Вернуться назад Распечатать

Як зварити локшину?

Як зварити локшину?
Всі господині не раз задавалися таким простим питанням, як смачно зварити локшину. В принципі, в її приготуванні немає нічого складного. Головне дотримуватися деякі рекомендації і через 20 хвилин ви отримаєте смачне і ситне блюдо.
Як зварити локшину щоб вона не злиплася - секрети

  • Щоб отримати хороший результат, необхідно використовувати локшину хорошої якості: вона має бути кремового кольору, гладкою і склоподібної при зламі.

  • Ще однією важливою умовою, вважається правильне співвідношення локшини і води. Запам'ятайте, на 100 грамів локшини треба брати не менше одного літра води. Якщо ж зменшити її кількість, то ви отримаєте, злиплу клейку масу.

  • При виборі посуду зупиніться на каструлі з товстим дном, яку наповнюємо обов'язково чистою фільтрованою водою.

  • Не рекомендується солити воду, коли ви вже кинули локшину у воду.


  • Як зварити локшину?
    Інгредієнти:

  • локшина – 205 г;

  • вода – 1 л;

  • масло рослинне – 10 мл;

  • спеції.


  • Приготування
    В ємність з гарячою підсоленою водою складаємо локшину, додаємо трохи олії і ставимо посуд на середній вогонь. Проварюємо вміст 10 хвилин, помішуючи, а потім відкидаємо на друшляк і промиваємо.
    Як зварити рисову локшину?
    Інгредієнти:

  • рисова локшина – 105 г;

  • вода – 505 мл;

  • кунжутне масло або соєвий соус – для заправки.


  • Приготування
    Локшину замочуємо на кілька хвилин в теплій воді. Не гаючи часу, кип'ятимо в глибокій каструлі фільтровану воду і акуратно викладаємо фунчозу. Відварюємо її буквально 3 хвилини, а потім відкидаємо на друшляк і обдаємо холодною водою. Використовуємо її в якості гарніру, заправивши за бажанням кунжутним маслом або соєвим соусом.
    Як зварити локшину в мультиварці?
    Інгредієнти:

  • локшина – 220 г;

  • вода – 655 мл;

  • масло вершкове.


  • Приготування
    Якщо вам терміново потрібно приготувати локшину, то пропонуємо вам перевірений спосіб. Викладаємо її в чашу мультиварки, заливаємо холодною водою і вибираємо програму «Суп». Засікаємо 15 хвилин, а потім відкидаємо на друшляк, промиваємо і підігріваємо з розтопленим шматочком вершкового масла.
    Як зварити локшину в мікрохвильовці?
    Інгредієнти:

  • локшина – 225 г;
  • Як зварити локшину?

  • вода – 855 мл;

  • масло вершкове;

  • спеції.


  • Приготування
    Отже, беремо глибоку скляну каструлю, наливаємо в неї воду і підсолюємо. Нагріваємо приблизно 10 хвилин до кипіння і викладаємо макарони. Перемішуємо вміст, закриваємо дверцята приладу і готуємо 10 хвилин на максимальній потужності. Після цього наполягаємо вироби 5 хвилин, відкидаємо на друшляк і додаємо вершкове масло.