Як варити пшеничну крупу?
У цій статті ми докладно розповімо, як правильно варити пшеничну крупу кількома простими і доступними способами.
Як варити пшеничну крупу на воді?
Інгредієнти:
вода – 500 мл;
крупа пшенична – 140 г;
олія;
сіль.
Приготування
Суху пшеничну крупу насипаємо на сковороду і підсмажуємо на середньому вогні, помішуючи, до того моменту, як з'явиться приємний аромат. Кип'ятимо воду, солимо її, всипаємо крупу, зменшуємо вогонь і варимо до вбирання рідини. Потім кладемо масло. Накриваємо каструлю кришкою і закутуємо каструльку в теплий рушник і залишаємо так на півгодинки. Після цього чудова розсипчаста каша буде готова!
Як пшеничну крупу варити на молоці?
Інгредієнти:
пшенична крупа – 140 г;
вода – 200 мл;
коров'яче молоко – 300 мл;
цукровий пісок – 30 г;
сіль.
Приготування
Спершу пшеничну крупу обсмажуємо на сухій сковороді, потім засипаємо її в окріп, додаємо цукор, сіль і зменшуємо вогонь. Варимо до випарювання рідини. Коли практично вся вода вбереться, вливаємо молоко, варимо кашу ще 15 хвилин, помішуючи, а потім даємо ще 5 хвилин настоятися під кришкою. Подати таку кашу можна з варенням , сухофруктами або просто так.
Як варити кашу з пшеничної крупи?
Інгредієнти:
крупа пшенична – 140 г;
вода – 500 мл;
масло вершкове – 40 г;
сіль – щіпка.
Приготування
Промиту крупу покласти в глибоку посуд для мікрохвильової печі, заливаємо окропом. Підсолюємо, кладемо масло і відправляємо в мікрохвильову піч, виставивши середню потужність. Через 15 хвилин каша буде готова, накриваємо її і даємо постояти хвилин 10. А після цього подаємо до столу.
Скільки варити пшеничну крупу в духовці?
Інгредієнти:
молоко – 1 літр;
пшенична крупа – 150 г;
цукор – 1 ст. ложка;
олія;
сіль.
Приготування
Суху крупу обсмажуємо на сковороді до появи «горіхового аромату. Кип'ятимо Молоко, солимо, кладемо цукор, масло. В посуд, придатну для духовки, вливаємо молоко, всипаємо крупу, перемішуємо і відправляємо в духовку. При 220 градусах варимо кашку півтори години. Після цього неймовірно смачна кашка на топленому молоці буде готова до вживання.
Як варити пшеничну крупу в мультиварці?
Інгредієнти:
крупа пшенична – 150 г;
олія;
вода – 3 склянки;
сіль.
Приготування
Промиту пшеничну крупу засипаємо в мультиварку. Заливаємо її теплою водою, підсолюємо. Закриваємо кришку і в режимі «Каша» варимо 20 хвилин. Стежимо за кашею і після того, як з'явиться піна, обов'язково її знімаємо. Після сигналу включаємо «Підігрів» і ще залишаємо на 10 хвилин.
Як варити пшеничну крупу на воді?
Інгредієнти:
Приготування
Суху пшеничну крупу насипаємо на сковороду і підсмажуємо на середньому вогні, помішуючи, до того моменту, як з'явиться приємний аромат. Кип'ятимо воду, солимо її, всипаємо крупу, зменшуємо вогонь і варимо до вбирання рідини. Потім кладемо масло. Накриваємо каструлю кришкою і закутуємо каструльку в теплий рушник і залишаємо так на півгодинки. Після цього чудова розсипчаста каша буде готова!
Як пшеничну крупу варити на молоці?
Інгредієнти:
Приготування
Спершу пшеничну крупу обсмажуємо на сухій сковороді, потім засипаємо її в окріп, додаємо цукор, сіль і зменшуємо вогонь. Варимо до випарювання рідини. Коли практично вся вода вбереться, вливаємо молоко, варимо кашу ще 15 хвилин, помішуючи, а потім даємо ще 5 хвилин настоятися під кришкою. Подати таку кашу можна з варенням , сухофруктами або просто так.
Як варити кашу з пшеничної крупи?
Інгредієнти:
Приготування
Промиту крупу покласти в глибоку посуд для мікрохвильової печі, заливаємо окропом. Підсолюємо, кладемо масло і відправляємо в мікрохвильову піч, виставивши середню потужність. Через 15 хвилин каша буде готова, накриваємо її і даємо постояти хвилин 10. А після цього подаємо до столу.
Скільки варити пшеничну крупу в духовці?
Інгредієнти:
Приготування
Суху крупу обсмажуємо на сковороді до появи «горіхового аромату. Кип'ятимо Молоко, солимо, кладемо цукор, масло. В посуд, придатну для духовки, вливаємо молоко, всипаємо крупу, перемішуємо і відправляємо в духовку. При 220 градусах варимо кашку півтори години. Після цього неймовірно смачна кашка на топленому молоці буде готова до вживання.
Як варити пшеничну крупу в мультиварці?
Інгредієнти:
Приготування
Промиту пшеничну крупу засипаємо в мультиварку. Заливаємо її теплою водою, підсолюємо. Закриваємо кришку і в режимі «Каша» варимо 20 хвилин. Стежимо за кашею і після того, як з'явиться піна, обов'язково її знімаємо. Після сигналу включаємо «Підігрів» і ще залишаємо на 10 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як зварити пшеничну кашу на молоці?
У нашому повсякденному раціоні неодмінно повинні бути присутніми різні каші, проте не всі їх люблять. Тому рекомендуємо поліпшити рецепт звичайної
Як варити розсипчасту пшеничну кашу на воді?
Смачну і, безсумнівно корисну пшеничку зовсім не складно приготувати. І далі ми запропонуємо чудові рецепти цієї чудесної кашки і розповімо, як
Пшенична каша на воді – рецепт
Якщо ви вирішили урізноманітнити своє меню всілякими кашами, то рекомендуємо почати саме з приготування пшенички. Зварити її простіше будь-якої іншої
Каша з кукурудзяної крупи - рецепт
З приготуванням простий кукурудзяної каші, напевно, впорається кожна господиня, а от як її урізноманітнити та зробити більш смачною? Пропонуємо
Пшенична каша на молоці в мультиварці
Приготувати смачну пшеничку на молоці в мультиварці простіше, ніж традиційно на плиті в каструлі. В цьому випадку не буде потрібно стомлююче
Пшенична каша на молоці
Якщо не знаєте, як нагодувати рідних корисної пшеницею, то спробуйте урізноманітнити це блюдо цікавими, ароматними компонентами, зваривши пшеничну