» » Сирники з сирної маси з родзинками

Сирники з сирної маси з родзинками

Сирники з сирної маси з родзинками
Сирники можна готувати з сиру. А ще для цих цілей сміливо можна використовувати готову сирну масу. Як приготувати сирники з родзинками, читайте нижче.

Сирники з сирної маси з родзинками – рецепт


Інгредієнти:

  • масло розм'якшене – 30 г;

  • борошно – 40 г;

  • маса сирна з родзинками – 380 г;

  • куряче яйце – 1 шт.;

  • олія рослинна.


  • Приготування
    Акуратно розбиваємо яйце, кладемо в миску і вінчиком або ж просто збиваємо виделкою. Додаємо сирну масу і ретельно вимішуємо. Борошно розтираємо з м'яким вершковим маслом. З'єднуємо сирну суміш з борошна. Набираємо порцію тіста, кладемо в борошно і паніруємо, надаючи форму коржі. Смажимо сирники з родзинками до готовності.

    Сирники з манкою і родзинками


    Інгредієнти:

  • манка – 100 г;

  • яйце куряче велике – 1 шт.;

  • маса сирна з родзинками – 300 г;

  • пшеничне борошно для панірування;

  • олія рослинна.


  • Приготування
    У сирну масу вбиваємо яйце і всипаємо манну крупу. Дуже добре розмішуємо, потім мокрими руками набираємо тісто, формуємо кульки, придавлюємо їх руками, паніруємо в пшеничного борошні й обсмажуємо до готовності на олії.

    Смачні сирники з сирної маси з родзинками – рецепт


    Інгредієнти:

  • яйця курячі великі – 2 шт.;

  • пшеничне борошно вищого сорту – 120 г;

  • маса сирна з родзинками – 450 г;

  • цукор – 40 г;

  • сіль.


  • Приготування
    Вбиваємо яйця в сирну масу, додаємо трохи солі, цукор і гарненько розмішуємо. Потім всипаємо просіяне пшеничне борошно і знову добре вимішуємо. Змочуємо Руки у воді і набираємо трохи тіста, формуємо коржик, обвалюємо заготовки в борошні і покласти на сковороду з розігрітим маслом. Смажимо наші заготовки на невеликому вогні. Коли вони підсмажаться з однієї і другої сторони, розміщуємо їх на паперові серветки, щоб усунути надлишки масла і зменшити тим самим калорійність страви.

    Смачні сирники з родзинками


    Інгредієнти:

  • яйце куряче великого розміру – 1 шт.;

  • сирна маса з родзинками – 300 г;

  • манна крупа – 40 г;

  • цукор – 45 г;

  • пшенична борошно – 30 р;

  • сметана 20% – 30 р.


  • Приготування
    Розтираємо яйце з цукром. Сирну масу з'єднайте зі сметаною, всипаємо манну крупу і добре перемішуємо. Всипаємо борошно, вводимо збите яйце. Добре все перемішуємо. Залишаємо тісто хвилин на 10 щоб манка набухла. Потім формуємо сирники, обсмажуємо до готовності, а потім подаємо зі сметанкою, улюбленим варенням , джемом або медом. Приємного всім апетиту!
    Додав: admin | 18-11-2016, 15:29
    Переглядів: 84