Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як зварити локшину?

Як зварити локшину?

10-08-2016, 19:35
489
Як зварити локшину?
Всі господині не раз задавалися таким простим питанням, як смачно зварити локшину. В принципі, в її приготуванні немає нічого складного. Головне дотримуватися деякі рекомендації і через 20 хвилин ви отримаєте смачне і ситне блюдо.
Як зварити локшину щоб вона не злиплася - секрети

  • Щоб отримати хороший результат, необхідно використовувати локшину хорошої якості: вона має бути кремового кольору, гладкою і склоподібної при зламі.

  • Ще однією важливою умовою, вважається правильне співвідношення локшини і води. Запам'ятайте, на 100 грамів локшини треба брати не менше одного літра води. Якщо ж зменшити її кількість, то ви отримаєте, злиплу клейку масу.

  • При виборі посуду зупиніться на каструлі з товстим дном, яку наповнюємо обов'язково чистою фільтрованою водою.

  • Не рекомендується солити воду, коли ви вже кинули локшину у воду.


  • Як зварити локшину?
    Інгредієнти:

  • локшина – 205 г;

  • вода – 1 л;

  • масло рослинне – 10 мл;

  • спеції.


  • Приготування
    В ємність з гарячою підсоленою водою складаємо локшину, додаємо трохи олії і ставимо посуд на середній вогонь. Проварюємо вміст 10 хвилин, помішуючи, а потім відкидаємо на друшляк і промиваємо.
    Як зварити рисову локшину?
    Інгредієнти:

  • рисова локшина – 105 г;

  • вода – 505 мл;

  • кунжутне масло або соєвий соус – для заправки.


  • Приготування
    Локшину замочуємо на кілька хвилин в теплій воді. Не гаючи часу, кип'ятимо в глибокій каструлі фільтровану воду і акуратно викладаємо фунчозу. Відварюємо її буквально 3 хвилини, а потім відкидаємо на друшляк і обдаємо холодною водою. Використовуємо її в якості гарніру, заправивши за бажанням кунжутним маслом або соєвим соусом.
    Як зварити локшину в мультиварці?
    Інгредієнти:

  • локшина – 220 г;

  • вода – 655 мл;

  • масло вершкове.


  • Приготування
    Якщо вам терміново потрібно приготувати локшину, то пропонуємо вам перевірений спосіб. Викладаємо її в чашу мультиварки, заливаємо холодною водою і вибираємо програму «Суп». Засікаємо 15 хвилин, а потім відкидаємо на друшляк, промиваємо і підігріваємо з розтопленим шматочком вершкового масла.
    Як зварити локшину в мікрохвильовці?
    Інгредієнти:

  • локшина – 225 г;
  • Як зварити локшину?

  • вода – 855 мл;

  • масло вершкове;

  • спеції.


  • Приготування
    Отже, беремо глибоку скляну каструлю, наливаємо в неї воду і підсолюємо. Нагріваємо приблизно 10 хвилин до кипіння і викладаємо макарони. Перемішуємо вміст, закриваємо дверцята приладу і готуємо 10 хвилин на максимальній потужності. Після цього наполягаємо вироби 5 хвилин, відкидаємо на друшляк і додаємо вершкове масло.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як смачно зварити макарони?
    Як смачно зварити макарони?
    Просто зварити звичайні макарони, напевно кожен зможе, але ми пропонуємо урізноманітнити звичний смак новими цікавими інгредієнтами. Розповімо, як
    Домашня яєчна локшина – рецепт
    Домашня яєчна локшина – рецепт
    Яєчну локшину домашню дуже просто виготовити самостійно. Далі описано базовий рецепт її приготування і розповімо кілька звичайних способів її
    Молочна локшина – як варити?
    Молочна локшина – як варити?
    Урізноманітнити з користю домашній обід, який сподобається і дорослим і звичайно малюкам дуже просто. Пропонуємо зварити смачну молочну локшину і
    Молочна локшина
    Молочна локшина
    Улюблене багатьма блюдо, знайоме ще з дитинства - це молочна локшина. Далі запропонуємо кілька простих способів її приготування. Розповімо, як
    Запіканка з локшини
    Запіканка з локшини
    Запіканка з локшини - швидкий і простий спосіб нагодувати сім'ю. Рецепт має основний інгредієнт - це локшина, а додати для різноманітності смаку
    Рисова локшина з овочами
    Рисова локшина з овочами
    Рисова локшина - продукт, поширений в Японії, Китаї, Таїланді, В'єтнамі. З неї готують багато незвичайних страв, але сьогодні ми поговоримо про більш