Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Пельменний тісто в хлібопічці

Пельменний тісто в хлібопічці

19-01-2015, 10:40
776
Пельменний тісто в хлібопічці
Пельмені - практично незамінний блюдо в кожному домі. Коли ми хочемо чогось смачного і ситного або нам просто ніколи готувати повноцінний вечерю, перше, про що ми згадуємо - пельмені. А для багатьох чоловіків - це взагалі один з основних продуктів раціону.
Пельмені починають різними видами м'яса, іноді змішуючи відразу декілька з них, для поліпшення смаку. Найпоширеніший спосіб їх приготування - варіння, хоча деякі не менше люблять і смажені пельмені. Але все-таки найголовніше пельменях, те, від чого залежить їх смак при будь начинці і спосіб приготування тісто.
Якщо у вас вийде гарний тісто, то ваші пельмені точно будуть смачними, як би ви їх не приготували. А самий надійний спосіб зробити гарне тісто, це використовувати хлібопічку. Рецепт пельменного тесту для хлібопічки дуже простий, потрібно тільки пам'ятати про деякі правила його приготування.
Вода, яка є обов'язковим інгредієнтом рецептів тіста для пельменів в хлібопічці, обов'язково повинна бути кімнатної температури. Співвідношення борошна і води, зазначене у рецепті, слід дотримуватися неухильно, інакше мотор хлібопічки може зламатися. Тому якщо ви захочете отримати більш круте тісто, то просто необхідно буде додати його в ручну, додаючи борошно.

Пельменний тісто в хлібопічці - рецепт


Якщо ви все-таки вирішили порадувати близьких смачним і ситним блюдом, то цей рецепт тіста для пельменів для хлібопічки є універсальним для всіх марок приладів.
Інгредієнти:

  • вода - 210 мл;

  • пшеничне борошно - 450 г;

  • сіль - 05 ч. ложки;

  • яйце - 1 шт.


  • Приготування
    Всі інгредієнти просто помістіть в чашу хлібопічки, зверніть увагу, що деякі моделі слід завантажувати спочатку рідкі інгредієнти, а потім борошно і сіль. Виберіть програму «Пельмені», в деяких хлібопічках - «Pasta» і увімкніть прилад. Приблизно півгодини через ваше тісто для пельменів буде готово. Ви можете залишити його в хлібопічці ще на годину або ж перекласти в миску, накрити плівкою і залишити в теплі. За цей час клейковина набубнявіє, тісто стане більш еластичним і буде легше розкачуватись.


    Тісто для пельменів в хлібопічці


    Цей рецепт трохи відрізняється від попереднього тим, що в тісто додається горілка, яка надає йому шаруватість. Воно відмінно підходить не тільки для домашніх пельменів, але і для чебуреків або мантів.
    Інгредієнти:

  • вода - 200 мл;

  • горілка - 2 ст. ложки;

  • борошно - 450 г;

  • сіль - 05 ч. ложки;

  • яйце - 1 шт.


  • Приготування
    Відправляємо всі інгредієнти в чашу хлібопічки, слідуючи інструкціям. В деякі моделі кладемо все відразу, деякі - спочатку рідкі інгредієнти. Вибираємо режим «Тісто», включаємо прилад і поки тісто готується, йдемо робити начинку. Приготована за цим рецептом тісто можна не відправляти настоюватися тепло протягом години, а відразу використовувати.

    Туге пельменний тісто в хлібопічці Рэдмонд


    Інгредієнти:

  • вода - 100 мл;

  • яйце - 1 шт.;

  • сіль - 05 ч. ложки;

  • борошно - 500 г;

  • рослинне масло - 2 ст. ложки.


  • Приготування
    Насправді це тісто можна готувати в будь хлібопічці, просто потрібно вибрати для нього відповідний режим і правильно скласти інгредієнти.
    Пельменний тісто в хлібопічці
    Цей рецепт відрізняється від інших тим, що тут береться значно менше рідини. Почніть з того, що складіть всі інгредієнти (крім олії) в чашу хлібопічки і виставте її на режим «Піца». Коли з тіста почне утворюватися колобок, поставте на паузу, додайте масло і знову увімкніть прилад, але дайте попрацювати тільки до початку підігріву.
    Потім дістаньте тісто, покладіть його в миску, накрийте і поставте на расстойку на 20 хвилин. Потім розкочуйте як зазвичай. У процесі приготування тіста його щільність потрібно перевіряти пальцями, а стінки чаші відерця зберігати чистими. Якщо тісто стає липким, додайте в нього потроху борошна.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Рецепт тіста для пельменів
    Рецепт тіста для пельменів
    Всі ми з вами любимо пельмені, їх, звісно, можна купити в магазині і просто зварити. Але найсмачніші пельмені, звичайно ж, домашні. І в нашій статті
    Кукурудзяний хліб в хлібопічці
    Кукурудзяний хліб в хлібопічці
    Якщо ви є володаркою такого чудового приладу як хлібопічка, то пропонуємо вам спекти незвичайний хлібець - кукурудзяний. Він дуже корисний, та й смак
    Хліб без дріжджів в хлібопічці
    Хліб без дріжджів в хлібопічці
    Любителів бездріжджового хліба дуже багато, а тому сьогодні ми вирішили розповісти про рецепти його приготування, причому не про простих, а для вашої
    Тісто для пиріжків в хлібопічці
    Тісто для пиріжків в хлібопічці
    Тісто для пиріжків приготувати не завжди просто, особливо дріжджове. Тому для виконання цього процесу краще використовувати хлібопічку, яка зробить
    Кекс в хлібопічці - рецепт
    Кекс в хлібопічці - рецепт
    Правильно вимісити тісто і спекти кекс - завдання не з простих, навіть для кулінарів з досвідом. З метою полегшити вам життя пропонуємо спекти кекс з
    Тісто для піци в хлібопічці
    Тісто для піци в хлібопічці
    Всі ми любимо піцу. Але на її приготування потрібно певний час. І щоб прискорити процес приготування цієї страви ми пропонуємо вам кілька варіантів