Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як зробити нутеллу в домашніх умовах?

Як зробити нутеллу в домашніх умовах?

22-09-2016, 15:08
1 229
Як зробити нутеллу в домашніх умовах?
Приєднатися до числа любителів домашніх солодощів і випробувати шоколадну пасту можна, скориставшись рецептами нашого матеріалу. Нижче ми детально розберемося з тим, як зробити нутеллу в домашніх умовах за різними рецептами.

Як зробити нутеллу в домашніх умовах - рецепт


Одним з відмінностей домашнього продукту від магазинного є його неоднорідність. Так як в основі нутелла лежить фундук, перемолоти його до повної однорідності може бути досить проблематично, особливо, якщо у вашому розпорядженні немає блендера останньої моделі. Втім, неоднорідність як раз і надає домашньої шоколадної пасти яскраве розмаїття, яке може сподобатися багатьом до смаку.
Інгредієнти:

  • фундук – 2 ст.;

  • масло рослинне – 35 мл;

  • какао – 35 г;

  • цукрова пудра – 115 р.


  • Приготування
    Очищені горіхи помістіть в чашу блендера і почніть збивання на максимальній швидкості. Коли вам вдасться домогтися екстракції натуральних масел з горіхів, і паста стане більш однорідною, можете додати цукрову пудру і ще трохи рослинного масла, яке полегшить збивання. Продовжуйте опрацьовувати нутеллу блендером, періодично зіскрібаючи масу зі стінок пристрою. Всипте какао і вбивайте пасту до тих пір, поки вона не стане блискучою і не досягне максимально можливої однорідності.
    Перелийте домашню нутеллу в чисту тару і зберігайте на холоді.

    Як самому зробити нутеллу без горіхів?


    Класична шоколадна паста «Нутелла» готується на основі ядер фундука, але ви можете зробити домашню версію продукту значно більш бюджетної, пустивши в хід ядра насіння соняшнику.
    Інгредієнти:

  • ядра насіння соняшнику – 2 ст.;

  • екстракт ванілі – 10 мл;

  • какао-порошок – 25 г;

  • мед – 65 мл;

  • рослинна олія – 15 мл;

  • молоко – 115 мл


  • Приготування
    Перед тим, як зробити нутеллу будинку, прожарте ядра соняшникового насіння на сухій сковороді до отримання легкого золотистого відтінку, щоб вони віддали більше аромату і натуральних масел. Пересипте злегка обсмажені ядра в чашу блендера і почніть збивання. Коли маса стане максимально однорідної пастоподібної і, приблизно через пару-трійку хвилин, додайте всі компоненти зі списку і продовжуйте збивання ще не менше 5 хвилин. Зберігайте нутеллу в холоді не більше 30 днів.

    Як зробити домашню нутеллу без молока?


    Щоб отримати максимально однорідну і шоколадну горіхову пасту, слід цим рецептом озброївшись високошвидкісним блендером. У складі даного рецепту використовується всього пара інгредієнтів, але, незважаючи на це, смак готового продукту буде практично повністю відповідати тому, що є у магазинного аналога.
    Як зробити нутеллу в домашніх умовах?

    Інгредієнти:

  • фундук очищений – 2 ст.;

  • шоколадна крихта – 85 р.


  • Приготування
    Для більш вираженого горіхового аромату фундук можна попередньо прожарити на сковороді або в розігрітій до 200 градусів духовій шафі. Цей крок обов'язковий, якщо ви використовуєте сирі ядра фундука.
    Помістіть горіхи в чашу блендера і почніть збивання. Процес приготування масла займе приблизно 5 хвилин, при цьому масу необхідно буде відскрібати зі стінок пристрою кожні 30 секунд. Коли горіхова паста стане найбільш однорідною, розтопіть шоколадну крихту і почніть порціями вливати її до майбутньої нутелли також не припиняючи збивання.
    Розподіліть пасту в чистих скляних банках і зберігати в холоді не довше місяця.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Шоколадна паста «Нутелла» в домашніх умовах
    Шоколадна паста «Нутелла» в домашніх умовах
    Дивно смачне частування можна легко створити вдома з абсолютно неабияких компонентів. Щоб не бігти в магазин за заповітної баночкою не дуже корисною
    Нутелла – рецепт
    Нутелла – рецепт
    Знамениту шоколадну пасту можна швидко зробити і самому. Склад цього рецепта дійсно мінімальний, процес недовгий, а результат вразить кожного ласуна.
    Як зробити шоколадну пасту?
    Як зробити шоколадну пасту?
    Шоколадна паста, зроблена вдома, зовсім не дієтичне блюдо, але вона набагато корисніше магазинної, адже до її складу входять тільки натуральні
    Шоколадна паста в домашніх умовах - рецепт
    Шоколадна паста в домашніх умовах - рецепт
    Якщо ви - любитель десертів швидкого приготування, у тому числі шоколадно-горіхових, то візьміть на замітку один з варіантів домашньої шоколадної
    Як робити Нутеллу будинку?
    Як робити Нутеллу будинку?
    Як зробити Нутеллу будинку? Цим питанням задаються багато аматорів шоколадної пасти. З цієї причини ми вирішили розповісти вам про те, як приготувати
    Горіхова паста
    Горіхова паста
    Горіхова паста - смачна солодка закуска, яку можна просто намазати на хліб, або використовувати в якості начинки для млинців та іншої випічки. А як