібно рубаємо і змішуємо з майонезом.
В середину квадратика з лаваша спочатку викладаємо сир, зверху ковбасу, далі помідори, печериці. Додаємо трохи майонезу з зеленню. Знову присипаємо сирком. Загортаємо наш бутерброд конвертиком.
Наливаємо в сковороду трохи олії, накаливаем її на сильному вогні. Викладаємо наші конвертики і обсмажуємо до рум'яної скоринки з двох сторін.
Гарячі бутерброди з сиром і з ковбасою на сковороду
Інгредієнти:
Приготування
Підготуємо яєчно-вершкову суміш. Яйце збиваємо до однорідного стану, додаємо вершки і гарненько перемішуємо. Для пікантного і більш цікавого смаку, можна додати будь-які спеції, пряні трави, сушену або дрібно посічену свіжу зелень.
Далі сформуємо самі бутерброди. На шматочок тосту викладаємо по шматочку сиру, по два шматки ковбаси і накриваємо другим скибочкою тосту.
Сковороду прогріваємо з вершковим і рослинним маслом, потім кожен бутерброд з двох сторін в яєчної суміші і поміщаємо його на розпечену сковороду. Підрум'янюємо бутерброди з двох сторін і викладаємо на тарілку.
Рекомендуємо добрі рецепти
Гарячі бутерброди з ковбасою та сиром
Найшвидшим сніданком можна з упевненістю вважати бутерброди. Сьогодні їх роблять з абсолютно різних, часом несподіваних інгредієнтів. Не будемо
Гарячі бутерброди на сковороді
Прийшли з роботи, а про вечерю ніхто не подбав? Так не хочеться стояти біля плити і готувати, адже був важкий день. На допомогу прийде рецепт гарячих
Гарячі бутерброди з рибою
Гарячі бутерброди люблять багато. Найчастіше їх готують з ковбасою, шинкою або м'ясом. А ми вам розповімо, як зробити чудову закуску з рибою.
Гарячі бутерброди з ковбасою
Гарячі бутерброди люблять усі без винятку. Смачні і прості, вони годяться в якості сніданку на швидку руку, так і в якості доповнення до застілля.
Гарячі бутерброди з ананасом
Гарячі бутерброди з ананасом - справжня насолода для гурманів. Таке блюдо дуже здивує ваших гостей не тільки своїм ніжним, чудовим смаком, але і
Гарячі бутерброди в мультиварці
Гарячі бутерброди можна готувати різними способами: на сковороді в духовці, мікрохвильовій печі. Поява такої кухонної помічниці як мультиварка, їх