Сніданок з яєць

Яйця можна варити, смаж і запікати, перетворювати в повітряні омлети і суфле, роблячи своє меню різноманітніше день у день. Докладніше про те, як приготувати сніданок з яєць ми поговоримо далі.

Сніданок в гуртку в мікрохвильовці з яйцем

Сніданок з яєць

Свого часу різноманітні десерти, приготовані в мікрохвильовій печі звичайної гуртку, буквально підірвали інтернет. Але деякі пішли далі і стали готувати в гуртках не тільки солодощі. Так на світ з'явилося безліч рецептів омлетів, які готуються в СВЧ навіть швидше, ніж на сковороді.
Інгредієнти:

  • яйця – 2 шт.;

  • солодкий перець – 15 г;

  • жменя листя шпинату;

  • сир фета – 10 г;

  • зелень цибулі – за смаком.


  • Приготування
    Стінки гуртки змастіть краплею олії. Солодкий перець дрібно наріжте, а шпинатні листя промийте, обсушіть і дрібно нарвете. Збийте яйця, додайте до них овочі, трохи сиру і нарізаної цибулі, зелені. Готуйте омлет близько півтора хвилин при максимальній потужності, а потім залиште всі постояти, не відкриваючи дверцята СВЧ, ще хвилину.

    Сніданок з яєць – рецепт

    Сніданок з яєць

    Тости з сиром і відварним яйцем – що може бути простіше і швидше до сніданку, коли часу на трапезу практично не залишилося?
    Інгредієнти:

  • яйця – 2 шт.;

  • хліб – 2 скибочки;

  • авокадо – 1 шт.;

  • м'який сир – 45 г;

  • лимонний сік – за смаком.


  • Приготування
    Яйця відваріть до бажаного ступеня готовності жовтка і очистіть. Скибочки хліба підрум'яньте на сухій сковороді. М'якоть авокадо збризніть лимонним соком, доповніть сіллю з перцем і добре розімніть. Викладіть пюрированный авокадо поверх тосту, далі покладіть скибочки будь-якого м'якого сиру за смаком і нарізане яйце. Доповнити бутерброди на сніданок з яйцем можна зеленню на вибір.

    Що приготувати на сніданок з яєць у духовці?

    Сніданок з яєць

    Цей універсальний варіант сніданку дозволяє вам використовувати всі залишки продуктів в холодильнику. Залишилися овочі, відварна курятина, соуси або ковбаса? Сміливо кладіть їх в булочку!
    Інгредієнти:

  • невеликі булочки – 2 шт.;

  • томат – 1 шт.;

  • яйця – 2 шт.;

  • сир – 35 г;

  • зелену цибулю.


  • Приготування
    Зріжте приблизно третина верхівки з булочок і видаліть м'якоть, не пошкоджуючи стінки. На дно кожної хлібної «чаші» покладіть по кружечку помідора, додайте скибочку сиру і вбийте яйце. Залиште сніданок з яйця в хлібі в розігрітій до 190 градусів духовці 12-15 хвилин, варіюючи час приготування залежно від бажаного ступеня готовності яєчного жовтка.
    Додав: admin | 18-11-2016, 16:08
    Переглядів: 88