Як зробити попкорн?
Повітряні зерна кукурудзи були популярними снеком ще у стародавніх індійців, до нас така закуска дійшла лише в кінці 19-го століття і з тих пір не здає позицій серед списку найпопулярніших хрустких ласощів, «дихаючи в потилицю» горезвісним чіпсам. На відміну від останніх, попкорн є менш калорійним перекусом, поживність і шкоду якого визначається кількістю масла і спецій, якими ви захочете присмачити кукурудзяні зерна.
Як приготувати попкорн вдома з мінімальною шкодою для здоров'я і фігури, ми розповімо в цій статті.
Інгредієнти:
рослинне масло - 3 ст. ложки;
кукурудзяні зерна - 1/2 ст.;
сіль - 1/2 ч. ложки;
вершкове масло - за смаком.
Приготування
У будь глибокої товстостінній сковороді розігріваємо рослинне масло з додаванням солі. Коли масло стане гарячим - засипаємо кукурудзу, накриваємо сковороду кришкою і зменшуємо вогонь. Не забудьте струсити попкорн пару раз прямо на сковороді так, щоб всі зерна вкрилися шаром солоного масла. Приготування займе 5-7 хвилин. Повітряні зернятка самі дадуть знати про свою готовність, як тільки припинять вибухати. Подають солоний попкорн, полив топленим вершковим маслом.
Інгредієнти:
рослинне масло - 2 ч. ложки;
кукурудзяні зерна - 1/3 ст.;
цукрова пудра - за смаком.
Приготування
На дно мультиварки наливаємо олію і засипаємо зернятка кукурудзи. Закриваємо кришку і вибираємо режим «Суп», чекаємо до тих пір, поки зернятка не перестануть вибухати, дістаємо попкорн з мультиварки і перед подачею рясно посипаємо цукровою пудрою. Цукрову пудру також можна замінити справжнього карамеллю або розчиненим у воді з медом, але при цьому зацукровані зерна повинні обсохнути в карамелі перед ссипанием в загальну посуд. Приємного апетиту!
Як приготувати попкорн вдома з мінімальною шкодою для здоров'я і фігури, ми розповімо в цій статті.
Як зробити попкорн на сковороді?
Інгредієнти:
Приготування
У будь глибокої товстостінній сковороді розігріваємо рослинне масло з додаванням солі. Коли масло стане гарячим - засипаємо кукурудзу, накриваємо сковороду кришкою і зменшуємо вогонь. Не забудьте струсити попкорн пару раз прямо на сковороді так, щоб всі зерна вкрилися шаром солоного масла. Приготування займе 5-7 хвилин. Повітряні зернятка самі дадуть знати про свою готовність, як тільки припинять вибухати. Подають солоний попкорн, полив топленим вершковим маслом.
Як зробити попкорн в мультиварці?
Інгредієнти:
Приготування
На дно мультиварки наливаємо олію і засипаємо зернятка кукурудзи. Закриваємо кришку і вибираємо режим «Суп», чекаємо до тих пір, поки зернятка не перестануть вибухати, дістаємо попкорн з мультиварки і перед подачею рясно посипаємо цукровою пудрою. Цукрову пудру також можна замінити справжнього карамеллю або розчиненим у воді з медом, але при цьому зацукровані зерна повинні обсохнути в карамелі перед ссипанием в загальну посуд. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Баклажани з часником
Баклажани з часником - відмінна закуска, що подається на стіл частіше в літній час, оскільки готується з свіжих овочів. Якщо ви хочете набратися
Як зберігати кукурудзу?
Якщо вам пощастило зібрати великий урожай кукурудзи, звичайно ж, необхідно знати способи, щоб зберегти її як можна довше. І бажано так, щоб
Як зробити чіпси в мікрохвильовці?
У багатьох з нас слово «чіпси» асоціюється з чимось виключно шкідливим і не вартим в щоденне вживання. Так то воно так, але якщо у вас на кухні
Попкорн в мікрохвильовці
Ви напевно помічали на полицях магазинів невеликі плоскі пакетики на яких були зображені зерна попкорну і писано, що поклавши його в мікрохвильовку
Мюслі на сніданок
Мюслі - це корисна суміш, приготована зі злаків, сухофруктів, горіхів, фруктів, ягід, меду та спецій. І сьогодні ми розповімо вам, як смачно і
Солодкий попкорн в домашніх умовах
Попкорн - популярна їжа для споживання на ходу і в кінотеатрах. Куплений в торгових мережах він, звичайно ж, смачний, але зовсім не корисний. І зараз