Салат «Їжачок» - рецепт

Салат «Їжачок» з ананасом
Інгредієнти:
Приготування
Отже, як приготувати салат «Їжачок»? Давайте почнемо по порядку. Спочатку беремо волоські горіхи, кладемо в чашу блендера і ретельно подрібнюємо. Додаємо до них трохи майонезу, видавлюємо через землянку часник і все добре перемішуємо. Таким чином, ми приготували з вами горіхово-часникову заправку для салату.
Потім беремо куряче філе, кладемо в каструлю з підсоленою водою і відварюємо до повної готовності. Остуджуємо і ріжемо м'ясо невеликими кубиками. Викладаємо курку на дно салатника і змащуємо приготовленої заправкою. З консервованих ананасів обережно зливаємо зайву рідину і ріжемо їх кубиками. Потім викладаємо поверх курячого м'яса і знову промазуємо заправкою. Зверху натираємо на крупній тертці сир, промазуючи горіховою сумішшю. Далі кладемо варені яйця, потерті на крупній тертці і промазуємо гарненько майонезом. Оливки дрібно ріжемо і прикрашаємо салат у формі їжачка, роблячи йому ніс, очі і колючки. Салат «Їжачок» з куркою і ананасами готовий! Прибираємо його в холодильник на пару годин, щоб він добре просочився і настоявся.
Салат «Їжачок» з корейською морквою
Давайте розглянемо з вами ще один незвичайний, але дуже смачний рецепт приготування салату «Їжачок» з грибами і корейською морквою.
Інгредієнти:
Приготування
Як зробити салат «Їжачок» і з чого слід почати? Даний салат будемо готувати в кілька етапів. Отже, для початку готуємо всі необхідні інгредієнти. Беремо консервовані гриби, краще всього печериці, зливаємо весь розсіл, ріжемо невеликими пластинами і злегка обсмажуємо на рослинному маслі протягом 3-х хвилин. Потім в злегка підсоленій воді відварюємо курячу грудку, додаючи бульйон перець і спеції. Акуратно дістаємо готове м'ясо, остуджуємо і ріжемо дрібними кубиками. В окремому ковші відварюємо яйця, очищаємо від шкаралупи, охолоджуємо і натираємо на крупній тертці. Таким же способом натираємо сир. Тепер беремо цибулю, чистимо, ріжемо півкільцями і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору.
Коли всі інгредієнти готові, переходимо до наступного етапу - формування салату. Це зовсім не важко - просто всі приготовані продукти викладаємо шарами у вигляді їжачка. Порядок шарів строго не визначений, тому ви можете

Коли весь салат покладений, переходимо до останнього етапу - прикраса. Тут все залежить від вашої фантазії. Викладаємо зверху корейську моркву, вона буде грати роль голочок. Решту невелику частину - мордочку їжачка - посипаємо тертим сиром. Очки і носик можете зробити з чорних оливок. По боках покладіть зелень петрушки або кропу, вони будуть символізувати травичку навколо їжачка.
Приємного вам апетиту та нових кулінарних відкриттів!
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат зі свинячим язиком
Якщо ви хочете приготувати ситний салат, то радимо вам почитати цю статтю. У ній описані рецепти створення салатів зі свинячого язика. Кожен з них

Салати з копченою куркою - рецепти
Салати з копченою куркою дуже ситні, ніжні, а тому багато господинь часто їх готують. Пропонуємо вашій увазі нашу добірку салатів з курочкою. Робити

Салат з грибами і ананасами
Фруктовий салат - легке і смачне блюдо, яке неодмінно прикрасить будь-який святковий торжество. І сьогодні ми розповімо, як приготувати дивовижний і

Салат з ананасів і печериць
Салати є прикрасою будь-якого святкового застілля. І сьогодні ми поговоримо про незвичайну салаті з ананаса і печериць. Незважаючи на дивне поєднання

Салат «Соняшник» з ананасом
Салат «Соняшник» - це смачне барвисте блюдо для святкового столу. Варіантів його приготування досить багато. І сьогодні ми вам розповімо про ще

Салат з курячою грудкою і ананасом
Салат з курячої грудки і ананаса - надзвичайно ніжний і смачний. Комусь може здатися дивним поєднання курячого м'яса з солодким фруктом, але тим не