Печиво «Ленінградське»
Любителі смачної випічки не зможуть пройти мимо цього оригінального рецепту. «Ленінградське» печиво – незвичайне поєднання ніжного бісквіта , покритого хрусткою скоринкою. Таке ласощі відмінно зберігається і подобається не тільки дорослим, але й дітям.
Інгредієнти:
яйце – 3 шт.;
цукровий пісок – 250 г;
борошно – 250 г;
сіль – щіпка.
Приготування
Отже, яєчні білки акуратно відокремлюємо від жовтків, кидаємо в перші щіпку солі і збиваємо міксером в міцну густу піну. В окремій мисочці змішуємо жовтки з цукром і гарненько розтираємо все виделочку до розчинення кристалів. Потім порціями всипаємо просіяне пшеничне борошно і перемішуємо вінчиком, щоб не з'явилося ніяких грудочок. Тепер змішуємо обидві яєчні маси до однорідного стану. Деко застеляємо пергаментом, викладаємо тісто в кондитерський мішок і вичавлюємо невеликі печива. Присипаємо їх зверху цукровою пудрою і залишаємо приблизно на 2 години постояти. Духовку як слід, розігріваємо і відправляємо туди деко. Приблизно через 10 хвилин бісквітної печиво буде готово.
Інгредієнти:
печиво «Ленінградське» - 200 г;
сметана нежирна – 500 мл;
пудра цукрова – 180 г;
консервований ананас – 5 кілець;
молочний шоколад – для прикраси.
Приготування
Для приготування повітряного крему, сметану збиваємо міксером з цукровою пудрою до отримання ніжної і пухкої маси. З консервованого ананаса зливаємо рідину, нарізаємо кільця шматочками, викладаємо на сито і залишаємо, щоб стік весь зайвий сік. Тепер беремо зручну роз'ємну форму для випічки і застеляємо її плівкою. Кожне печиво занурюємо по черзі в приготований раніше сметанний крем і викладаємо рівним шаром у форму, намагаючись заповнити всі порожнечі. Далі шар печива покриваємо нарізаними фруктами і промазуємо невеликою кількістю крему. Далі знову викладаємо шар печива, а на нього – весь залишився крем. Накриваємо форму харчовою плівкою і прибираємо на цілу ніч у холодильник. Якщо у вас немає стільки вільного часу, то можете поставити ласощі в холод всього на 4-5 годин, але тоді воно вийде не таким просоченим і м'яким. Готовий тортик акуратно звільняємо від форми, знімаємо плівку, обсипаємо з усіх боків тертим шоколадом і прикрашаємо на свій смак.
Рецепт «Ленінградського» печива
Інгредієнти:
Приготування
Отже, яєчні білки акуратно відокремлюємо від жовтків, кидаємо в перші щіпку солі і збиваємо міксером в міцну густу піну. В окремій мисочці змішуємо жовтки з цукром і гарненько розтираємо все виделочку до розчинення кристалів. Потім порціями всипаємо просіяне пшеничне борошно і перемішуємо вінчиком, щоб не з'явилося ніяких грудочок. Тепер змішуємо обидві яєчні маси до однорідного стану. Деко застеляємо пергаментом, викладаємо тісто в кондитерський мішок і вичавлюємо невеликі печива. Присипаємо їх зверху цукровою пудрою і залишаємо приблизно на 2 години постояти. Духовку як слід, розігріваємо і відправляємо туди деко. Приблизно через 10 хвилин бісквітної печиво буде готово.
Торт з «Ленінградського» печива
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування повітряного крему, сметану збиваємо міксером з цукровою пудрою до отримання ніжної і пухкої маси. З консервованого ананаса зливаємо рідину, нарізаємо кільця шматочками, викладаємо на сито і залишаємо, щоб стік весь зайвий сік. Тепер беремо зручну роз'ємну форму для випічки і застеляємо її плівкою. Кожне печиво занурюємо по черзі в приготований раніше сметанний крем і викладаємо рівним шаром у форму, намагаючись заповнити всі порожнечі. Далі шар печива покриваємо нарізаними фруктами і промазуємо невеликою кількістю крему. Далі знову викладаємо шар печива, а на нього – весь залишився крем. Накриваємо форму харчовою плівкою і прибираємо на цілу ніч у холодильник. Якщо у вас немає стільки вільного часу, то можете поставити ласощі в холод всього на 4-5 годин, але тоді воно вийде не таким просоченим і м'яким. Готовий тортик акуратно звільняємо від форми, знімаємо плівку, обсипаємо з усіх боків тертим шоколадом і прикрашаємо на свій смак.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пісочне печиво - простий рецепт
Рецепт пісочного печива вкрай простий, тому його люблять початківці господині. Таке ласощі виручає, якщо несподівано прийшли гості або захотілося
Десерт з печива
Не знаєте такого новенького і смачненького зробити до чаю? Пропонуємо просте і оригінальне рішення - десерт з печива. Давайте розберемо кілька
Торт з печива без випічки
Якщо вам хочеться побалувати себе і своїх близьких смачненьким, але зовсім немає часу готувати складний десерт, пропонуємо просте рішення - торт з
Печиво через м'ясорубку рецепт
Багато хто з нас з дитинства люблять печиво, зроблене в домашніх умовах. Але не завжди вистачає часу і сил на його приготування. Пропонуємо вам
Печиво з мармеладом
Мармелад - це улюблені ласощі багатьох діточок, а якщо його ще й використовувати у створенні печива - вийде дивовижно смачна випічка до чаю. У нашій
Печиво «Дамські пальчики»
Печиво «Дамські пальчики» або по-іншому савоярді - чудове італійське ласощі, яке подають до чаю або створюють з нього чудові торти. Що ж, давайте