Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Печиво «Ленінградське»

Печиво «Ленінградське»

22-07-2015, 22:10
1 611
Печиво «Ленінградське»
Любителі смачної випічки не зможуть пройти мимо цього оригінального рецепту. «Ленінградське» печиво – незвичайне поєднання ніжного бісквіта , покритого хрусткою скоринкою. Таке ласощі відмінно зберігається і подобається не тільки дорослим, але й дітям.

Рецепт «Ленінградського» печива


Інгредієнти:

  • яйце – 3 шт.;

  • цукровий пісок – 250 г;

  • борошно – 250 г;

  • сіль – щіпка.


  • Приготування
    Отже, яєчні білки акуратно відокремлюємо від жовтків, кидаємо в перші щіпку солі і збиваємо міксером в міцну густу піну. В окремій мисочці змішуємо жовтки з цукром і гарненько розтираємо все виделочку до розчинення кристалів. Потім порціями всипаємо просіяне пшеничне борошно і перемішуємо вінчиком, щоб не з'явилося ніяких грудочок. Тепер змішуємо обидві яєчні маси до однорідного стану. Деко застеляємо пергаментом, викладаємо тісто в кондитерський мішок і вичавлюємо невеликі печива. Присипаємо їх зверху цукровою пудрою і залишаємо приблизно на 2 години постояти. Духовку як слід, розігріваємо і відправляємо туди деко. Приблизно через 10 хвилин бісквітної печиво буде готово.

    Торт з «Ленінградського» печива


    Інгредієнти:

  • печиво «Ленінградське» - 200 г;

  • сметана нежирна – 500 мл;

  • пудра цукрова – 180 г;

  • консервований ананас – 5 кілець;

  • молочний шоколад – для прикраси.


  • Приготування
    Для приготування повітряного крему, сметану збиваємо міксером з цукровою пудрою до отримання ніжної і пухкої маси. З консервованого ананаса зливаємо рідину, нарізаємо кільця шматочками, викладаємо на сито і залишаємо, щоб стік весь зайвий сік. Тепер беремо зручну роз'ємну форму для випічки і застеляємо її плівкою.
    Печиво «Ленінградське»
    Кожне печиво занурюємо по черзі в приготований раніше сметанний крем і викладаємо рівним шаром у форму, намагаючись заповнити всі порожнечі. Далі шар печива покриваємо нарізаними фруктами і промазуємо невеликою кількістю крему. Далі знову викладаємо шар печива, а на нього – весь залишився крем. Накриваємо форму харчовою плівкою і прибираємо на цілу ніч у холодильник. Якщо у вас немає стільки вільного часу, то можете поставити ласощі в холод всього на 4-5 годин, але тоді воно вийде не таким просоченим і м'яким. Готовий тортик акуратно звільняємо від форми, знімаємо плівку, обсипаємо з усіх боків тертим шоколадом і прикрашаємо на свій смак.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Пісочне печиво - простий рецепт
    Пісочне печиво - простий рецепт
    Рецепт пісочного печива вкрай простий, тому його люблять початківці господині. Таке ласощі виручає, якщо несподівано прийшли гості або захотілося
    Десерт з печива
    Десерт з печива
    Не знаєте такого новенького і смачненького зробити до чаю? Пропонуємо просте і оригінальне рішення - десерт з печива. Давайте розберемо кілька
    Торт з печива без випічки
    Торт з печива без випічки
    Якщо вам хочеться побалувати себе і своїх близьких смачненьким, але зовсім немає часу готувати складний десерт, пропонуємо просте рішення - торт з
    Печиво через м'ясорубку рецепт
    Печиво через м'ясорубку рецепт
    Багато хто з нас з дитинства люблять печиво, зроблене в домашніх умовах. Але не завжди вистачає часу і сил на його приготування. Пропонуємо вам
    Печиво з мармеладом
    Печиво з мармеладом
    Мармелад - це улюблені ласощі багатьох діточок, а якщо його ще й використовувати у створенні печива - вийде дивовижно смачна випічка до чаю. У нашій
    Печиво «Дамські пальчики»
    Печиво «Дамські пальчики»
    Печиво «Дамські пальчики» або по-іншому савоярді - чудове італійське ласощі, яке подають до чаю або створюють з нього чудові торти. Що ж, давайте