Сирники - простий рецепт
Будь-який шанувальник солодощів на основі сиру знає, за принаймні, пару рецептів сирників. Сирники – ідеальний сніданок, який готується просто і швидко, але головне в цій справі – підібрати правильний сир і озброїтися правильним рецептом. І якщо з першим ми не в силах вам допомогти, то для останнього вирішили створити цей матеріал.
Головний трюк в приготуванні сирників домашніх – не переборщити з манною крупою, так як в разі, якщо манки буде багато, замість ніжного сирного сніданку ви ризикуєте отримати гумові оладки, з хрусткими на зубах шматочками манки.
Інгредієнти:
сир - 265 г;
яйце - 1 шт.;
цукровий пісок - 25 г;
манна крупа - 45 г;
рослинна олія - 25 мл
Приготування
Спершу перевірте жирність сиру і його консистенцію, якщо він сухуватий і легко кришиться, то протріть його або збийте в пасту блендером. До сиру додайте цукровий пісок, манку і яйце, все старанно перемішайте, стежачи за тим, щоб в суміші не залишилося грудок манки. Тепер для того, щоб манка не хрумтів на зубах, основу для сирників необхідно залишити на півгодини, щоб крупа ввібрала вологу. По закінченні часу, порції сирної суміші досить підрум'янити на розігрітій олії і можна сервірувати.
Інгредієнти:
велике яблуко - 1 шт.;
сир - 165 г;
яйця - 2 шт.;
щіпка меленої кориці;
борошно - 145 г;
цедра 1 апельсина;
розпушувач - 1/2 ч. ложки;
цукровий пісок - 45 г;
вершкове масло - 35 р.
Приготування
Очистивши яблуко від серцевини і шкірки, наріжте його і припустіть на вершковому маслі з додаванням кориці і половини всього цукру. Як тільки шматочки плодів карамелізуються, приберіть їх з вогню і охолодіть.
Сир змішайте з цитрусовою цедрою, яйцями і залишилися цукровим піском з допомогою міксера або заглибного блендера. До одержаної однорідної пасти підсипте з'єднану з розпушувачем борошно і додайте томлені в олії яблука.
Розігрів масло, обсмажуйте в ньому порції сирної суміші з обох сторін до тих пір, поки вони не схопляться легким рум'янцем.
Сирники – це найкращі ласощі для тих, хто веде боротьбу із зайвими кілограмами. Взявши за основу знежирений сир, зовсім трохи борошна і меду можна приготувати ніжний десерт з низьким вмістом жиру і вуглеводів.
Інгредієнти:
нежирний сир - 390 г;
мед - 45 мл;
цільнозернові борошно - 45 г;
яйця - 3 шт.
Приготування
Перетворіть сир в пасту з допомогою блендера і додати до нього мед (або будь-який інший підсолоджувач за смаком) і борошно. Відокремте яєчні жовтки від білків, якщо ви дотримуєтеся сувору дієту, то від жовтків можна позбутися зовсім, але якщо їх відсутність не принципово, то можете відразу збити їх з сиром. Перетворіть відокремлені білки в пишну піну і обережно, за допомогою лопатки, введіть піну в загальну сирну суміш.
Розподіліть суміш по формах і випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько півгодини.
Ми розглянули трійку простих рецептів сирників, але самий цікавий залишили наостанок. Пишні і рум'яні сирники з фритюру не мають нічого спільного з низькокалорійною їжею, зате вважаються одними з найбільш смачних серед своїх родичів.
Інгредієнти:
сир - 490 г;
яйце - 1 шт.;
борошно - 115 г;
цукровий пісок - 55 г;
вершкове масло - 25 г;
сода - 1 ч. ложка;
олія для фритюру.
Приготування
З допомогою міксера перетворіть сир, цукор, масло і яйце в однорідну суміш, до неї всипте борошно з содою і замісіть тісто. Порції тіста обережно опускайте в гаряче масло і смажте до зарум'янювання. Подавайте з цукровою пудрою.
Простий рецепт сирників з сиру з манкою
Головний трюк в приготуванні сирників домашніх – не переборщити з манною крупою, так як в разі, якщо манки буде багато, замість ніжного сирного сніданку ви ризикуєте отримати гумові оладки, з хрусткими на зубах шматочками манки.
Інгредієнти:
Приготування
Спершу перевірте жирність сиру і його консистенцію, якщо він сухуватий і легко кришиться, то протріть його або збийте в пасту блендером. До сиру додайте цукровий пісок, манку і яйце, все старанно перемішайте, стежачи за тим, щоб в суміші не залишилося грудок манки. Тепер для того, щоб манка не хрумтів на зубах, основу для сирників необхідно залишити на півгодини, щоб крупа ввібрала вологу. По закінченні часу, порції сирної суміші досить підрум'янити на розігрітій олії і можна сервірувати.
Сирники з яблуком і корицею - простий і смачний рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Очистивши яблуко від серцевини і шкірки, наріжте його і припустіть на вершковому маслі з додаванням кориці і половини всього цукру. Як тільки шматочки плодів карамелізуються, приберіть їх з вогню і охолодіть.
Сир змішайте з цитрусовою цедрою, яйцями і залишилися цукровим піском з допомогою міксера або заглибного блендера. До одержаної однорідної пасти підсипте з'єднану з розпушувачем борошно і додайте томлені в олії яблука.
Розігрів масло, обсмажуйте в ньому порції сирної суміші з обох сторін до тих пір, поки вони не схопляться легким рум'янцем.
Сирники в духовці - простий рецепт
Сирники – це найкращі ласощі для тих, хто веде боротьбу із зайвими кілограмами. Взявши за основу знежирений сир, зовсім трохи борошна і меду можна приготувати ніжний десерт з низьким вмістом жиру і вуглеводів.
Інгредієнти:
Приготування
Перетворіть сир в пасту з допомогою блендера і додати до нього мед (або будь-який інший підсолоджувач за смаком) і борошно. Відокремте яєчні жовтки від білків, якщо ви дотримуєтеся сувору дієту, то від жовтків можна позбутися зовсім, але якщо їх відсутність не принципово, то можете відразу збити їх з сиром. Перетворіть відокремлені білки в пишну піну і обережно, за допомогою лопатки, введіть піну в загальну сирну суміш.
Розподіліть суміш по формах і випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько півгодини.
Простий рецепт сирників з сиру по-домашньому
Ми розглянули трійку простих рецептів сирників, але самий цікавий залишили наостанок. Пишні і рум'яні сирники з фритюру не мають нічого спільного з низькокалорійною їжею, зате вважаються одними з найбільш смачних серед своїх родичів.
Інгредієнти:
Приготування
З допомогою міксера перетворіть сир, цукор, масло і яйце в однорідну суміш, до неї всипте борошно з содою і замісіть тісто. Порції тіста обережно опускайте в гаряче масло і смажте до зарум'янювання. Подавайте з цукровою пудрою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Сирники із сиру з манкою - рецепт
Сирники за багато років обросли великою кількістю варіацій. Сьогодні існує дуже багато рецептів їх приготування, і кожен можна назвати класичним.
Сирники з сирної маси
Самі ніжні, повітряні і м'які сирники можуть вийти тільки з однорідної сирної маси. Пропонуємо кілька цікавих і вельми незвичайних варіантів такого
Сирники з яблуками
Сирники - відмінне блюдо для сніданку. Але постійно готувати звичайні сирники нецікаво, тому їх можна урізноманітнити різними фруктами. Давайте
Сирники без борошна
Сирники - смачне блюдо для сніданку, яке обожнюють багато. Але в силу певних обставин, не всі вживають в їжу борошняні вироби. Тому в нашій
Апельсинові сирники
Варіантів приготування сирників дуже багато. Їх смажать з фруктами, родзинками, курагою. А сьогодні ми підкажемо вам кілька цікавих варіантів
Класичні сирники - рецепт
Сирники - улюблене багатьма блюдо, яке ідеально підходить до сніданку. Особливо сирники люблять діти. Серед безлічі різноманітних рецептів сирних