М'ясні чіпси

Як зробити м'ясні чіпси?
Зараз розповімо, як зробити чіпси з м'яса. Магазинні м'ясні чіпси нерідко щедро присмачені підсилювачами смаку, які згубно впливають на наше здоров'я і смакові рецептори. Приготувати натуральний продукт можна дуже просто у себе вдома, але перед приготуванням необхідно врахувати кілька важливих моментів. Отже, по-перше, вибирайте свіже м'ясо від молодої худоби: свинина чи яловичина - значення не має, головне - якість. Для м'ясних чіпсів краще брати м'якоть, або вирізку, з останньої слід видалити плівки, жир і жили. Перед приготуванням м'ясо підморожують, щоб нарізати дуже тонкими шматками. Якщо тонких шматків не вийшло - не біда, покладіть м'ясо під плівку і злегка відбийте, або пройдіться по ньому качалкою. Тепер можна приступати до готування.
Рецепт м'ясних чіпсів до пива
Інгредієнти:
Приготування
Вся тонкість у приготуванні м'ясних чіпсів полягає в їх повільному висушуванні при мінімальній температурі, так що перед приготуванням ставимо за духовку розігрітися до 100 градусів.
М'ясо, кімнатної температури, нарізане тонкими скибочками поміщаємо в будь-яку емальований посуд. У невеликій мисці змішуємо каррі, мелений коріандр, цукор і роздавлений часник. Заливаємо суміш спецій соєвим соусом і лимонним соком, ретельно перемішуємо. Обвалюємо шматочки м'яса в маринаді і поміщаємо на решітку для випічки, саму ґрати ставимо на деко, покрите папером для випічки - туди буде стікати весь жир і волога.
Приготування м'ясних чіпсів займе від 40 хвилин до 1 години, в залежності від товщини шматочків м'яса.
М'ясні чіпси «з димком» в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо миємо, очищаємо від плівок, заморожуємо і нарізаємо. Укладаємо шматочки нарізаного м'яса в пакет і заливаємо сумішшю соусів, спецій і рідкого диму. Повертаємо м'ясо в холодильник і залишаємо промаринуватися від 3 до 6 годин. Дістаємо шматочки з пакета й обсушуємо паперовим рушником. Розкладаємо майбутні чіпси на деко для випікання і ставимо в духовку на 45-60 хвилин при 80-100 градусах.
Чіпси з м'яса по-тайськи
Інгредієнти:

Приготування
Перед тим, як приготувати м'ясні чіпси, у невеликій мисці змішуємо всі спеції і соуси, отриману суміш додаємо в свинячий фарш, ще раз все добре перемішуємо і залишаємо маринуватися в холодильнику на ніч. Маринований фарш розподіляємо тонким шаром за накритому фольгою листу. Ставимо м'ясо в духовку на 20 хвилин при 100 градусах. Коли поверхня м'яса висохла, знімаємо шар з фольги і нарізаємо кухонними ножицями. Отримані квадратики поміщаємо під гриль до тих пір, поки вони не придбають золотистий карамельний колір.
Рекомендуємо добрі рецепти

Бананові чіпси
Картопляні чіпси не є корисним перекусом для здоров'я. Так що ж забути про них зовсім? Не обов'язково, можна зробити менш калорійні фруктові чіпси. І

Картопляні чіпси в домашніх умовах
Картопляні чіпси - улюблене багатьма з нас ласощі. Їх різноманіття в магазинах дуже багато, але якщо ви хочете отримати дійсно корисний і менш

Чіпси на сковорідці
Чіпси - це улюблена їжа багатьох людей, тому що вони смачні, і до того ж чудово втамовують голод. Але від куплених в магазині чіпсів мало користі,

Фруктові чіпси
Фруктові чіпси - це чудовий варіант для легкого перекусу, і приготувати їх можна швидко. І зараз ми розповімо як. Читайте наші корисні рецепти і

Чіпси начос
Чіпси начос відомі на весь світ своїм яскравим смаком і хрускотом. Купити їх можна в великих супермаркетах, але задоволення це не дешеве. Саме тому