Заморожений шпинат
![Заморожений шпинат Заморожений шпинат](/uploads/posts/2015-03/zamorozheniy-shpinat_541.jpeg)
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як заморозити шпинат на зиму, ретельно вимийте його і обріжте товсті ніжки. Після цього наріжте приготовану зелень на дрібні смужки шириною в 1 див. Далі слід нарізаний шпинат залити окропом і залишити стікати на друшляк. Після того, як остаточно рідина піде - поставте посудину з приготованими листям на деякий час в холодильник. А потім розсортуйте вітамінну заготовку в поліетиленові кульочки або пластиковий посуд невеликих розмірів і помістіть в морозильну камеру на режимі екстреної заморозки.
Але, навіть у такому простому питанні, як правильно заморозити шпинат, можна допустити невиправні помилки, які зроблять з цього вітамінного продукту марну траву. Калорійність замороженого шпинату досить низька із-за того, що найголовнішою складовою даного продукту є вода (близько 90%).
Після всіх пророблених літніх процедур, за вказаним вище алгоритмом, тепер варто подумати про приємне момент - приготування замороженого шпинату. Ви можете дивувати свою сім'ю тим, що листя замороженого шпинату часто використовують для зеленого борщу, замість щавлю, супи, запіканки і навіть для збагачення смакових властивостей м'ясних страв у вигляді соусів.
Як бачите, шпинат можна заморожувати влітку, коли навколо стільки всього смачного і корисного, а взимку вийняти з морозилки цілий джерело вітамінів і необхідних речовин для організму.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Страви зі шпинату](/uploads/posts/2015-03/stravi-z-shpinatu_691.jpeg)
Страви зі шпинату
На жаль, багато хто з нас ставиться до шпинату упереджено. Часто нелюбов до цього дуже корисного продукту тягнеться ще з дитячих часів, коли мама
![Пиріг зі шпинатом](/uploads/posts/2015-03/pirg-z-shpinatom_191.jpeg)
Пиріг зі шпинатом
Шпинат - корисна рослина, багата різними мінералами і вітамінами. Його використовують у приготуванні багатьох страв. І зараз ми поділимося з вами
![Шпинат з вершками - рецепти](/uploads/posts/2015-03/shpinat-z-vershkami-recepti_481.jpeg)
Шпинат з вершками - рецепти
Шпинат - дуже корисна рослина, воно багате залізом і мінеральними солями. Його використовують у приготуванні супів, соусів і салатів. Сьогодні ми
![Заморожене м'ясо](/uploads/posts/2015-03/zamorozhene-myaso_641.jpeg)
Заморожене м'ясо
Як правильно заморозити м'ясо? Скільки можна зберігати такий продукт? Можна заморозити повторно? Цими питаннями задаються багато господинь, а тому ми
![Як заморозити щавель на зиму?](/uploads/posts/2015-03/yak-zamoroziti-schavel-na-zimu_331.jpeg)
Як заморозити щавель на зиму?
Вже давно доведено, що при правильній заморожуванні і зберіганні, овочі, фрукти і зелень зберігають максимальну кількість корисних речовин і
![Пиріг з яйцем і шпинатом «Мімоза»](/uploads/posts/2014-11/thumbs/pirg-z-yaycem-shpinatom-mmoza_342.jpeg)
Пиріг з яйцем і шпинатом «Мімоза»
Закусочний пиріг «Мімоза» Цей пиріг із серії закусочних. Його можна їсти з першими і другими стравами замість хліба, а також з чаєм, кавою, соком.