Консервовані патисони
![Консервовані патисони Консервовані патисони](/uploads/posts/2015-07/konservovan-patisoni_491.jpeg)
Рецепт консервованих патисонів
Інгредієнти:
Для заливки:
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати консервовані патисони . Отже, овочі добре промиваємо, чистимо і нарізаємо кубиками, а якщо вони маленькі, то консервуємо цілком. На дно чистої літрової банки кладемо зелень і спеції, а зверху овочі заливаємо гарячою заливкою, залишаючи трохи місця до краю горловини. Тепер стерилізуємо патисони при температурі 90 градусів протягом 10 хвилин, після чого закатуємо банку і залишаємо остигати.
Консервований салат з патисонів
Інгредієнти:
Приготування
Патисони промиваємо та нарізаємо тонкими пластинками. Часник чистимо і також шаткуємо невеликими шматочками. До нарізаних овочів додаємо сіль, цукровий пісок, листя петрушки, вливаємо оцет, рослинне масло, добре перемішуємо і перекладаємо в півлітрові чисті банки. Стерилізуємо їх в киплячій воді приблизно протягом 20 хвилин, а потім банки з салатом відразу ж закатуємо і перевертаємо кришками вниз. Залишаємо патисони остигати природним чином, при кімнатній температурі, після чого прибираємо на зберігання в прохолодне місце.
Мариновані патисони з кропом
Інгредієнти:
Для маринаду:
![Консервовані патисони Консервовані патисони](/uploads/posts/2015-07/konservovan-patisoni_842.jpeg)
Приготування
Вимиті і очищені від плодоніжок патисони бланшируем спершу у киплячій воді приблизно 5 хвилин, а потім відразу ж охолоджуємо, промиваючи в холодній воді. Потім укладаємо овочі в приготовані банки: великі патисони ріжемо на рівні частини, а дрібні кладемо цілком.
На дно банок і зверху викладаємо дрібно нарізану зелень і спеції. Тепер стерилізуємо баночки з патиссонами приблизно 10 – 25 хвилин у киплячій воді, після чого закочує їх стерилізованими кришками і зберігати в прохолодному місці.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Ікра з патисонів на зиму](/uploads/posts/2015-07/kra-z-patisonv-na-zimu_861.jpeg)
Ікра з патисонів на зиму
А ви знали,що патисон - це різновид гарбуза звичайного? Тим не менш, за своїми смаковими якостями і корисним властивості патисон далекий від гарбуза.
![Маринована квасоля](/uploads/posts/2015-07/marinovana-kvasolya_891.jpeg)
Маринована квасоля
Не знаєте, як урізноманітнити свій раціон? Тоді пропонуємо зробити пікантну закуску – мариновану квасоля. Таке блюдо неодмінно прикрасить будь-яке
![Страви з патисонів](/uploads/posts/2015-03/stravi-z-patisonv_181.jpeg)
Страви з патисонів
Патисон - різновид звичайного гарбуза, правда невеликого розміру і чудернацької форми. Милі маленькі патисони відмінно виглядають на столі і легко
![Фаршировані патисони](/uploads/posts/2015-03/farshirovan-patisoni_441.jpeg)
Фаршировані патисони
Патисони - родичі кабачків, тому їх можна точно також маринувати, тушкувати, робити ікру і т. д. І сьогодні ми поділимося з вами цікавими варіантами
![Перець на зиму](/uploads/posts/2015-03/perec-na-zimu_701.jpeg)
Перець на зиму
Ароматні перчики найчастіше виступають головною складовою різних салатів, соусів або лечо. Давайте розглянемо з вами деякі цікаві варіанти
![Патисони на зиму](/uploads/posts/2015-03/patisoni-na-zimu_101.jpeg)
Патисони на зиму
Сезон патисонів означає низку прекрасних страв на столі. Вони годяться для запікання, варіння, або смаження, а залишки овоча можна заморозити, або