Тушонка в мультиварці
Тушонка – м'ясне блюдо, яке часто приходить на допомогу господиням, в найнепередбачуваніші моменти. Її можна купити в будь-якому магазині, а можна приготувати вдома, використовуючи мультиварку. М'ясо виходить дуже смачним, ароматним, соковитим і ніжним.
Інгредієнти:
баранина – 15 кг;
сіль – 2 ч. ложки;
перець чорний горошком – щіпка;
лавровий лист – 3 шт.
Приготування
М'ясо обробляємо, промиваємо, висушуємо рушником і розрізаємо на шматочки розміром 3 сантиметри. Потім солимо, перчимо, кладемо лавровий лист, перемішуємо руками і даємо баранині постояти хвилин 40 і замаринувати. Після цього завантажуємо все в ємність скороварки, закриваємо кришку і вибираємо програму «Гасіння», час 2 години і тиск виставляємо на 3. Після сигналу, тиск не спускаємо, а даємо тушенке потомитися ще близько години. Далі розкладаємо її по стерильним банкам, закатуємо і прибираємо в холодильник.
Інгредієнти:
лавровий лист – 2 шт.;
м'якоть яловичини – 2 кг;
перець горошком – за смаком;
морська сіль – за смаком.
Приготування
Як приготувати тушонку в мультиварці? Отже, беремо м'ясо і нарізаємо його на однакові середні шматочки. Потім гарненько промиваємо під холодною водою, зрізуючи пленочки і прожилки. Після цього обсушуємо серветкою і закладаємо яловичину в мультиварочную чашу. Воду не додаємо, тому що в процесі гасіння м'ясо виділить багато м'ясного соку. Закриваємо кришку приладу, запускаємо програму «Гасіння» і засікаємо приблизно 5 годин. По закінченні часу, відкриваємо кришку, кидаємо за смаком морську сіль, перець і лавровий листок. Ретельно все перемішуємо і залишаємо хвилин на 15. А цим часом, поки готуємо стерильні банки. Далі, розливаємо м'ясні консерви з яловичини, приготовану в мультиварці, разом з виділеним бульйоном по банкам, трохи не доливаючи до краю горловини. Закатуємо гарячі банки залізною кришкою і прибираємо в сторону до повного охолодження. Зберігаємо готове м'ясо в холодильнику або іншому прохолодному місці.
Інгредієнти:
лавровий листочок – 5 шт.;
курка – 2 шт.;
перець чорний горошком – 10 шт.;
цибулина – 1 шт.;
сіль морська – за смаком.
Приготування
Для приготування тушкованого м'яса в мультиварці курячі тушки промиваємо, видаляємо кістки і нарізаємо м'ясо великими шматками. Потім перекладаємо його в чашу мультиварки, закриваємо кришку приладу, вибираємо на дисплеї режим «Гасіння» і готуємо близько 4 годин. Цим часом чистимо цибулину і шаткуємо її тонкими півкільцями. Приблизно через 2 години додаємо до курки перець горошком, сіль і кидаємо лавровий лист із цибулею. Після сигналу готовності, кришку приладу не відкриваємо. Куряча тушонка повинна настоятися в чаші мультиварці 4-5 годин. Після цього, цибуля викидаємо, а м'ясо зі спеціями розливаємо в чисті скляні баночки, закриваємо кришкою і прибираємо в холодильник.
Інгредієнти:
свинина – 4 кг;
сіль – за смаком;
лавровий лист – 5 шт.;
чорний перець горошком – 10 шт.
Приготування
Як зробити тушонку в мультиварці? Свинину ретельно промиваємо, нарізаємо великими шматками і завантажуємо в чашу мультиварки. Виставляємо на дисплеї програму «Гасіння» і час приблизно на 7 годин. За 2 години до закінчення, відкриваємо кришку мультиварки і додаємо морську сіль за смаком, перець і лавровий листочок. Закриваємо прилад і продовжуємо готувати до звукового сигналу. Після цього даємо готової тушенке охолонути протягом 6 годин, а потім перекладаємо її в банки, остуджуємо повністю і відправляємо в холодильник.
Рецепт тушонки в мультиварці-скороварці
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо обробляємо, промиваємо, висушуємо рушником і розрізаємо на шматочки розміром 3 сантиметри. Потім солимо, перчимо, кладемо лавровий лист, перемішуємо руками і даємо баранині постояти хвилин 40 і замаринувати. Після цього завантажуємо все в ємність скороварки, закриваємо кришку і вибираємо програму «Гасіння», час 2 години і тиск виставляємо на 3. Після сигналу, тиск не спускаємо, а даємо тушенке потомитися ще близько години. Далі розкладаємо її по стерильним банкам, закатуємо і прибираємо в холодильник.
Тушонка яловича в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати тушонку в мультиварці? Отже, беремо м'ясо і нарізаємо його на однакові середні шматочки. Потім гарненько промиваємо під холодною водою, зрізуючи пленочки і прожилки. Після цього обсушуємо серветкою і закладаємо яловичину в мультиварочную чашу. Воду не додаємо, тому що в процесі гасіння м'ясо виділить багато м'ясного соку. Закриваємо кришку приладу, запускаємо програму «Гасіння» і засікаємо приблизно 5 годин. По закінченні часу, відкриваємо кришку, кидаємо за смаком морську сіль, перець і лавровий листок. Ретельно все перемішуємо і залишаємо хвилин на 15. А цим часом, поки готуємо стерильні банки. Далі, розливаємо м'ясні консерви з яловичини, приготовану в мультиварці, разом з виділеним бульйоном по банкам, трохи не доливаючи до краю горловини. Закатуємо гарячі банки залізною кришкою і прибираємо в сторону до повного охолодження. Зберігаємо готове м'ясо в холодильнику або іншому прохолодному місці.
Тушонка з курки в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування тушкованого м'яса в мультиварці курячі тушки промиваємо, видаляємо кістки і нарізаємо м'ясо великими шматками. Потім перекладаємо його в чашу мультиварки, закриваємо кришку приладу, вибираємо на дисплеї режим «Гасіння» і готуємо близько 4 годин. Цим часом чистимо цибулину і шаткуємо її тонкими півкільцями. Приблизно через 2 години додаємо до курки перець горошком, сіль і кидаємо лавровий лист із цибулею. Після сигналу готовності, кришку приладу не відкриваємо. Куряча тушонка повинна настоятися в чаші мультиварці 4-5 годин. Після цього, цибуля викидаємо, а м'ясо зі спеціями розливаємо в чисті скляні баночки, закриваємо кришкою і прибираємо в холодильник.
Тушонка з свинини в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Як зробити тушонку в мультиварці? Свинину ретельно промиваємо, нарізаємо великими шматками і завантажуємо в чашу мультиварки. Виставляємо на дисплеї програму «Гасіння» і час приблизно на 7 годин. За 2 години до закінчення, відкриваємо кришку мультиварки і додаємо морську сіль за смаком, перець і лавровий листочок. Закриваємо прилад і продовжуємо готувати до звукового сигналу. Після цього даємо готової тушенке охолонути протягом 6 годин, а потім перекладаємо її в банки, остуджуємо повністю і відправляємо в холодильник.
Рекомендуємо добрі рецепти
Тушонка з свинини
Домашня тушонка, як і інші заготовки, зроблені своїми руками не мають нічого спільного з магазинними. І сьогодні ми поговоримо про тушенке з свинини.
Тушонка з качки
Тушонка - відмінний варіант для приготування швидкий страв для всієї сім'ї. А ви знаєте, що її можна зробити в домашніх умовах? І сьогодні ми
Тушонка з яловичини
Завжди зручно мати під рукою баночку тушонки, адже з її допомогою можна зробити смачніше величезна кількість різноманітних страв, наприклад відварна
Тушонка з оленини
Ніжна тушонка - чудово підходить для створення страв на швидку руку. І сьогодні ми поговоримо про те, як можна зробити тушонку з оленини в домашніх
Макарони з тушонкою в мультиварці
Макарони з тушонкою - хто з нас не пробував цю дивну смакота, яка готується досить просто?! А чи знаєте ви, що ще швидше це блюдо можна зробити за
Гливи в мультиварці
Гливи - смачні і досить доступні гриби. Їх можна приготувати різними способами: варити, смажити, тушкувати або додавати в салати. І сьогодні ми