Мариновані помідори з соняшниковою олією
![Мариновані помідори з соняшниковою олією Мариновані помідори з соняшниковою олією](/uploads/posts/2015-07/marinovan-pomdori-z-sonyashnikovoyu-olyeyu_221.jpeg)
Рецепт помідорів з овочами і соняшниковою олією
Інгредієнти:
Приготування
Духовку розігріваємо до 180°С. Овочі нарізаємо великими кружечками і викладаємо на деко для випікання. Поверх розподіляємо нарізаний часник, розкладаємо листочки чебрецю, добре солимо, скроплюємо лимонним соком і олією. Запікаємо овочі протягом 45 хвилин, а потім розкладаємо по чистим і сухим банкам, заливаємо олією і герметично закрити.
Зберігати овочі в олії слід в охолодженому вигляді, а перед використанням баночку краще підігріти до кімнатної температури.
Маринування помідор з соняшниковою олією
Інгредієнти:
Приготування
Помідори миємо, обсушуємо й розрізаємо навпіл. Ріпчасту цибулю ріжемо товстими кільцями. На дно банки викладаємо кілька кілець цибулі, покриваємо їх томатами, укладеними зрізом вниз, і повторюємо верстви до тих пір, поки не заповнимо всю банку. Періодично разом з цибулею укладайте кілька горошин чорного і запашного перцю. Доводимо до кипіння літр води, додаємо в нього сіль і оцет, а потім заливаємо гарячим приблизно до плічок банки, решта заповнюємо рослинним маслом.
Засолювання помідорів з олією
Інгредієнти:
Приготування
Очищені і вимиті помідори розрізаємо навпіл. Ріпчасту цибулю ріжемо кільцями, перець очищаємо від серцевини з насінням і нарізаємо соломкою. Укладаємо всі овочі в банку шарами, не забуваючи пересипати шари парою-трійкою горошин чорного перцю і подрібненими зубчиками часнику.
З двох літрів води варимо розсіл, додавши в неї сіль, цукор і лавровий лист. Як тільки розсіл закипить, а кристали цукру і солі розчиняться, можна заливати їм вміст банок, але не до кінця, щоб ще лишилося місце для масла. Заливаємо помідори шаром рослинного масла, стерилізуємо і закриваємо банки.
В'ялені помідори в соняшниковій олії
Інгредієнти:
![Мариновані помідори з соняшниковою олією Мариновані помідори з соняшниковою олією](/uploads/posts/2015-07/marinovan-pomdori-z-sonyashnikovoyu-olyeyu_172.jpeg)
Приготування
Духовку розігріваємо до 120°С. Покриваємо деко для випікання пекарської папером. Помідори миємо, обсушуємо й розрізаємо навпіл або на четвертинки. Викладаємо помідори на деко, а поруч розміщуємо ріпчасту цибулю і головку часнику, прямо в шкірці. Збризкуємо вміст деко олією, солимо, перчимо і ставимо все в духовку на 6 годин. Коли томати высушатся, кладемо їх з цибулею і часником в банки і заливаємо олією. Зберігаємо в холодильнику.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Цвітна капуста на зиму - рецепти](/uploads/posts/2015-07/cvtna-kapusta-na-zimu-recepti_801.jpeg)
Цвітна капуста на зиму - рецепти
Взимку, як ніколи, ми сумуємо за овочевими стравами, і на допомогу нам приходить консервація. У сезон збору врожаю необхідно подумати про те, чим ми
![Асорті з огірків і помідор](/uploads/posts/2015-07/asort-z-ogrkv-pomdor_791.jpeg)
Асорті з огірків і помідор
Складно собі уявити зимові сімейні застілля без солоних огірків чи помідорів. Щоб приготувати закачування на зиму, потрібно не забути про це в сезон
![Мариновані помідори на зиму](/uploads/posts/2015-07/marinovan-pomdori-na-zimu_101.jpeg)
Мариновані помідори на зиму
Мариновані помідори – класика заготовок. Існують сотні рецептів їх приготування, але у кожної господині знайдеться свій, який припав до смаку усій
![Рецепт в'ялених помідорів на зиму](/uploads/posts/2015-03/recept-vyalenih-pomdorv-na-zimu_981.jpeg)
Рецепт в'ялених помідорів на зиму
В'ялені помідори - це прекрасний спосіб зберегти соковиті томати для різних зиязиках страв. Їх використовують в приготуванні супів, пасти, салатів і
![Малосольні помідори](/uploads/posts/2015-03/malosoln-pomdori_671.jpeg)
Малосольні помідори
Не знаєте, яку закуску подати до основних страв? Рекомендуємо зробити малосольні помідорчики - вийде дивовижно смачно і просто. Така закусочка
![Помідори на зиму - рецепти](/uploads/posts/2015-03/pomdori-na-zimu-recepti_701.jpeg)
Помідори на зиму - рецепти
Любите різні соління, заготовлені на зиму, які чудово доповнять будь-який гарнір або просто виступлять в якості закуски, тоді рекомендуємо