Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Коктейль з кефіру

Коктейль з кефіру

13-03-2015, 09:36
1 267
Коктейль з кефіру
Навряд чи хто-небудь сумнівається в користі такого відомого кисломолочного продукту як кефір. Цей чудо-продукт фантастично корисний, в ньому містяться дуже багато потрібні і необхідні організму людини речовини, а також живі грибкові культури.
Звичайно кефір просто п'ють, так сказати, у чистому вигляді. А ще на основі кефіру можна готувати різні коктейлі, смачні, корисні і поживні з неоднаковими ефектами впливу.
Розповімо, як зробити з кефіру різні цікаві коктейлі.
Коктейль з банана і кефіру
Давайте приготуємо поліпшує настрій коктейль з банана і кефіру в блендері.
Інгредієнти:

  • кефір молочний натуральний живий класичний (краще всього середньої жирності 25 %) - 200-250 мл;

  • банан середньої величини трохи недозрілий - 1 шт.


  • Приготування
    Очищений банан разрежем на кілька шматочків і завантажимо в робочу чашу блендера разом з кефіром. Включимо блендер і доведемо до стану однорідної маси.
    Якщо хочете підвищити увагу і зосередженість, можна приготувати коктейль з банана , кефіру і кориці (точно таким же способом). Просто додайте до складу коктейлю 1-2 щіпки кориці.
    Якщо хочете отримати, навпаки, розслаблюючий ефект, приготуйте коктейль з банана, кефіру і білого мартіні (вермуту). Додайте до складу близько 50-100 мл мартіні. Такий коктейль гарний у другій половині дня.
    Коктейль з кефіру, черешкової селери і огірків
    Інгредієнти:

  • кефір класичний живий середньої жирності - 200-250 мл;

  • огірочки молоденькі - 1-3 шт.;

  • зелені черешки селери - 1-3 шт.


  • Приготування
    Селера нарубим дрібно, огірочки натремо на тертці. Завантажимо в робочу чашу блендера, заллємо кефір і доведемо до однорідності. Такий коктейль покращує роботу травної та видільної систем організму і збільшує чоловічу силу. Подати краще в креманках з ложечками.
    Коктейль з кефіру і імбиру
    Зігріваючий коктейль з кефіру і імбиру (корисний також бажаючим позбутися від зайвих кілограмів).
    Інгредієнти:

  • кефір середньої жирності - 200-250 мл;

  • корінець імбиру свіжий - 1 шт. середнього розміру.


  • Приготування
    Очистимо корінець імбиру і натремо на тертці. Заллємо кефіром і залишимо на 20-60 хвилин настоюватися. Процідимо через ситечко, і можна пити.
    Густий коктейль на основі кефіру з персиком і мигдалем
    Інгредієнти:

  • кефір - 200-250 мл;

  • сметана густа масна - 100 мл;

  • персик - 2 шт.;

  • ядерця мигдалю - 12 шт.


  • Приготування
    Ядерця мигдалю і м'якоть персика подрібнюємо ножем. Змішуємо з кефіром і сметаною. Подаємо в креманках з ложечками. Такий коктейль добре підійде тим, хто хоче поправлятися, зростаючим субтильним дітям-ботанікам, чахлим геймерам, могутнім спортсменам і всім, чия діяльність пов'язана з високими енерговитратами, як фізичними, так і нервовими.
    Коктейль на основі кефіру з ананасом і ківі
    Бажаючим стрункішати і очищати судини рекомендуємо спробувати коктейль з кефіру з ананасом і ківі.
    Інгредієнти:

  • кефір середньої жирності - 200-250 мл;

  • ананас свіжий - 100 г;

  • ківі - 1 плід.


  • Приготування
    М'якоть ананаса і очищений ківі подрібнити ножем. Змішаємо з кефіром. Можна довести в блендері, але краще цього не робити, оскільки в більш великих шматочках краще зберігаються корисні рослинні волокна.
    Коктейль на основі кефіру з абрикосами хороший для поліпшення діяльності серця. Готуємо його приблизно так само, як і попередній.
    Якщо бажаєте підсолодити, можна додати ложечку натурального
    Коктейль з кефіру
    квіткового меду. Також можна підсолодити і будь-який інший фруктово-кефірний коктейль.
    Ще фруктові коктейлі на основі кефіру можна робити, просто змішуючи кефір і фруктове пюре або сиропи в бажаних пропорціях. Коктейль з кефіру з кропом покращить діяльність шлунково-кишкового тракту і позбавить вас від зайвого метеоризму. Коктейль з кефіру з зеленню коріандру (кінза) посилює апетит, поліпшує діяльність жовчного міхура, ШЛУНКОВО-кишкового тракту і стан судин.
    Загалом, ви вже зрозуміли, що на основі домашнього кефіру можна готувати найрізноманітніші корисні коктейлі.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Коктейль з дині
    Коктейль з дині
    Диня - соковита і ароматна баштанна культура. З неї можна приготувати безліч смачних страв і десертів. Давайте поговоримо з вами про незвичайні
    Банановий коктейль
    Банановий коктейль
    Банановий коктейль - це чудовий початок дня! Та й під час спекотних літніх днів пити його одне задоволення! Так давайте ж розберемося в питанні
    Коктейль з малини
    Коктейль з малини
    Влітку, коли багато ягід і фруктів можна робити корисні вітамінні коктейлі. Вони порадують як дорослих, так і дітей своїм приємним смаком і кольором.
    Коктейль з ківі
    Коктейль з ківі
    Фруктові коктейлі в жаркий літній період освіжити організм допоможуть відмінно, якщо, звичайно ж, вони зроблені зі свіжих ягід і фруктів. Сьогодні ми
    Коктейль з морозива і соку
    Коктейль з морозива і соку
    Що може бути краще, ніж освіжаючий коктейль в спекотний літній день. Але такий напій можна робити і в холодну погоду, щоб отримати порцію вітамінів.
    Молочний коктейль з бананом
    Молочний коктейль з бананом
    Молочний коктейль з бананом - не самий корисний напій, але ідеальне ласощі в зиязикай час і чудовий прохолодний напій для спекотної пори. Давайте