» » Гарячі бутерброди нашвидкуруч на сковороді

Гарячі бутерброди нашвидкуруч на сковороді

Гарячі бутерброди нашвидкуруч на сковороді
Найпростішим перекусом всіх часів були і залишаться гарячі бутерброди. Їх можна швидко приготувати з практично будь-яких підручних продуктів. В якості м'ясної наповнення чудово підійде ковбаса, сосиски, чи можна взагалі замінити її грибною начинкою.
Про те, як приготувати самі оригінальні і не нудні гарячі бутерброди нашвидкуруч на сковороді дізнаєтеся із запропонованих далі рецептів.

Гарячі бутерброди з лаваша на сковороді


Інгредієнти:

  • лаваш тонкий - 1 упаковка;

  • ковбаса - 170 г;

  • сир «Голландський» - 55 г;

  • печериці консервовані - 8-12 шт.;

  • помідор дрібний - 2 шт.;

  • майонез (краще домашній) - 2 ст. ложки;

  • зелень (петрушка, базилік фіолетовий);

  • олія рафінована - 1 ст. ложка.


  • Приготування
    Лаваш розрізаємо на квадрати (з одного аркуша виходить приблизно 4 квадрата).
    Готуємо наповнення: сир подрібнюємо на крупній тертці, ковбасу ріжемо кубиками, помідори півкільцями, печериці тоненькими пластинками, зелень дрібно рубаємо і змішуємо з майонезом.
    В середину квадратика з лаваша спочатку викладаємо сир, зверху ковбасу, далі помідори, печериці. Додаємо трохи майонезу з зеленню. Знову присипаємо сирком. Загортаємо наш бутерброд конвертиком.
    Наливаємо в сковороду трохи олії, накаливаем її на сильному вогні. Викладаємо наші конвертики і обсмажуємо до рум'яної скоринки з двох сторін.

    Гарячі бутерброди з сиром і з ковбасою на сковороду


    Інгредієнти:

  • білий тостовий хліб – 4 шматочка;

  • вершки 10% – 85 мл;

  • яйце куряче (добірне) – 1 шт.;

  • ковбаса – 4 шматочка;

  • «Російський» сир – 4 скибочки;

  • «Селянське» масло – 15 г;

  • рослинна олія (рафінована) – 40 мл
  • Гарячі бутерброди нашвидкуруч на сковороді


    Приготування
    Підготуємо яєчно-вершкову суміш. Яйце збиваємо до однорідного стану, додаємо вершки і гарненько перемішуємо. Для пікантного і більш цікавого смаку, можна додати будь-які спеції, пряні трави, сушену або дрібно посічену свіжу зелень.
    Далі сформуємо самі бутерброди. На шматочок тосту викладаємо по шматочку сиру, по два шматки ковбаси і накриваємо другим скибочкою тосту.
    Сковороду прогріваємо з вершковим і рослинним маслом, потім кожен бутерброд з двох сторін в яєчної суміші і поміщаємо його на розпечену сковороду. Підрум'янюємо бутерброди з двох сторін і викладаємо на тарілку.
    Додав: admin | 1-11-2015, 23:13
    Переглядів: 354