» » Помадка для торта - рецепти шоколадною, вершковою, кондитерської кольоровий помадки

Помадка для торта - рецепти шоколадною, вершковою, кондитерської кольоровий помадки

Помадка для торта - рецепти шоколадною, вершковою, кондитерської кольоровий помадки
Помадка для торта - кондитерський прикраса, що надає виробу запам'ятовується блиск, смак і аромат. Вона являє собою уварений цукровий сироп з додаванням патоки або лимонної кислоти, в який, в залежності від естетичних побажань, вводять шоколад, фруктові добавки, вершки або какао, намагаючись підкреслити ексклюзивність випічки.

Як зробити помадку?


Помадка для торта в домашніх умовах різноманітна варіантами. Однак, існує класичний рецепт, в якому 800 г цукру розчиняють його в 270 мл води і проварюють до загусання, додають розчин лимонної кислоти і варять ще 30 хвилин. За допомогою льоду помадку швидко охолоджують, збивають міксером і поміщають дозріти на добу в холод.

  • Приготування помадки вимагає дотримання чітких пропорцій якісних продуктів. Так, вибираючи какао для шоколадної помадки, необхідно звернути увагу на його склад - це повинен бути порошок без рослинних добавок і підсилювачів смаку.

  • Якщо до складу помадки входить вершкове масло, то його жирність не повинна бути менше 83%. В іншому випадку, шоколадна помадка при нанесенні придбає білий наліт.


  • Шоколадна помадка з какао

    Помадка для торта - рецепти шоколадною, вершковою, кондитерської кольоровий помадки

    Шоколадна помадка має два варіанти приготування: на основі шоколаду або какао порошку. Останній актуальний у випадку, коли потрібно швидко і без особливих фінансових затрат зробити простеньку домашню випічку смачніше і ефектніше. Для цього потрібно проварити цукор з какао в молоці і, остудивши, перемішати масу з маслом.
    Інгредієнти:

  • какао - порошок - 40 г;

  • цукор - 125 г;

  • молоко - 80 мл;

  • вершкове масло - 90 р.


  • Приготування

  • Перемішайте цукор з какао.

  • Прогрійте молоко і влийте в суху суміш.

  • Поставте масу на плиту і варіть, помішуючи, 2 хвилини.

  • Зніміть з вогню і остудіть.

  • Додайте в суміш м'яке масло і добре перемішайте.

  • Шоколадна Помадка для торта наноситься на вироби негайно.


  • Шоколадна помадка для торта з шоколаду


    Помадка для торта - рецепти шоколадною, вершковою, кондитерської кольоровий помадки

    Шоколадна помадка для торта з чорного шоколаду традиційно застосовується для прикраси вироби, якому потрібно надати блискучу і ефектну поверхню. Для цього в масу з масла і шоколаду додають яйце. В результаті - помадка стає глянсовою і пластичною, добре лягає на поверхню і не заподіює незручностей у роботі.
    Інгредієнти:

  • чорний шоколад - 200 г;

  • масло - 110 г;

  • цукрова пудра - 250 г;

  • яйце - 1 шт.


  • Приготування

  • Розтопити шоколад з маслом на водяній бані.

  • Вбийте яйце і швидко розмішайте.

  • Додайте пудру і збийте міксером до однорідного стану.

  • Помадка для торта з шоколаду наноситься на виріб гарячої.


  • Вершкова помадка в домашніх умовах - рецепт

    Помадка для торта - рецепти шоколадною, вершковою, кондитерської кольоровий помадки

    Вершкова помадка - рецепт, який дозволяє створити ніжна, шовковиста обрамлення для тортів, десертів і основу для цукерок. Помадка готується з вершків, які, взаємодіючи з цукром, в процесі уварювання, набувають карамельний колір і м'яку, але стійку консистенцію, з-за чого маса добре лягає і швидко застигає.
    Інгредієнти :

  • цукор - 250 г;

  • вершки - 120 мл;

  • масло - 60 г;

  • ванілін - 2 р.


  • Приготування

  • З'єднайте в ємності вершки, масло і цукор.

  • Поставте на плиту і доведіть до кипіння.

  • Додайте ванілін і варити, помішуючи, поки маса не придбає приємний карамельний відтінок.

  • Перевірте готовність опустивши краплю помадки у воду: застигла крапля готова до роботи.


  • Цукрова помадка

    Помадка для торта - рецепти шоколадною, вершковою, кондитерської кольоровий помадки

    Біла помадка для торта - самий затребуваний вид прикраси. Вона готується з цукрового сиропу (за що і отримала назву цукрова), увареного, охолодженого і збитого в тугу масу. Така помадка дуже зручна, оскільки тривалий час може зберігатися в холодильнику, а прогріта до 40 градусів, швидко приймає тягучу консистенцію.


    Інгредієнти:

  • цукор - 250 г;

  • гаряча вода - 150 мл;

  • лимонна кислота - 1/2 ч. ложки;

  • окріп - 10 мл


  • Приготування

  • Злейте цукор гарячою водою, розмішайте, зніміть пензликом прилиплі кристали і варіть до закипання.

  • Зніміть піну і варіть до проби на м'який кулька, періодично опускаючи краплю сиропу в ємність з холодною водою.

  • Наприкінці варіння додайте лимонну кислоту, розведену окропом, відрахувавши 12 крапель.

  • Сироп швидко охолодіть і збийте міксером поки не побіліє.

  • Цукрова Помадка для торта швидко застигає, тому перед глазуруванням її потрібно прогріти.


  • Молочна помадка для торта

    Помадка для торта - рецепти шоколадною, вершковою, кондитерської кольоровий помадки

    Молочна помадка - це найпростіший і фінансово вигідний варіант, в якому з двох компонентів - молока і цукру - можна створити ідеальне прикраса. За технологією вона схожа з цукровою помадкою. Маса також уварюється, охолоджується і довго вимішується. Молоко надає помадці ніжний вершковий колір і топлений присмак, тому її можна доповнювати іншими компонентами.
    Інгредієнти:

  • молоко - 450 мл;

  • цукор - 400 р.


  • Приготування

  • Розчиніть цукор в прогрітому молоці і доведіть масу до кипіння.

  • Проваріть сироп до кремового кольору.

  • Проведіть проби на м'який кулька».

  • Охолодіть масу за допомогою льоду і, помішуючи, доведіть до стану однорідного гладкого грудки.

  • Перед нанесенням на поверхню помадка з молока та цукру прогрівається до текучого стану.


  • Лимонна помадка - рецепт

    Помадка для торта - рецепти шоколадною, вершковою, кондитерської кольоровий помадки

    Лимонна помадка - вдале рішення, щоб надати випічці свіжість і яскравий колір. Вона приваблива смаком і самобутня технологією приготування, яка, по суті, нагадує заварний крем. На відміну від останнього, помадка вариться на лимонному соку з додаванням цедри, купуючи делікатну кислинку і виражений цитрусовий аромат.
    Інгредієнти:

  • лимон - 4 шт.;

  • цукор - 350 г;

  • яйце - 4 шт.;

  • масло - 225 г;

  • крохмаль - 10 р.


  • Приготування

  • Зніміть з лимонів цедру, а м'якоть відіжміть.

  • Змішайте зі збитими яйцями, цукром, олією і крохмалем.

  • Поставте на плиту і варіть до загустіння 8 хвилин.

  • Такий помадкою можна відразу прикрашати вироби або перекласти масу в банку і зберігати в холодильнику.


  • Шоколадна помадка для торта зі сметаною

    Помадка для торта - рецепти шоколадною, вершковою, кондитерської кольоровий помадки

    Помадка - рецепт, спрямований на те, щоб прикрасити торт ефектно, не дорого і всім догодити. У цьому випадку виручить шоколадна помадка з какао і сметани. Їдці оцінять гіркуватий смак і аромат, а господині заощадять на купівлі і не втомляться при роботі з пластичною масою яка, завдяки сметані, не візьметься скоринкою після охолодження.
    Інгредієнти :

  • цукор - 80 г;

  • какао - порошок - 80 г;

  • сметана 20% - 80 г;

  • вершкове масло - 50 р.


  • Приготування

  • Перемішайте цукор з какао і сметаною і поваріть 3 хвилини.

  • Додайте масло і перемішайте.

  • Така помадка для торта береться в роботу трохи прохолола, через пару хвилин після зняття з плити.


  • Апельсинова помадка для торта

    Помадка для торта - рецепти шоколадною, вершковою, кондитерської кольоровий помадки

    Рецепт помадки для торта може включати здорові і корисні компоненти. Яскравим прикладом є апельсинова помадка, приготовлена з цедри, соку цитрусових, багатих вітамінами і є натуральними ароматизаторами. Такий помадкою варто запастися про запас, щоб використовувати і в якості начинки і в ролі скріплюючою бази.
    Інгредієнти:

  • апельсин - 2 шт.;

  • цукор - 120 г;

  • масло - 70 г;

  • яйце - 1 шт.


  • Приготування

  • Зніміть цедру з апельсинів, м'якоть відіжміть.

  • З'єднайте сік і цедру в окремій ємності і варіть 5 хвилин.

  • Процідіть, додайте масло і цукор.

  • Доведіть до кипіння, влийте цівкою збиті яйця і варіть до консистенції згущеного молока.


  • Кольорова помадка для торта

    Помадка для торта - рецепти шоколадною, вершковою, кондитерської кольоровий помадки

    Помадка кондитерська здатна не тільки надати виробу естетичний вигляд, але і зробити його незабутнім. Для цього в масу додають натуральні барвники. Останні, надають помадці і колір, і легкий присмак. Часто основою служать цукрова, молочна і вершкова помадки, які мають спочатку м'якими відтінками.
    Інгредієнти:

  • цукрова пудра - 400 г;

  • вода - 150 мл;

  • вишневий сік - 120 мл


  • Приготування

  • Залийте цукрову пудру водою і вишневим соком.

  • Поставте на плиту і уваривайте до загустіння маси.

  • Охолодіть і збийте міксером.
    Додав: admin | 16-04-2018, 18:35
    Переглядів: 317