Салат з тунцем і яйцем
М'ясо консервованого банка тунця практично не має вираженого рибного смаку, але зате має досить щільну консистенцію, що дозволяє готувати з риби чудові салати.
Інгредієнти:
тунець – 1 банка;
перепелині яйця – 5 шт.;
фета – 180 г;
помідори (черрі) – 5 шт.;
кукурудза (консервована) – 05 банки;
свіжий огірок – 1 шт.;
оливкова олія – 25 мл;
суміш перців.
Приготування
Виделкою або ложкою раздавливаем м'ясо консервованого тунця і викладаємо його в миску. Додаємо до нього злиту від непотрібного нам розсолу кукурудзу. Охолоджений сир фета нарізаємо 15 сантиметровими кубиками і також викладаємо в миску. Помідори черрі подрібнюємо часточками, розрізаючи кожен на 4 частини, а огірки нарізаємо тонкими кружальцями і вводимо ці овочі до вже сполученим інгредієнтів. Відварені протягом 5 хвилин перепелині яйця поздовжньо розрізаємо на дві частини і також викладаємо на салат. Присипаємо всі сумішшю з різних видів перцю, поливаємо хорошим оливковою олією і за допомогою силіконової лопатки все перемішуємо.
При подачі спочатку викладаємо в салатницю листя зеленого салату, а вже поверх них сам салат.
Інгредієнти:
тунець – 1 банка;
яйця – 4 шт.;
цибуля ріпчаста – 1 шт.;
свіжий огірок – 1 шт.;
консервована кукурудза – 1 банка;
пір'я зеленої цибулі – 3 шт.;
жирний майонез – 280 р.
Приготування
Беремо довгасту салатницю або можна навіть використовувати звичайну селедницу. Відкриваємо банку з тунцем, зливаємо з нього весь розсіл, а саму рибку добре розминаємо з допомогою виделки і викладаємо її по всьому дну салатниці. Посипаємо це все дрібно нарубаним цибулею і вже поверх нього ретельно покриваємо всі жирним майонезом. Свіжий огірок протираємо через тертку з великими отворами і викладаємо його в якості наступного шару нашого салату. Поверх огірків вимальовуємо сіточку з майонезу і, помінявши тертку на більш дрібну, подрібнюємо відварені круто яйця. На шар з яєць наносимо трохи більше майонезу, ніж всі попередні і розрівнюємо його великою ложкою. За допомогою пір'я зеленої цибулі і зерен консервованої кукурудзи оформляємо салатик у вигляді качана.
Перед тим як насолодитися ніжним смаком цієї страви рекомендуємо потримати його протягом 3 годин у холодильнику.
Салат з тунцем, перепелиними яйцями, сиром і помідорами
Інгредієнти:
Приготування
Виделкою або ложкою раздавливаем м'ясо консервованого тунця і викладаємо його в миску. Додаємо до нього злиту від непотрібного нам розсолу кукурудзу. Охолоджений сир фета нарізаємо 15 сантиметровими кубиками і також викладаємо в миску. Помідори черрі подрібнюємо часточками, розрізаючи кожен на 4 частини, а огірки нарізаємо тонкими кружальцями і вводимо ці овочі до вже сполученим інгредієнтів. Відварені протягом 5 хвилин перепелині яйця поздовжньо розрізаємо на дві частини і також викладаємо на салат. Присипаємо всі сумішшю з різних видів перцю, поливаємо хорошим оливковою олією і за допомогою силіконової лопатки все перемішуємо.
При подачі спочатку викладаємо в салатницю листя зеленого салату, а вже поверх них сам салат.
Рецепт салату з консервованого тунця з яйцем і кукурудзою
Інгредієнти:
Приготування
Беремо довгасту салатницю або можна навіть використовувати звичайну селедницу. Відкриваємо банку з тунцем, зливаємо з нього весь розсіл, а саму рибку добре розминаємо з допомогою виделки і викладаємо її по всьому дну салатниці. Посипаємо це все дрібно нарубаним цибулею і вже поверх нього ретельно покриваємо всі жирним майонезом. Свіжий огірок протираємо через тертку з великими отворами і викладаємо його в якості наступного шару нашого салату. Поверх огірків вимальовуємо сіточку з майонезу і, помінявши тертку на більш дрібну, подрібнюємо відварені круто яйця. На шар з яєць наносимо трохи більше майонезу, ніж всі попередні і розрівнюємо його великою ложкою. За допомогою пір'я зеленої цибулі і зерен консервованої кукурудзи оформляємо салатик у вигляді качана.
Перед тим як насолодитися ніжним смаком цієї страви рекомендуємо потримати його протягом 3 годин у холодильнику.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з консервованим тунцем – простий рецепт
З безлічі рецептів рибних салатів, слід зазначити закуски з консервованого тунця. Навіть якщо ви не особливо любите таку рибку, то спробувавши
Салат з тунцем і овочами
Салат з тунцем і овочами - чудове блюдо як для повсякденного вечері, так і для святкового столу. Тому ми і розглянемо кілька різних рецептів, які ви
Салат з консервованим тунцем - рецепт
Салат з консервованим тунцем - відмінне доповнення до будь-якого основного блюда. Його рецептів дуже багато, а тому, замінюючи лише кілька
Салат з тунцем і кукурудзою
Салат з тунцем і кукурудзою - це смачна і поживна їжа, приготувати яку досить швидко. У ньому міститься багато корисних речовин і мікроелементів, до
Салат з тунцем і квасолею
Салат з тунцем і квасоля - це цікаве поєднання риби і овочів, яке не залишить вас байдужим. І головне таку вишукану закуску можна приготувати досить
Салат з макаронами і тунцем
Салат з макаронами і тунцем - ситне і смачне блюдо, яке припаде до будь-якого столу. Готувати його дуже просто, а результат виходить чудовий. Не