» » Як посмажити арахіс в духовці?

Як посмажити арахіс в духовці?

Як посмажити арахіс в духовці?
Крім того, що обсмажений арахіс може стати основою для масла або одним з компонентів ваших улюблених страв, є його можна і самостійно, посипавши сіллю і спеціями, або приготувавши в карамелі . Для всіх тих, хто цікавиться, як посмажити арахіс в духовці, представляємо цю просту інструкцію.

Як смажити арахіс в духовці?


Спосіб запікання очищеного від плівки арахісу не відрізняється абсолютно нічим: перший краще використовувати для приготування олії та інших страв, а другий найчастіше їдять просто так.
На відміну від звичайної плити, жар в духовій шафі розподіляється значно більш рівномірно і вимагає від вас мінімальної участі.
Якщо ви вирішите скоротити час прибирання, то перед тим, як правильно посмажити арахіс в духовці, накрийте деко пергаментом, в іншому випадку можна відразу ж висипати горіхи і розподіляти їх єдиним шаром. Найбільш рівномірно горіхи обсмажуються на середньому рівні духовки при відносно невисокій температурі 180 градусів. Якщо ви не знаєте скільки часу слід смажити арахіс в духовці, то зупиніться на 15-20 хвилинах, цей час може варіювати в залежності від розмірів горіха та його сорти. Не забувайте про те, що навіть незважаючи на рівномірний розподіл жару в духовій шафі, горіхи все одно доведеться час від часу перемішувати.
За витягу з духовки горіхи будуть неймовірно гарячими, тому з особливою обережністю помістіть їх в безпечне місце для охолодження, а потім приправте або відразу ж пускайте в хід в улюблених рецептах.

Як посмажити арахіс в шкаралупі в духовці?

Як посмажити арахіс в духовці?

Попередньо шкаралупу арахісу необхідно неодмінно промити, оскільки вона збирає на себе велику кількість бруду. Після промивання горішки обсушують і також рівномірно і в один шар розподіляють на обраному деку. Зрозуміло, що при наявності такої щільної шкаралупи смаження арахісу в духовці займе більше часу, близько 20-25 хвилин. Помішувати горіхи при цьому також обов'язково. Після приготування арахіс повністю охолоджують протягом всієї ночі (під шкаралупою ядра остигають довше), а лише потім приступають до очищення. Далі горіхи очищають від шкаралупи і плівки, а потім пробують: правильно обсмажений горіх має кремовий колір і не гірчить.
Додав: admin | 23-09-2016, 09:41
Переглядів: 238