Салат «Кали»

Рецепт салату «Кали» з курячим філе
Коли вперше знайомишся з рецептом цієї страви - насамперед звертаєш увагу на його оманливу простоту і невигадливість. Цілком звичні інгредієнти виливаються в салат, який підкорює гостей спочатку своїм оформленням, а потім і смаком.
Інгредієнти:
Для салату:
Для прикраси:
Приготування
Почнемо приготування з підготовки інгредієнти: куряче філе відварюємо в підсоленій воді до готовності, після чого остуджуємо і ріжемо невеликими шматочками. Моркву натираємо на крупній тертці, цибулю подрібнюємо, а гриби ріжемо тонкими пластинами. Обсмажуємо овочі на рослинному маслі. Яйця відварюємо круто і подрібнюємо, а сир натираємо на крупній тертці, або ріжемо дрібними кубиками.
Тепер приступаємо до складання салату: на плоске блюдо викладаємо шар відвареної курки і промазуємо його майонезом. Далі розподіляємо по шару м'яса засмажку з грибів, цибулі та моркви і знову покриваємо шаром майонезу. Третім шаром йдуть яйця і сир, потім знову майонез. Прикрасити салат можна обсипати його рубаною зеленню.
Прикрасити салат можна за допомогою пластинок плавленого сиру, які необхідно звернути на манер калл, тичинки квітки зробити з моркви, а стебла з пір'я зеленої цибулі.
Перед подачею салат необхідно залишити в холодильнику на 30-60 хвилин, після чого його можна подавати до столу.
Салат «Кали» з креветками і крабовими паличками
Інгредієнти:
Для прикраси:
Приготування
Для приготування салату великі варені креветки нарізаємо трохи більше дрібними шматочками, крабові палички розгортаємо і нарізаємо соломкою. Яйця відварюємо, подрібнюємо. Огірки і ананаси ріжемо кубиками. Всі інгредієнти змішуємо разом і заправляємо майонезом. Викладаємо салат на блюдо і покриваємо шаром корейської моркви. Вінчаємо салат калами з плавленого сиру, перцю і цибулі.
Салат «Кали» в шинці
Незвичний варіант подачі салату «Кали» передбачає фарширование сиром самих квітів, зроблених із тонких скибочок шинки. У підсумку отримуємо оригінальну інтерпретацію досить звичною закуски з плавленого сиру.
Інгредієнти:

Схема приготування салату елементарно проста. Починаємо приготування з натирання плавленого сиру, яйця відварюємо круто, максимально подрібнюємо і змішуємо з сиром. Присмачую сирно-часникову масу тиском часником, майонезом і спеціями за смаком.
Моркву нарізаємо тонкими брусочками. У центр тонкого скибочки шинки кладемо невелику кількість сирної суміші і звертаємо краю шинки у формі квітки. Фіксуємо конструкцію невеликим кільцем цибулі, або простий зубочисткою. В центр «квітки» вставляємо шматочок моркви.
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат з ананаса і сиру
Салати - це такі закуски, в яких деколи поєднуються самі непорівнянні продукти. І сьогодні ми поговоримо про салати з ананаса і сиру. Варіацій таких

Салат з крабовими паличками і грибами
Салат з крабовими паличками, напевно, пробували все. І сьогодні ми пропонуємо вам його трохи урізноманітнити, додавши гриби. Вийде вишукано,

Морський салат з крабовими паличками
Салати з морепродуктами завжди залишаються улюбленцями на святковому столі. Давайте поговоримо про дивних морських салатиках з крабовими паличками.

Салат з ананасів і печериць
Салати є прикрасою будь-якого святкового застілля. І сьогодні ми поговоримо про незвичайну салаті з ананаса і печериць. Незважаючи на дивне поєднання

Оселедець під шубою з сиром
У багатьох сім'ях до цих пір жоден свято не обходиться без класичних салатів, таких як олів'є та оселедець під шубою. Якщо це відноситься і до вас,