Гогошари з медом на зиму
![Гогошари з медом на зиму Гогошари з медом на зиму](/uploads/posts/2015-09/gogoshari-z-medom-na-zimu_761.jpeg)
Мариновані гогошари по-молдавськи з медом - рецепт на зиму
Інгредієнти:
Приготування
Безпосередньо перед приготуванням маринованих гогошаров вимиємо і простерилизуем баночки, высушим їх і на дно кожної укладемо по два-три лаврових листки, десять горошин чорного перцю, два-три бутона гвоздики і два-три попередньо очищених зубчиків часнику. Ця норма прянощів ідеальна баночку об'ємом 750 мл
Гогошари моєму, очищаємо від плодоніжок і насіннєвих коробок і ще раз промиваємо плоди, щоб позбутися від насіння. Перці розрізаємо на дві або чотири частини, в залежності від розміру плоду.
У велику емальовану ємність вливаємо воду, рослинне масло і оцет, додаємо сіль і мед, визначаємо на вогонь і прогріваємо до кипіння. Малими порціями завантажуємо гогошари в маринад, даємо їм закипіти гарненько, тут же виймаємо шумівкою і заповнюємо ними підготовлені баночки зі спеціями. Повторюємо так з усіма перцями, даємо маринаду добре закипіти, і заливаємо їм перці в банках. Закатуємо ємності стерильними кришками і ставимо дном догори на самостерилизацию під теплу ковдру до повного охолодження.
Зберігаємо заготівлю обов'язково в темному і бажано в прохолодному місці.
Мариновані гогошари по-молдавськи з медом і корицею
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування маринаду змішуємо олію, оцет, мед і сіль, кидаємо лаврове листя, горошини чорного і духмяного перцю, корицю і гвоздику і ставимо на вогонь. Прогріваємо суміш до кипіння,
![Гогошари з медом на зиму Гогошари з медом на зиму](/uploads/posts/2015-09/gogoshari-z-medom-na-zimu_502.jpeg)
Закатуємо ємності стерильними кришками, закутуємо грунтовно і даємо охолонути. Приблизно через місяць заготівля настоїться і буде готова до вживання.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Огірки з корицею на зиму](/uploads/posts/2015-09/ogrki-z-koriceyu-na-zimu_581.jpeg)
Огірки з корицею на зиму
В кінці сезону масової консервації овочів можна трохи розбавити полиці в коморі незвичайними варіантами солінь. Пропонуємо кілька рецептів заготовки
![Аджика з кабачків з томатною пастою](/uploads/posts/2015-09/adzhika-z-kabachkv-z-tomatnoyu-pastoyu_751.jpeg)
Аджика з кабачків з томатною пастою
Однією з популярних кабачкового заготовок на зиму є аджика. І зовсім не даремно. Ця закуска виходить легкою, у міру гострої і трохи пікантною завдяки
![Маринована алича](/uploads/posts/2015-08/marinovana-alicha_611.jpeg)
Маринована алича
Маринована алича у фіналі виходить гострою, трохи пряної і чудово поєднується з м'ясними стравами. Але багато хто не обмежуються одним м'ясом і
![Перець, маринована з медом](/uploads/posts/2015-07/perec-marinovana-z-medom_941.jpeg)
Перець, маринована з медом
Якщо ви не боїтеся експериментувати в їжі і любите цікаві поєднання продуктів, то вам варто спробувати маринований перець з медом. Гостро-солодкий
![Мариновані помідори на зиму](/uploads/posts/2015-07/marinovan-pomdori-na-zimu_101.jpeg)
Мариновані помідори на зиму
Мариновані помідори – класика заготовок. Існують сотні рецептів їх приготування, але у кожної господині знайдеться свій, який припав до смаку усій
![Маринована морква](/uploads/posts/2015-03/marinovaniy-morkva_131.jpeg)
Маринована морква
Морква - дуже корисний продукт, адже в ній міститься багато вітаміну А, який необхідний нашому організму. З неї готують салати, додають її у супи і