Мариновані печериці в домашніх умовах
![Мариновані печериці в домашніх умовах Мариновані печериці в домашніх умовах](/uploads/posts/2015-03/marinovan-pecheric-v-domashnh-umovah_771.jpeg)
Як приготувати мариновані шампіньйони?
Гриби маринуються різними способами: ви можете приготувати їх по-швидкому за 15-20 хвилин, а можете відправити маринуватися на ніч або день. За добу, мариновані печериці придбають пікантний і ніжний смак, їх можна буде подати до будь-якого гарніру. Регулювати гостроту можна, додаючи ті чи інші спеції, збільшуючи кількість оцту і часнику - тут вашої фантазії надається повна свобода. До речі, на відміну від усіх інших видів грибів, шампіньйони, вирощені у промислових умовах, ви можете сміливо вживати в їжу, не побоюючись отруєння.
Рецепт печериць, маринованих по-корейськи
У стандартному рецепті час витримування грибів становить 12 годин, але ви можете збільшити його до доби і більше. Мариновані печериці будуть і далі прекрасно зберігатися в холодильнику.
Інгредієнти:
Приготування
У підсоленій воді відварюємо гриби, зливаємо воду, відкидаємо печериці на друшляк, щоб рідина повністю скла, і починаємо робити маринад. Для цього в олію додаємо дрібно посічену зелень (підійдуть кріп і петрушка), соєвий соус, чорний перець, оцет, лавровий лист, кмин, коріандр, видавлюємо часник і все перемішуємо. Кунжут підсмажуємо на сковорідці (сухий) і теж додаємо в маринад. Потім закладаємо гриби, перемішуємо і ставимо не менше, ніж на 12 годин у холодильник. Ось і все, тепер ви знаєте, як зробити мариновані шампіньйони. На наступний день ви зможете порадувати свою сім'ю смачною закускою.
Швидкі мариновані печериці
Уявіть собі, що гості вже на порозі, в буквальному сенсі, а треба щось збагнути. І думати треба швидко, дуже швидко. Ось тут і прийде на допомогу рецепт приготування маринованих печериць буквально за лічені хвилини.
Інгредієнти:
![Мариновані печериці в домашніх умовах Мариновані печериці в домашніх умовах](/uploads/posts/2015-03/marinovan-pecheric-v-domashnh-umovah_822.jpeg)
Приготування
Печериці промиваємо, потім наливаємо в каструлю воду, додаємо спеції, доводимо до кипіння, солимо і закидаємо наші гриби. Проварюємо близько 10 хвилин, перекладаємо в друшляк і промиваємо холодною кип'яченою водою. Тепер готуємо маринад: змішати оцет, олію, додаємо видавлений часник і дрібно нарізану зелень. Закладаємо в маринад печериці (якщо гриби великі, краще їх розрізати навпіл). Витримуємо близько 15 хвилин і можна подавати до столу. До речі, можете приготувати мариновані шампіньйони з цибулею, додайте до грибів цибулину, нарізану півкільцями. Можете її замаринувати разом з печерицями або посипати кільцями зверху при подачі на стіл.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Фаршировані шампіньйони - рецепти](/uploads/posts/2015-03/farshirovan-shampnyoni-recepti_301.jpeg)
Фаршировані шампіньйони - рецепти
Фаршировані шампіньйони - нечасте блюдо в нашій країні. Все тому, що не всі люблять гриби, так і витратити певну кількість часу на них потрібно. Але
![Мариновані опеньки - рецепт](/uploads/posts/2015-03/marinovan-openki-recept_591.jpeg)
Мариновані опеньки - рецепт
Мариновані опеньки - сама популярна закуска. Тому саме ці гриби подають до святкового столу. Приготувати їх дуже просто, потрібно всього лише знати
![Гливи мариновані](/uploads/posts/2015-03/glivi-marinovan_721.jpeg)
Гливи мариновані
Якщо ви хочете смачно замаринувати гриби гливи, то варто запам'ятати кілька хороших рецептів, представлених в даній статті. Готову страву можна буде
![Гриби по-корейськи](/uploads/posts/2015-01/gribi-po-koreyski_301.jpeg)
Гриби по-корейськи
Багато хто з нас пробували моркву, капусту та інші овочі, мариновані на східний манер. А чи знайомі ви з грибами по-корейськи? Ні, тоді давайте
![Печериці по-корейськи](/uploads/posts/2015-01/pecheric-po-koreyski_731.jpeg)
Печериці по-корейськи
Корейська кухня, пряна і гостра, відрізняється характерним оригінальним підходом до приготування різних національних страв з широким використанням