Яблучно-абрикосове варення
![Яблучно-абрикосове варення Яблучно-абрикосове варення](/uploads/posts/2015-08/yabluchno-abrikosove-varennya_611.jpeg)
Яблучно-абрикосове варення – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Видаливши кісточку з абрикоса, наріжте м'якоть фрукта невеликими скибочками. За аналогією поступите і з яблуками, видаливши з плодів серцевину з насінням і розділивши їх на шматочки. Отриману фруктову сумішшю, посипте цукровим піском, додайте розрізаний навпіл стручок ванілі і поставте фрукти нудитися на мінімальному вогні близько півтора-двох годин. Якщо ви хочете отримати якусь подобу джему, то збийте фрукти блендером, але якщо хочете зустрічати шматочки плодів, то залиште фрукти цілими. Гаряче варення розлийте по стерильним банкам і закатайте ошпареними кришками, якщо збираєтеся закривати ласощі на зиму.
Як зробити яблучно-абрикосове варення?
Інгредієнти:
Приготування
У сотейник покладіть половинки абрикос без кісточки, залийте їх половиною води і варіть близько 40 хвилин на повільному вогні. В окремому посуді додайте яблука і варіть їх аналогічний період часу з залишилася водою з додаванням лимонного соку. З'єднайте складові варення разом, додайте цедру лимонів, цукровий пісок, і доведіть все до кипіння. Варення розкладіть по банках і закатайте стерильними кришками.
Абрикосове варення з яблуками
Інгредієнти:
![Яблучно-абрикосове варення Яблучно-абрикосове варення](/uploads/posts/2015-08/yabluchno-abrikosove-varennya_912.jpeg)
Приготування
Нарізані яблука покладіть в сотейник. Залийте шматочки лимонним соком, додайте половинки абрикос, цукровий пісок і паличку кориці. Змішавши всі інгредієнти разом, накрийте ємність і залиште основу для варення постояти під кришкою всю ніч. На наступний ранок розмістіть каструлю над середнім вогнем і варіть варення близько години або поки не загусне, періодично перемішуючи. Ще гаряче варення розлийте по стерильним банкам і закатайте ошпареними кришками. Дайте заготівлі повністю охолонути в теплі перед розміщенням на зберігання.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Абрикосове пюре на зиму](/uploads/posts/2015-08/abrikosove-pyure-na-zimu_511.jpeg)
Абрикосове пюре на зиму
Якщо у вас великий врожай абрикосів та вже все варення і компоти закриті, саме час заготовити пюре на зиму. Розповімо, як зробити таке ласощі
![Варення з аличі - прості рецепти](/uploads/posts/2015-07/varennya-z-alich-prost-recepti_311.jpeg)
Варення з аличі - прості рецепти
У кулінарії використання аличі носить досить широкий і різноманітний характер. Зрілі плоди застосовуються при приготуванні різних видів консервації -
![Варення з персиків з апельсинами](/uploads/posts/2015-07/varennya-z-persikv-z-apelsinami_211.jpeg)
Варення з персиків з апельсинами
Чудове, ароматне і яскраве варення з персиків, можна доповнити не менш смачними апельсинами. Десерт вийде неймовірно насиченим. Це оригінальне
![Компот із ревеню на зиму](/uploads/posts/2015-07/kompot-z-revenyu-na-zimu_311.jpeg)
Компот із ревеню на зиму
Кисло-солодкі стебла ревеню незаслужено вважають бур'яном. Тим не менш, його можна використовувати в якості основи для різних десертів, сиропів або
![Варення з малини з цілими ягодами](/uploads/posts/2015-07/varennya-z-malini-z-climi-yagodami_561.jpeg)
Варення з малини з цілими ягодами
Малинове варення – це смачна, корисна і лікувальна консервація, яка послужить вам доброю помічницею на всю зиму. Крім усього варення виходить