Сирники можна готувати з сиру. А ще для цих цілей сміливо можна використовувати готову сирну масу. Як приготувати сирники з родзинками, читайте нижче.
Сирники з сирної маси з родзинками – рецепт
Інгредієнти: масло розм'якшене – 30 г; борошно – 40 г; маса сирна з родзинками – 380 г; куряче яйце – 1 шт.; олія рослинна. Приготування Акуратно розбиваємо яйце, кладемо в миску і вінчиком або ж просто збиваємо виделкою. Додаємо сирну масу і ретельно вимішуємо. Борошно розтираємо з м'яким вершковим маслом. З'єднуємо сирну суміш з борошна. Набираємо порцію тіста, кладемо в борошно і паніруємо, надаючи форму коржі. Смажимо сирники з родзинками до готовності.
Сирники з манкою і родзинками
Інгредієнти: манка – 100 г; яйце куряче велике – 1 шт.; маса сирна з родзинками – 300 г; пшеничне борошно для панірування; олія рослинна. Приготування У сирну масу вбиваємо яйце і всипаємо манну крупу. Дуже добре розмішуємо, потім мокрими руками набираємо тісто, формуємо кульки, придавлюємо їх руками, паніруємо в пшеничного борошні й обсмажуємо до готовності на олії.
Смачні сирники з сирної маси з родзинками – рецепт
Інгредієнти: яйця курячі великі – 2 шт.; пшеничне борошно вищого сорту – 120 г; маса сирна з родзинками – 450 г; цукор – 40 г; сіль. Приготування Вбиваємо яйця в сирну масу, додаємо трохи солі, цукор і гарненько розмішуємо. Потім всипаємо просіяне пшеничне борошно і знову добре вимішуємо. Змочуємо Руки у воді і набираємо трохи тіста, формуємо коржик, обвалюємо заготовки в борошні і покласти на сковороду з розігрітим маслом. Смажимо наші заготовки на невеликому вогні. Коли вони підсмажаться з однієї і другої сторони, розміщуємо їх на паперові серветки, щоб усунути надлишки масла і зменшити тим самим калорійність страви.
Смачні сирники з родзинками
Інгредієнти: яйце куряче великого розміру – 1 шт.; сирна маса з родзинками – 300 г; манна крупа – 40 г; цукор – 45 г; пшенична борошно – 30 р; сметана 20% – 30 р. Приготування Розтираємо яйце з цукром. Сирну масу з'єднайте зі сметаною, всипаємо манну крупу і добре перемішуємо. Всипаємо борошно, вводимо збите яйце. Добре все перемішуємо. Залишаємо тісто хвилин на 10 щоб манка набухла. Потім формуємо сирники, обсмажуємо до готовності, а потім подаємо зі сметанкою, улюбленим варенням , джемом або медом. Приємного всім апетиту!