» » Салат з копченою грудкою

Салат з копченою грудкою

Салат з копченою грудкою
Завдяки своєрідному пікантному смаком і тонким ароматом димку, притаманного копченої курячої грудки, закуски з її участю виходять особливо смачними і апетитними. Кілька варіацій оригінальних салатів з копченою грудкою представляємо нижче.

Рецепт салату з копченою курячою грудкою, ананасами і грибами


Інгредієнти:

  • куряча копчена грудка – 345 г;

  • печериці – 345 г;

  • консервовані ананаси – 345 г;

  • сир твердих сортів – 215 г

  • салатний цибулю – 80 г;

  • яйця добірні – 3 шт.;

  • класичний майонез;

  • соняшникова або оливкова рафінована олія – 35 мл;

  • сіль кам'яна і свіжозмелену перець чорний.


  • Приготування
    Салатик з даного рецептом ми будемо оформляти шарами, один з яких буде складатися з обсмажених з цибулею грибів. Для цього ретельно вимиті печериці дрібненько шаткуємо і викладаємо в промаслений рафінованим оливковою або соняшниковою олією сковороду. Після того, як випарується вся рідина, додаємо нашатковану півкільцями салатний цибулю і смажимо його разом з грибами до м'якості, в процесі посоливши і поперчив за смаком.
    Поки готуються гриби, нарізаємо невеликими брусочками або кубиками філе копченої курячої грудки, шаткуємо тим же манером ананасові скибки, а також відварюємо круто, очистити і дрібно рубаємо добірні курячі яйця. Твердий сир слід перетерти на середній або великій тертці.
    Оформляємо салатик наступним чином. Спочатку викладаємо першим шаром грибну піджарку з цибулею. Слідом розподіляємо копчену курку і присмачую її щедро майонезом. Тепер викладаємо яйця й ананасові скибочки, промазуємо майонезом і їх і притрушиваем композицію зверху перетертим твердим сиром.
    Залишилося тільки дочекатися, поки салатик просочиться трохи в холодильнику і можна подавати його, прикрасивши за бажанням гілочками свіжої зелені.

    Смачний салат з копченою курячою грудкою - простий рецепт з квасолею і кукурудзою


    Інгредієнти:

  • куряча копчена грудка – 345 г;

  • консервована червона квасоля – 245 г;

  • консервована кукурудза – 245 г;

  • сухарики з білого пшеничного хліба – 45 г;

  • класичний майонез;

  • айсберг (салатні листя);

  • гілочки свіжої зелені;

  • сіль кам'яна і свіжозмелену перець чорний.


  • Приготування
    Даний варіант салату готується за лічені хвилини, так як не вимагає абсолютно ніяких підготовчих робіт. Достатньо лише порвати на шматки салат айсберг, додати в миску нарізану кубиками або просто розібрану на волокна копчену курячу грудку і викласти консервовану кукурудзу і квасолю, попередньо злив з консервів рідина. Тепер заправляємо салат майонезом, додаємо при необхідності сіль за смаком перчик, викладаємо в салатник і посипаємо сухарями з білого хліба. Подаємо страву відразу ж, доповнивши гілочками свіжої зелені.

    Салат з копченою грудкою і запеченим болгарським перцем - рецепт


    Інгредієнти:

  • копчена куряча грудка – 320 г;

  • перець болгарський солодкий – 520 г;

  • салатний цибулю білий або червоний – 150 г;

  • класичний майонез ;

  • сіль кам'яна і свіжозмелену перець чорний.

  • Салат з копченою грудкою

    Приготування
    Ключовим компонентом цього салату є запечений болгарський перець. Його можна відправити на деко в прогріту духовку до максимуму, попередньо змастивши маслом або ж підсмажити до темних підпалин на сковороді гриль. По готовності знімаємо з перцю шкірку, а м'якоть нарізаємо шматочками середнього розміру. Подрібнюємо також копчену курячу грудку і нарізаємо півкільцями салатні цибулини. Заправляємо компоненти класичним майонезом, підсолюємо і перчимо до смаку, перемішуємо, і можемо подавати, переклавши в салатник.
    Додав: admin | 10-08-2016, 20:28
    Переглядів: 771