Помадка для торта - рецепти шоколадною, вершковою, кондитерської кольоровий помадки
Помадка для торта - кондитерський прикраса, що надає виробу запам'ятовується блиск, смак і аромат. Вона являє собою уварений цукровий сироп з додаванням патоки або лимонної кислоти, в який, в залежності від естетичних побажань, вводять шоколад, фруктові добавки, вершки або какао, намагаючись підкреслити ексклюзивність випічки.
Помадка для торта в домашніх умовах різноманітна варіантами. Однак, існує класичний рецепт, в якому 800 г цукру розчиняють його в 270 мл води і проварюють до загусання, додають розчин лимонної кислоти і варять ще 30 хвилин. За допомогою льоду помадку швидко охолоджують, збивають міксером і поміщають дозріти на добу в холод.
Приготування помадки вимагає дотримання чітких пропорцій якісних продуктів. Так, вибираючи какао для шоколадної помадки, необхідно звернути увагу на його склад - це повинен бути порошок без рослинних добавок і підсилювачів смаку.
Якщо до складу помадки входить вершкове масло, то його жирність не повинна бути менше 83%. В іншому випадку, шоколадна помадка при нанесенні придбає білий наліт.
Шоколадна помадка має два варіанти приготування: на основі шоколаду або какао порошку. Останній актуальний у випадку, коли потрібно швидко і без особливих фінансових затрат зробити простеньку домашню випічку смачніше і ефектніше. Для цього потрібно проварити цукор з какао в молоці і, остудивши, перемішати масу з маслом.
Інгредієнти:
какао - порошок - 40 г;
цукор - 125 г;
молоко - 80 мл;
вершкове масло - 90 р.
Приготування
Перемішайте цукор з какао.
Прогрійте молоко і влийте в суху суміш.
Поставте масу на плиту і варіть, помішуючи, 2 хвилини.
Зніміть з вогню і остудіть.
Додайте в суміш м'яке масло і добре перемішайте.
Шоколадна Помадка для торта наноситься на вироби негайно.
Шоколадна помадка для торта з чорного шоколаду традиційно застосовується для прикраси вироби, якому потрібно надати блискучу і ефектну поверхню. Для цього в масу з масла і шоколаду додають яйце. В результаті - помадка стає глянсовою і пластичною, добре лягає на поверхню і не заподіює незручностей у роботі.
Інгредієнти:
чорний шоколад - 200 г;
масло - 110 г;
цукрова пудра - 250 г;
яйце - 1 шт.
Приготування
Розтопити шоколад з маслом на водяній бані.
Вбийте яйце і швидко розмішайте.
Додайте пудру і збийте міксером до однорідного стану.
Помадка для торта з шоколаду наноситься на виріб гарячої.
Вершкова помадка - рецепт, який дозволяє створити ніжна, шовковиста обрамлення для тортів, десертів і основу для цукерок. Помадка готується з вершків, які, взаємодіючи з цукром, в процесі уварювання, набувають карамельний колір і м'яку, але стійку консистенцію, з-за чого маса добре лягає і швидко застигає.
Інгредієнти :
цукор - 250 г;
вершки - 120 мл;
масло - 60 г;
ванілін - 2 р.
Приготування
З'єднайте в ємності вершки, масло і цукор.
Поставте на плиту і доведіть до кипіння.
Додайте ванілін і варити, помішуючи, поки маса не придбає приємний карамельний відтінок.
Перевірте готовність опустивши краплю помадки у воду: застигла крапля готова до роботи.
Біла помадка для торта - самий затребуваний вид прикраси. Вона готується з цукрового сиропу (за що і отримала назву цукрова), увареного, охолодженого і збитого в тугу масу. Така помадка дуже зручна, оскільки тривалий час може зберігатися в холодильнику, а прогріта до 40 градусів, швидко приймає тягучу консистенцію.
Інгредієнти:
цукор - 250 г;
гаряча вода - 150 мл;
лимонна кислота - 1/2 ч. ложки;
окріп - 10 мл
Приготування
Злейте цукор гарячою водою, розмішайте, зніміть пензликом прилиплі кристали і варіть до закипання.
Зніміть піну і варіть до проби на м'який кулька, періодично опускаючи краплю сиропу в ємність з холодною водою.
Наприкінці варіння додайте лимонну кислоту, розведену окропом, відрахувавши 12 крапель.
Сироп швидко охолодіть і збийте міксером поки не побіліє.
Цукрова Помадка для торта швидко застигає, тому перед глазуруванням її потрібно прогріти.
Молочна помадка - це найпростіший і фінансово вигідний варіант, в якому з двох компонентів - молока і цукру - можна створити ідеальне прикраса. За технологією вона схожа з цукровою помадкою. Маса також уварюється, охолоджується і довго вимішується. Молоко надає помадці ніжний вершковий колір і топлений присмак, тому її можна доповнювати іншими компонентами.
Інгредієнти:
молоко - 450 мл;
цукор - 400 р.
Приготування
Розчиніть цукор в прогрітому молоці і доведіть масу до кипіння.
Проваріть сироп до кремового кольору.
Проведіть проби на м'який кулька».
Охолодіть масу за допомогою льоду і, помішуючи, доведіть до стану однорідного гладкого грудки.
Перед нанесенням на поверхню помадка з молока та цукру прогрівається до текучого стану.
Лимонна помадка - вдале рішення, щоб надати випічці свіжість і яскравий колір. Вона приваблива смаком і самобутня технологією приготування, яка, по суті, нагадує заварний крем. На відміну від останнього, помадка вариться на лимонному соку з додаванням цедри, купуючи делікатну кислинку і виражений цитрусовий аромат.
Інгредієнти:
лимон - 4 шт.;
цукор - 350 г;
яйце - 4 шт.;
масло - 225 г;
крохмаль - 10 р.
Приготування
Зніміть з лимонів цедру, а м'якоть відіжміть.
Змішайте зі збитими яйцями, цукром, олією і крохмалем.
Поставте на плиту і варіть до загустіння 8 хвилин.
Такий помадкою можна відразу прикрашати вироби або перекласти масу в банку і зберігати в холодильнику.
Помадка - рецепт, спрямований на те, щоб прикрасити торт ефектно, не дорого і всім догодити. У цьому випадку виручить шоколадна помадка з какао і сметани. Їдці оцінять гіркуватий смак і аромат, а господині заощадять на купівлі і не втомляться при роботі з пластичною масою яка, завдяки сметані, не візьметься скоринкою після охолодження.
Інгредієнти :
цукор - 80 г;
какао - порошок - 80 г;
сметана 20% - 80 г;
вершкове масло - 50 р.
Приготування
Перемішайте цукор з какао і сметаною і поваріть 3 хвилини.
Додайте масло і перемішайте.
Така помадка для торта береться в роботу трохи прохолола, через пару хвилин після зняття з плити.
Рецепт помадки для торта може включати здорові і корисні компоненти. Яскравим прикладом є апельсинова помадка, приготовлена з цедри, соку цитрусових, багатих вітамінами і є натуральними ароматизаторами. Такий помадкою варто запастися про запас, щоб використовувати і в якості начинки і в ролі скріплюючою бази.
Інгредієнти:
апельсин - 2 шт.;
цукор - 120 г;
масло - 70 г;
яйце - 1 шт.
Приготування
Зніміть цедру з апельсинів, м'якоть відіжміть.
З'єднайте сік і цедру в окремій ємності і варіть 5 хвилин.
Процідіть, додайте масло і цукор.
Доведіть до кипіння, влийте цівкою збиті яйця і варіть до консистенції згущеного молока.
Помадка кондитерська здатна не тільки надати виробу естетичний вигляд, але і зробити його незабутнім. Для цього в масу додають натуральні барвники. Останні, надають помадці і колір, і легкий присмак. Часто основою служать цукрова, молочна і вершкова помадки, які мають спочатку м'якими відтінками.
Інгредієнти:
цукрова пудра - 400 г;
вода - 150 мл;
вишневий сік - 120 мл
Приготування
Залийте цукрову пудру водою і вишневим соком.
Поставте на плиту і уваривайте до загустіння маси.
Охолодіть і збийте міксером.
Як зробити помадку?
Помадка для торта в домашніх умовах різноманітна варіантами. Однак, існує класичний рецепт, в якому 800 г цукру розчиняють його в 270 мл води і проварюють до загусання, додають розчин лимонної кислоти і варять ще 30 хвилин. За допомогою льоду помадку швидко охолоджують, збивають міксером і поміщають дозріти на добу в холод.
Шоколадна помадка з какао
Шоколадна помадка має два варіанти приготування: на основі шоколаду або какао порошку. Останній актуальний у випадку, коли потрібно швидко і без особливих фінансових затрат зробити простеньку домашню випічку смачніше і ефектніше. Для цього потрібно проварити цукор з какао в молоці і, остудивши, перемішати масу з маслом.
Інгредієнти:
Приготування
Шоколадна помадка для торта з шоколаду
Шоколадна помадка для торта з чорного шоколаду традиційно застосовується для прикраси вироби, якому потрібно надати блискучу і ефектну поверхню. Для цього в масу з масла і шоколаду додають яйце. В результаті - помадка стає глянсовою і пластичною, добре лягає на поверхню і не заподіює незручностей у роботі.
Інгредієнти:
Приготування
Вершкова помадка в домашніх умовах - рецепт
Вершкова помадка - рецепт, який дозволяє створити ніжна, шовковиста обрамлення для тортів, десертів і основу для цукерок. Помадка готується з вершків, які, взаємодіючи з цукром, в процесі уварювання, набувають карамельний колір і м'яку, але стійку консистенцію, з-за чого маса добре лягає і швидко застигає.
Інгредієнти :
Приготування
Цукрова помадка
Біла помадка для торта - самий затребуваний вид прикраси. Вона готується з цукрового сиропу (за що і отримала назву цукрова), увареного, охолодженого і збитого в тугу масу. Така помадка дуже зручна, оскільки тривалий час може зберігатися в холодильнику, а прогріта до 40 градусів, швидко приймає тягучу консистенцію.
Інгредієнти:
Приготування
Молочна помадка для торта
Молочна помадка - це найпростіший і фінансово вигідний варіант, в якому з двох компонентів - молока і цукру - можна створити ідеальне прикраса. За технологією вона схожа з цукровою помадкою. Маса також уварюється, охолоджується і довго вимішується. Молоко надає помадці ніжний вершковий колір і топлений присмак, тому її можна доповнювати іншими компонентами.
Інгредієнти:
Приготування
Лимонна помадка - рецепт
Лимонна помадка - вдале рішення, щоб надати випічці свіжість і яскравий колір. Вона приваблива смаком і самобутня технологією приготування, яка, по суті, нагадує заварний крем. На відміну від останнього, помадка вариться на лимонному соку з додаванням цедри, купуючи делікатну кислинку і виражений цитрусовий аромат.
Інгредієнти:
Приготування
Шоколадна помадка для торта зі сметаною
Помадка - рецепт, спрямований на те, щоб прикрасити торт ефектно, не дорого і всім догодити. У цьому випадку виручить шоколадна помадка з какао і сметани. Їдці оцінять гіркуватий смак і аромат, а господині заощадять на купівлі і не втомляться при роботі з пластичною масою яка, завдяки сметані, не візьметься скоринкою після охолодження.
Інгредієнти :
Приготування
Апельсинова помадка для торта
Рецепт помадки для торта може включати здорові і корисні компоненти. Яскравим прикладом є апельсинова помадка, приготовлена з цедри, соку цитрусових, багатих вітамінами і є натуральними ароматизаторами. Такий помадкою варто запастися про запас, щоб використовувати і в якості начинки і в ролі скріплюючою бази.
Інгредієнти:
Приготування
Кольорова помадка для торта
Помадка кондитерська здатна не тільки надати виробу естетичний вигляд, але і зробити його незабутнім. Для цього в масу додають натуральні барвники. Останні, надають помадці і колір, і легкий присмак. Часто основою служать цукрова, молочна і вершкова помадки, які мають спочатку м'якими відтінками.
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Помадка для торта в домашніх умовах
Існує безліч способів оформлення домашнього десерту, однак прикрасивши помадкою торт, приготовленої самостійно - ласощі, напевно, вийде оригінальним
Помадка з какао для торта
Приготувавши помадку за запропонованими далі докладним рецептами, ви без проблем зможете декорувати будь-яке домашнє ласощі, особливо торт.
Помадка из какао
Шоколадная помадка - это не только крем для тортов или пирожных, но еще и самостоятельный, очень вкусный десерт. Нежный сливочно-шоколадный вкус
Лимонна помадка - рецепт
Лимонна помадка - дивно просте, і в теж час смачне солодке блюдо. Такий помадкою можна прикрасити торт або тістечко. Приготувати його зовсім не
Помадка для булочок
Щоб булочка мала більш привабливий і апетитний вигляд, зверху її покривають помадкою. Але помадка - це не тільки прикраса булочки, але ще і дуже
Шоколадна помадка - рецепт
Шоколадна помадка - чудове прикраса для будь-якої випічки. Хочете піднести сім'ї або гостям приголомшливо красивий десерт? Тоді наші рецепти