Всі господині не раз задавалися таким простим питанням, як смачно зварити локшину. В принципі, в її приготуванні немає нічого складного. Головне дотримуватися деякі рекомендації і через 20 хвилин ви отримаєте смачне і ситне блюдо.
Як зварити локшину щоб вона не злиплася - секрети
Щоб отримати хороший результат, необхідно використовувати локшину хорошої якості: вона має бути кремового кольору, гладкою і склоподібної при зламі. Ще однією важливою умовою, вважається правильне співвідношення локшини і води. Запам'ятайте, на 100 грамів локшини треба брати не менше одного літра води. Якщо ж зменшити її кількість, то ви отримаєте, злиплу клейку масу. При виборі посуду зупиніться на каструлі з товстим дном, яку наповнюємо обов'язково чистою фільтрованою водою. Не рекомендується солити воду, коли ви вже кинули локшину у воду. Як зварити локшину?
Інгредієнти: локшина – 205 г; вода – 1 л; масло рослинне – 10 мл; спеції. Приготування В ємність з гарячою підсоленою водою складаємо локшину, додаємо трохи олії і ставимо посуд на середній вогонь. Проварюємо вміст 10 хвилин, помішуючи, а потім відкидаємо на друшляк і промиваємо.
Як зварити рисову локшину?
Інгредієнти: рисова локшина – 105 г; вода – 505 мл; кунжутне масло або соєвий соус – для заправки. Приготування Локшину замочуємо на кілька хвилин в теплій воді. Не гаючи часу, кип'ятимо в глибокій каструлі фільтровану воду і акуратно викладаємо фунчозу. Відварюємо її буквально 3 хвилини, а потім відкидаємо на друшляк і обдаємо холодною водою. Використовуємо її в якості гарніру, заправивши за бажанням кунжутним маслом або соєвим соусом.
Як зварити локшину в мультиварці?
Інгредієнти: локшина – 220 г; вода – 655 мл; масло вершкове. Приготування Якщо вам терміново потрібно приготувати локшину, то пропонуємо вам перевірений спосіб. Викладаємо її в чашу мультиварки, заливаємо холодною водою і вибираємо програму «Суп». Засікаємо 15 хвилин, а потім відкидаємо на друшляк, промиваємо і підігріваємо з розтопленим шматочком вершкового масла.
Як зварити локшину в мікрохвильовці?
Інгредієнти: локшина – 225 г; вода – 855 мл; масло вершкове; спеції. Приготування Отже, беремо глибоку скляну каструлю, наливаємо в неї воду і підсолюємо. Нагріваємо приблизно 10 хвилин до кипіння і викладаємо макарони. Перемішуємо вміст, закриваємо дверцята приладу і готуємо 10 хвилин на максимальній потужності. Після цього наполягаємо вироби 5 хвилин, відкидаємо на друшляк і додаємо вершкове масло.