Гогошари на зиму
![Гогошари на зиму Гогошари на зиму](/uploads/posts/2015-10/gogoshari-na-zimu_651.jpeg)
Маринуємо швидко і легко
Найпростіший рецепт маринованих гогошаров включає небагато інгредієнтів і мінімум операцій.
Інгредієнти:
Приготування
Щоб замаринувати гогошари на зиму, нам знадобиться заздалегідь помити і простерилізувати банки і кришки. Коли банки вимиті і стікають, займемося чищенням гогошаров: розрізаємо кожне на 6-8 частин, видаляємо насіння і перегородки і добре промиваємо під проточною водою. Даємо стекти воді, тим часом починаємо варити маринад. Змішуємо воду, масло і оцет, коли суміш закипить, додаємо сіль, цукор, перець, гвоздику та лавровий лист. Варимо маринад недовго, хвилини 2 потім порціями закладаємо скибочки гогошаров. Варимо 5 хвилин, розподіляємо по банках, на дно яких кладемо по пару зубчиків часнику, злегка доливаємо киплячим маринадом і закручуємо. Остигають наші заготовки в теплі, а потім можна перенести їх в прохолодне місце.
Медовий маринад
Можна приготувати інакше гогошари на зиму – рецепти дозволяють включати фантазію і експериментувати.
Інгредієнти:
Приготування
В принципі, технологія, щоб закатати гогошари з медом на зиму, така ж. Чистимо і ріжемо гогошари, моєму і даємо стекти воді. Варимо маринад, стерилізуємо банки і закладаємо в них часник. Кип'ятимо скибочки перцю в маринаді близько 4 хвилин, перекладаємо їх у банки, розподіляємо маринад по банках і закриваємо.
Томат – відмінний консервант
Дуже смачна заготівля – гогошари в томатному соусі, на зиму їх закатати теж нескладно.
Інгредієнти:
![Гогошари на зиму Гогошари на зиму](/uploads/posts/2015-10/gogoshari-na-zimu_692.jpeg)
Приготування
Чистимо і ріжемо гогошари, бланшируем скибочки в окропі 2 хвилини, перекладаємо в холодну воду. Розподіляємо шматочки по стерилізованим банкам. Варимо маринад: кип'ятимо сік з сіллю і цукром, додаємо оцет, через 3 хвилини заливаємо гогошари томатною заливкою. Стерилізуємо наші консерви 10 хвилин, після чого закатуємо.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Огірки з корицею на зиму](/uploads/posts/2015-09/ogrki-z-koriceyu-na-zimu_581.jpeg)
Огірки з корицею на зиму
В кінці сезону масової консервації овочів можна трохи розбавити полиці в коморі незвичайними варіантами солінь. Пропонуємо кілька рецептів заготовки
![Гогошари з медом на зиму](/uploads/posts/2015-09/gogoshari-z-medom-na-zimu_761.jpeg)
Гогошари з медом на зиму
Напевно, багато хто ще не пробували неймовірне поєднання солодкого перцю і меду. Зробивши чудову консервацію за мотивами молдавської кухні, у вас на
![Рецепт маринованих маслюків на зиму](/uploads/posts/2015-07/recept-marinovanih-maslyukv-na-zimu_871.jpeg)
Рецепт маринованих маслюків на зиму
Маслюки – смачні грибочки, з яких можна зробити багато цікавих страв. А сьогодні мова піде про маринованих маслюках на зиму. Вийде оригінальна і
![Мариновані помідори на зиму](/uploads/posts/2015-07/marinovan-pomdori-na-zimu_101.jpeg)
Мариновані помідори на зиму
Мариновані помідори – класика заготовок. Існують сотні рецептів їх приготування, але у кожної господині знайдеться свій, який припав до смаку усій
![Перець на зиму](/uploads/posts/2015-03/perec-na-zimu_701.jpeg)
Перець на зиму
Ароматні перчики найчастіше виступають головною складовою різних салатів, соусів або лечо. Давайте розглянемо з вами деякі цікаві варіанти
![Помідори на зиму - рецепти](/uploads/posts/2015-03/pomdori-na-zimu-recepti_701.jpeg)
Помідори на зиму - рецепти
Любите різні соління, заготовлені на зиму, які чудово доповнять будь-який гарнір або просто виступлять в якості закуски, тоді рекомендуємо