Круасани з шоколадом

Рецепт круасанів з шоколадом
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати круасани з шоколадом? Отже, спочатку треба приготувати тісто, для цього насипати в глибоку миску борошна і кладемо трохи сухих дріжджів. Заливаємо теплим молоком і додаємо цукор, курячі яйця, трохи вершкового масла і цедру лимона за смаком. Ретельно вимішуємо тісто. Воно повинно вийти в результаті пружним і м'яким.
Далі скачуємо тісто в кулю, кладемо в миску, накриваємо рушником і ставимо на 30 хвилин у тепле місце. Нарізаємо вершкове масло тонкими пластинами. На обробний стіл кладемо на харчову плівку і розкладаємо на ній масло. З допомогою качалки розкачуємо його на плівку і прибираємо на 30 хвилин у морозилку.
Тепер, розкачуємо тісто в прямокутник товщиною приблизно 2 сантиметри. Масло звільняємо від плівки і кладемо в центр нашого пласту. Вільні краї загортаємо до середини так, щоб вийшов конверт. Після чого розкачуємо його до товщини 1 сантиметр. Стежимо за тим, щоб масло все залишилося всередині.
Потім, зорово поділяємо пласт тіста на 3 рівні частини і загортаємо крайні до середини, обертаємо плівкою і прибираємо в морозилку на 30 хвилин. Розкачуємо тісто в прямокутник таким чином, щоб його товщина була приблизно 8 міліметрів. Використовуючи гострий ніж, розрізаємо пласт на трикутники.
На підставі кожного викладаємо кілька шматочків шоколаду і загортаємо тісто в трубочку, надаючи форму півмісяця, і викладаємо на деко, заздалегідь застелений папером для випічки. Змащуємо круасани пензликом, змоченим в молоці, і ставимо в розігріту до 180°С духовку на 30 хвилин. Випікаємо до появи золотистого кольору. Готові і остиглі круасани посипаємо цукровою пудрою і подаємо до чаю.
Круасани з шоколадною пастою
Інгредієнти:
Приготування
Тісто розгортаємо в тонкий прямокутний пласт. Розрізаємо його на трикутники. З широкої сторони кожного робимо невеликий надріз. Викладаємо на широкий край трохи шоколадної пасти і щільно згортаємо трикутники в круасани.
Деко застеляємо пергаментним папером. Викладаємо зверху круасани. Розміщуємо їх в холодильник і залишаємо там, на 15 хвилин. Після цього змащуємо молоком і відправляємо в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.
Рецепт круасанів з листкового тіста з шоколадною начинкою
Інгредієнти:

Приготування
Шоколад гарненько подрібнюємо. Тісто тонко розкачуємо і нарізаємо трикутничками. Викладаємо кілька шматочків шоколаду на основу трикутника і скачуємо його в трубочку.
Перекладаємо круасани на змащений маргарином деко, покриваємо зверху збитим яйцем з цукром і відправляємо на 30 хвилин у духовку. Випікаємо при температурі 180°С.
Рекомендуємо добрі рецепти

Рогалики з листкового тіста
Іноді хочеться побалувати себе і сім'ю чимось дуже смачним і ніжним. У цьому випадку вам можуть стати в нагоді рецепти рогаликів з листкового тіста.

Круасани зі згущеним молоком
Круасани зі згущеним молоком - ніжне ласощі, яке хочеться їсти знову і знову. Тісто для цього десерту готується за рецептом французів, а ось начинку

Круасани з сиром
Набридли традиційні сніданки? Приготуйте круасани з сиром. Рецепт досить простий, а страва це, як ви, напевно, знаєте, дивовижно смачне. Читайте

Круасани з листкового тіста
Круасани - дуже смачна французька випічка. Її їдять на сніданок з кавою або какао. Рецепт круасанів не складний, особливо коли у вас вже є готове

Круасани з листкового тіста
Круасани - дуже смачна французька випічка. Її їдять на сніданок з кавою або какао. Рецепт круасанів не складний, особливо коли у вас вже є готове

Рецепт круасанів в домашніх умовах
Круасани - це чудова французька випічка, популярна у всьому світі. І сьогодні ми з вами поділимося цікавими рецептами їх створення в домашніх умовах.