Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як приготувати цибульні кільця?

Як приготувати цибульні кільця?

14-03-2016, 19:38
389
Як приготувати цибульні кільця?
Цибульні кільця – класична барна закуска, яка зазвичай становить ідеальну компанію келиху. Втім, навіть якщо ви не збираєтеся пити пиво, спробувати це до смішного простий і дешевий снек варто неодмінно. Докладно про те, як приготувати цибульні кільця ми розповімо нижче.

Як приготувати цибульні кільця в клярі?


Так як цибульні кільця – все ж закуска до пива , то і кляр для неї ми приготуємо на основі лагера. Крім світлого пінливого до складу кляру увійде лише борошно і трохи спецій. Кількість і склад останніх ви можете визначати самостійно.
Інгредієнти:

  • ріпчаста цибуля (великий) - 3 шт.;

  • борошно - 295 г;

  • кайенский перець, паприка - 1 ч. ложці;

  • щіпка сушеного прованських трав;

  • крохмаль - 45 г;

  • пиво - 320 мл;

  • пучку солі.


  • Приготування
    Якщо ви не полінуйтеся охолодити пиво до крижаного стану перед початком приготування, то кляр вийде максимально хрустким за рахунок того, що холодне пінне не дасть належною мірою розвинутися глютену борошна.
    Перед тим, як приготувати цибульні кільця будинку, поставте масло розігріватися на середньому вогні. Приготування йде швидко, а від того добре, якщо масло поспіє якраз до моменту, коли кляр і цибулю будуть готові.
    У мисці змішайте борошно з крохмалем і спеціями, а потім розведіть суміш крижаним пивом до отримання густого кляру. Коли тісто буде готове, прийміть за цибулю, розділивши його на кільця товщиною менше половини сантиметра. Занурте цибульні кільця в тісто, надлишків дайте стекти, а потім обсмажуйте всі до зарум'янювання.

    Як приготувати цибульні кільця в домашніх умовах?


    Для всіх дотримуються правильного харчування існує спосіб приготування кілець з лука без фритюру, а в духовці.
    Інгредієнти:

  • ріпчаста цибуля (великий) - 1 шт.;

  • борошно - 65 г;

  • сушений чилі, часник, кумин - по 1 ч. ложці;

  • яйце - 1 шт.;

  • хлібна крихта - 3/4 ст.


  • Приготування
    Залийте цибулю крижаною водою і залиште на 20 хвилин. По закінченні часу кільця обсушіть. Приготуйте кляр з суміші борошна, яєць, пари столових ложок води і трав. Занурте кільця цибулі в кляр, а потім обваляйте в хлібній крихті. Розкладіть все на деко і залиште
    Як приготувати цибульні кільця?
    запікатися при 210 градусах 20-25 хвилин.

    Як приготувати цибульні кільця до пива?


    Інгредієнти:

  • ріпчаста цибуля - 2 шт.;

  • борошно - 145 г;

  • кефір - 165 мл;

  • яйце - 1 шт.;

  • паприка - 1/2 ч. ложки;

  • хлібна крихта - 45 р.


  • Приготування
    Ріпчасту цибулю розділіть на товсті кільця. Половину борошна змішайте з кефіром і яйцем. Додайте паприку. Обваляйте кільця цибулі в залишилася борошні, занурте в кляр і посипте крихтою. Підрум'яньте все у фритюрі і подавайте.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Гамбургер в домашніх умовах
    Гамбургер в домашніх умовах
    Напевно кожен любитель фастфуду погодиться з тим, що гамбургер зовсім не складно зробити самостійно. Тому пропонуємо приступити до цього захоплюючого
    Як замаринувати цибулю в оцті?
    Як замаринувати цибулю в оцті?
    Сьогодні досить часто використовують маринований цибулю в приготуванні всіляких закусок або навіть гарячих страв. При цьому існує кілька абсолютно
    Кляр на пиві для риби
    Кляр на пиві для риби
    Риба в клярі - це поширене блюдо, яке відмінно впишеться у святкове меню або урізноманітнює звичайний сімейний обід. А щоб це досить неабияке блюдо
    Цибульні кільця - рецепт
    Цибульні кільця - рецепт
    Хочете швидко приготувати смачну закуску? Рецепт цибулевих кілець чекає вас вже давно. Дана стаття була написана спеціально для того, щоб ви
    Закуски до пива - рецепти
    Закуски до пива - рецепти
    Якщо ви збираєтеся провести недільний вечір у компанії друзів за кухлем пива, тоді, природно, вам знадобляться закуски. Тому в нашій статті ми
    Цибульні кільця в клярі
    Цибульні кільця в клярі
    Цибульні кільця - традиційна закуска англійських пабів, яка поступово стала популярна у всьому світі. Приготований в хрусткому і ніжному клярі,