Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Полуничний коктейль

Полуничний коктейль

13-03-2015, 12:24
1 684
Полуничний коктейль
Полуничні коктейлі виглядають яскраво, святково, ви можете подавати їх і на свято, і кожен день. Припустимо, ваші діти не хочуть вранці пити молоко або погано їдять фрукти, здивуєте їх і приготуйте молочний коктейль з полуницею. Для дорослих є безліч варіантів алкогольних полуничних коктейлів, які прикрасять будь-яку вечірку, а приготовані з додаванням льоду ще й чудово освіжать вас влітку в спеку.

Як зробити полуничний коктейль?
До складу рецепта може входити як свіжа або заморожена полуниця, так і полуничний сироп або лікер, якщо напій готується для дорослої вечірки. У безалкогольні коктейлі обов'язково додається молоко, можна додавати морозиво, алкогольні готуються на основі рому, коньяку або лікеру. Подавати полуничний коктейль краще всього в келихах для лонг-дрінки, а краї прикрасити «снігом». Щоб зробити «сніг», перед наповненням келиха коктейлем змастіть край водою або лимонним соком, потім умочіть в цукор і отримаєте «засніжений» келих.

Полуниця молочний коктейль - рецепт
Коктейлі люблять і дорослі, і діти, а як зробити безалкогольний полуничний коктейль, щоб можна було подати його на дитячому святі? Змішайте в блендері молоко і полуницю, прикрасьте келих свіжої ягідкою, і обов'язково подавайте з трубочкою - нехай діти відчують себе «маленькими дорослими».

Можете приготувати полуничний коктейль, додавши в рецепт банани. На прилавках вони практично круглий рік. Напій вийде більш насиченим і поживним, і швидше буде нагадувати десерт, а вашим дітям обов'язково сподобається. Та й дорослі не відмовляться!

Якщо у вас немає в наявності свіжої або замороженої полуниці, то запросто можете замінити її полуничним сиропом. До речі, смак коктейлю з полуничним сиропом поліпшить кульку морозива!

Полуничний коктейль «Дайкірі»
Однією з варіацій класичного «Дайкірі» є полуничний коктейль «Дайкірі», який дуже подобається жінкам. Особливо добре напій йде в жаркий час - освіжаючий і крижаний. Якщо в рецепті ви будете використовувати заморожену полуницю, то можете обійтися без льоду.

Інгредієнти:


  • ром білий - 20 мл;

  • полуничний сироп - 10 мл;

  • сік лимона - 20 мл;

  • полуниця - 30 г;

  • сироп цукровий - 10 мл



  • Приготування

    У блендер покласти полуницю і налийте ром, цукровий сироп і сік лимона. Додайте подрібнений лід і гарненько збийте. Наповніть келих для коктейля і прикрасити полуницею.

    Коктейлі з м'ятним лікером
    Полуничний лікер додасть будь-якого коктейлю неповторний аромат полуниці.

    Інгредієнти:


  • полуничний лікер - 60 мл;

  • сік банановий - 120 мл;

  • полуниця - за смаком.



  • Приготування
    Наповніть келих для коктейлю банановим соком, додайте кілька кубиків льоду, потім повільно влийте полуничний лікер. Не перемішуйте. Прикрасьте келих полуницею.

    Коктейль «Полуничний Мохіто»
    Білий ром, Ямайка, літо! Побалуйте себе полуничним «Мохіто». Класичний «Мохіто» готується на основі м'яти, льоду і рома. Але чому б не поекспериментувати і не додати полуниці? Влітку, у спеку цей коктейль чудово освіжить вас і ваших гостей.
    Полуничний коктейль

    Інгредієнти:


  • ром - 50 мл;

  • спрайт - 150 мл;

  • полуниця - 3 шт.;

  • м'ята - 12 листочків;

  • лайм - 1/2 шт.;

  • цукор - за смаком.


  • Приготування

    Розім'яти м'яту в склянці, лайм, розрізаний на 2 частини, полуницю, порізаний на четвертинки, цукор. Додати лід, налити ром, спрайт, добре перемішати і перелити в келих для коктейля. Прикрасити полуницею. Все просто і дуже смачно!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Коктейлі з мартіні
    Коктейлі з мартіні
    Для хорошої вечірки крім закусок ще потрібні алкогольні напої. Ми пропонуємо вам зробити коктейлі. Їх різновидів дуже багато як алкогольних, так і
    Полуничний лікер в домашніх умовах
    Полуничний лікер в домашніх умовах
    Полуничний лікер є істинно жіночим напоєм. Його можна пити як самостійно, так і використовувати у вигляді добавок до коктейлів. Давайте розглянемо
    Коктейль «Маргарита» - рецепт
    Коктейль «Маргарита» - рецепт
    Коктейль «Маргарита» давно відомий у всьому світі. Хочете приготувати його в домашніх умовах і пригостити друзів і подруг? Тоді наша стаття
    Рецепт «Дайкірі»
    Рецепт «Дайкірі»
    Річний, пляжний коктейль "Дайкірі", освіжає і запам'ятовується своїм неповторним смаком. Приготований на основі білого рому, змішаного з цукром і
    Коктейлі з шампанським
    Коктейлі з шампанським
    Коктейль з шампанським - дуже жіночний напій, який чудово підійде для посиденьок з подругами, або скромною домашній вечірці. Деякі рецепти цих
    Літні легкі коктейлі
    Літні легкі коктейлі
    У спеку хочеться чогось прохолодного та легені. У нашій статті ми зібрали кілька найбільш цікавих варіантів створення легких літніх коктейлів. Вони