Солянка з капусти на зиму
![Солянка з капусти на зиму Солянка з капусти на зиму](/uploads/posts/2015-03/solyanka-z-kapusti-na-zimu_281.jpeg)
Солянка з капусти на зиму з огірками
Інгредієнти:
Приготування
Всі овочі спочатку добре миємо під проточною водою, а потім обсушуємо і очищаємо. Капусту дрібненько шаткуємо, перець нарізаємо півкільцями, цибулю - кубиками, а моркву тремо на крупній тертці. Огірки з помідорами також ріжемо кубиками. Всі підготовлені інгредієнти складаємо у велику каструлю. Зверніть увагу - вона повинна бути емальованому. Додаємо до овочів рослинна олія, цукор, сіль і спеції. Доводимо масу до кипіння і потім зменшуємо вогонь і варимо солянку близько 1 години. При цьому хвилин за 5 до закінчення варіння вливаємо оцет і перемішуємо. Готову солянку розкладаємо по заздалегідь підготовленим стерильним банкам і закатуємо. Потім перевертаємо і залишаємо до охолодження. Зберігати таку консервацію потрібно у прохолодному місці.
Солянка з капусти на зиму в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю дрібно ріжемо, моркву тремо на тертці. Капусту тонко шаткуємо, трохи солимо і добре мнемо руками. В мультиварці виставляємо режим «Випічка», час приготування - 30 хвилин. У каструлю вливаємо близько 20 мл рослинної олії, викладаємо цибулю, обсмажуємо його близько 10 хвилин, потім додаємо моркву і готуємо ще 5 хвилин. Тепер викладаємо капусту, додаємо олію і обсмажуємо залишився. Вливаємо в каструлю мультиварки томатний соус, цукор, сіль, лавровий лист і в режимі «Гасіння» готуємо 1 годину. У готову солянку вливаємо оцет, перемішуємо і розкладаємо її по стерильним банкам і закатуємо.
Солянка з капусти з баклажанів на зиму
Інгредієнти:
Приготування
Капусту шаткуємо, помідори пропускаємо через м'ясорубку, цибулю можна нарізати півкільцями, а можна - кубиками. Так само і моркву можна потерти на тертці, а можна порізати півкільцями або соломкою. Баклажани ріжемо котелочками. Тепер всі інгредієнти складаємо у велику каструлю, додаємо сіль і тушкуємо близько 1 години, потім вливаємо оцет, доводимо солянку знову до кипіння. Тепер розкладаємо її по стерилізованим банкам, закочує їх, закутуємо і залишаємо до охолодження.
Солянка з капусти на зиму з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Гриби миємо і чистимо. Потім відварюємо їх в киплячій воді близько 10 хвилин. Цибулю ріжемо півкільцями і обсмажуємо на рослинному маслі близько 12-15 хвилин. Відварюємо гриби в киплячій воді приблизно 10 хвилин. Якщо немає великої ємності, в яку відразу увійде весь цибулю, то його можна обсмажувати частинами.
![Солянка з капусти на зиму Солянка з капусти на зиму](/uploads/posts/2015-03/solyanka-z-kapusti-na-zimu_132.jpeg)
Рекомендуємо добрі рецепти
![Овочева солянка з грибами - рецепт](/uploads/posts/2015-03/ovocheva-solyanka-z-gribami-recept_261.jpeg)
Овочева солянка з грибами - рецепт
Солянка овочева - чудове ситне блюдо, яке сподобається всім, в тому числі і вегетаріанцям. Варіантів її створення з додаванням різних інгредієнтів
![Тушкована капуста на зиму](/uploads/posts/2015-03/tushkovana-kapusta-na-zimu_511.jpeg)
Тушкована капуста на зиму
Капуста - це корисний продукт, який у кулінарії застосовується досить широко. Її варять, тушкують, використовують у створенні супів і салатів, а
![Грибна солянка на зиму](/uploads/posts/2015-03/gribna-solyanka-na-zimu_671.jpeg)
Грибна солянка на зиму
Грибна солянка, приготована на зиму, може виступати як самостійне блюдо або бути прекрасним гарніром до основних страв. Напевно у кожної господині є
![Солянка овочева на зиму](/uploads/posts/2015-03/solyanka-ovocheva-na-zimu_601.jpeg)
Солянка овочева на зиму
Солянка овочева - це прекрасна заготівля на зиму. У холодну пору року її можна додавати в салати, супи, подавати з м'ясними та рибними стравами.
![Капуста з перцем на зиму](/uploads/posts/2015-03/kapusta-z-percem-na-zimu_371.jpeg)
Капуста з перцем на зиму
Домашні заготовки на зиму - це відмінне доповнення до меню, коли немає свіжих сезонних овочів. І сьогодні ми поговоримо про те, як приготувати
![Маринована морква](/uploads/posts/2015-03/marinovaniy-morkva_131.jpeg)
Маринована морква
Морква - дуже корисний продукт, адже в ній міститься багато вітаміну А, який необхідний нашому організму. З неї готують салати, додають її у супи і