Як замаринувати гриби?
![Як замаринувати гриби? Як замаринувати гриби?](/uploads/posts/2016-01/yak-zamarinuvati-gribi_171.jpeg)
Як замаринувати гриби гливи в домашніх умовах?
Інгредієнти:
Приготування
Гливи промиваємо, крупно нарізаємо і перекладаємо в глибоку каструлю. У ковшичке з'єднуємо фільтровану воду з маслом, кидаємо лавровий листок, перець горошком, гвоздику і дрібну сіль. Видавлюємо сік з половини лимона, часник через прес і вливаємо столовий оцет. Ставимо маринад на середній вогонь, доводимо до закипання і проварюємо 10 хвилин. Після цього знімаємо посуд з плити і проціджуємо вміст. Заливаємо гриби приготовленим маринадом і варимо хвилин 10. Потім охолоджуємо, додаємо нарізану півкільцями цибулю, наполягаємо 20 хвилин, і подаємо грибочки до столу, слив акуратно весь маринад.
Як замаринувати гриби печериці?
Інгредієнти:
Приготування
Гриби промиваємо і складаємо в каструлю. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями і відправляємо до печерицям. Часник очищаємо, рубаємо тонкими пластинами і відправляємо до основних інгредієнтів. Потім вливаємо рослинне масло і оцет, додаємо сіль, цукор, лавровий листок, перець і гвоздику. Відправляємо посуд на середній вогонь і доводимо вміст до кипіння. Після цього знімаємо шумівкою піну, зменшуємо вогонь, накриваємо зверху кришкою і проварюємо гриби 5 хвилин. В тазик наливаємо холодну воду і ставимо туди каструлю з печерицями. Охолоджені грибочки перекладаємо в банку і прибираємо в холодильник приблизно на добу.
Як замаринувати гриби лисички в домашніх умовах?
Інгредієнти:
Приготування
Гриби перебираємо, промиваємо і викладаємо в каструлю з водою. Ставимо посуд на середній вогонь, кип'ятимо, а потім проварюємо лисички 20 хвилин, поки вони не осядуть. Після цього відвар обережно зливаємо, а гриби промиваємо і знову заливаємо холодною водою. Додаємо спеції і очищені, подрібнені овочі. Варимо хвилин 5 а потім акуратно вводимо оцет, тушкуємо кілька хвилин, і розкладаємо мариновані лисички по чистим банкам. Заливаємо маринадом і закатуємо.
Як замаринувати білі гриби?
Інгредієнти:
Приготування
![Як замаринувати гриби? Як замаринувати гриби?](/uploads/posts/2016-01/yak-zamarinuvati-gribi_392.jpeg)
Гриби промиваємо, відрізаємо при необхідності ніжки і складаємо в емальовану каструлю. Заливаємо водою і кип'ятимо. Після цього зменшуємо вогонь і проварюємо 5 хвилин, помішуючи. Потім знімаємо посуд з вогню, акуратно відкидаємо білі гриби на друшляк і гарненько промиваємо проточною водою. Далі знову висипаємо грибочки в каструлю, заливаємо свіжою водою і варимо 10 хвилин. Чисті банки ошпарюємо окропом і викладаємо в них ложкою гарячі гриби, поклавши на дно лавровий листочок. Накриваємо банки кришками і стерилізуємо на повільному вогні 30 хвилин. Після цього закриваємо капроновими кришками, перевертаємо консервацію догори дном і даємо охолонути.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Як замаринувати печериці в домашніх умовах?](/uploads/posts/2015-12/yak-zamarinuvati-pecheric-v-domashnh-umovah_841.jpeg)
Як замаринувати печериці в домашніх умовах?
Сьогодні в багатьох будинках закуска з консервованих грибів - невід'ємна частина святкового столу. Однак немає необхідності витрачати багато грошей
![Як швидко замаринувати печериці в домашніх умовах?](/uploads/posts/2015-12/yak-shvidko-zamarinuvati-pecheric-v-domashnh-umovah_101.jpeg)
Як швидко замаринувати печериці в домашніх умовах?
Для любителів всіляких солоних закусок пропонуємо неймовірні рецепти маринованих грибів, які можна приготувати безпосередньо за день до застілля.
![Мариновані гриби печериці](/uploads/posts/2015-12/marinovan-gribi-pecheric_271.jpeg)
Мариновані гриби печериці
Найбільш поширеним способом заготівлі грибів є їх маринування. Із запропонованих далі докладних рецептів ви дізнаєтеся, як правильно консервувати
![Мариновані білі гриби](/uploads/posts/2015-11/marinovan-bl-gribi_291.jpeg)
Мариновані білі гриби
Білі гриби - ароматні представники свого сімейства. Тому так хочеться заготовити їх побільше. Далі пропонуємо максимально доступні способи їх
![Маринад для грибів](/uploads/posts/2015-11/marinad-dlya-gribv_401.jpeg)
Маринад для грибів
Найпоширенішим варіантом заготівлі грибів на зиму можна впевнено назвати їх консервацію шляхом маринування. Пропонуємо нескладні рецепти маринаду для
![Гливи мариновані](/uploads/posts/2015-03/glivi-marinovan_721.jpeg)
Гливи мариновані
Якщо ви хочете смачно замаринувати гриби гливи, то варто запам'ятати кілька хороших рецептів, представлених в даній статті. Готову страву можна буде