Чізкейк з сиру

Зазвичай чізкейки готують, використовуючи різні сири, у тому числі, «Рікотта», «Маскарпоне», «Хаварті» і/або різні вершкові сири. Відомо безліч рецептів чізкейку зі звичайного домашнього сиру. В якості додаткових компонентів використовують також яйця, цукор, різні фрукти і натуральні вершки. Ці інгредієнти змішують з сиром (або сиром) і викладають на основу з крекерів або інший випеченої готової підкладки. У начинку додають приправи (корицю, ваніль, шоколад). Іноді чізкейк з сиру випікають, в іншому варіанті готують без випічки . Часто страву прикрашають, використовуючи різні фрукти (свіжі або зацукровані).
Є безліч способів, як приготувати чізкейк з сиру. Найбільша складність приготування чізкейку з сиру полягає в тому, що в начинці при охолодженні можуть з'являтися тріщини. Цього можна уникнути, застосовуючи певні технологічні прийоми. Наприклад, можна готувати чізкейк на водяній бані або в мультиварці - таким чином забезпечується рівномірний температурний режим. Температура при випічці повинна бути достатньо низькою, без різких перепадів. Охолоджувати чізкейк слід прямо у формі, повільно, не виймаючи до повного охолодження. Якщо тріщини все ж з'явилися, можна замаскувати їх збитими вершками, кремами, фруктами.
Смачний чізкейк з сиру з чорною смородиною - простий рецепт
Інгредієнти:
Для коржа:
Для начинки:
Для желе:
Приготування
Спочатку готуємо основу. Візьмемо роз'ємну форму примірного діаметром 22-24 див. Вистелем дно пергаментним папером. Змішуємо подрібнене печиво з вершковим маслом до однорідної консистенції (можна за допомогою міксера). Масло добре підігріти, тоді вимісити масу буде значно простіше. Викладемо її на дно форми і ретельно разровняем лопаткою.
Начинка для чізкейку з сиру
Замочимо желатин в невеликій кількості холодної води. Смородину і сир протремо через рідке сито. Додамо сік, вершки, цукор, ванілін і взобьем міксером. Розведемо розпустилася желатин у гарячій воді і все акуратно перемішати. Підготовлену масу викладемо у форму другим шаром і ретельно разровняем. Помістимо форму в холодильник приблизно на 2 години.
Приготуємо желе. Замочимо желатин в мінімальній кількості холодної води, потім додамо трохи теплої води. Змішаємо з соком і лікером. Виллємо желе на торт і помістимо його в холодильник. Коли чізкейк

Рекомендуємо добрі рецепти

Чізкейк без випічки
Десерт без клопоту - мрія будь-якої господині, прагнучи здійснити ваші кулінарні мрії, ми підібрали кілька рецептів популярного десерту "Чізкейк", не

Полуничний чізкейк - рецепт
Полуничний чізкейк - неймовірно легке і ніжне ласощі. Для його приготування вам не знадобиться духовка і багато часу - лише трішки продуктів і

Чізкейк "Нью-йорк": рецепт
Чізкейк - американський десерт, тому варіант під назвою "Нью-йорк" можна вважати класичним. Якщо ви ще жодного разу не готували чізкейк, ймовірно,

Банановий чізкейк - рецепт
Банановий чізкейк - страви західної кухні, яке в даний час набуває популярності у всьому світі. Готувати чізкейки дуже просто - головне знати кілька

Шоколадний чізкейк - рецепт
Шоколадний чізкейк - відоме американське блюдо, яке одержало велике поширення. Хочете приготувати таке сучасне страву вдома? Тоді читайте статтю і

Чізкейк з маскарпоне
Чізкейк - дуже поширеною блюдо в європейських країнах, а також Америці. Її готують і як десерт, і як закуску. Особливу ніжність йому надає